Gaver

Overrask med sød valentinsgave til hende

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvornår er det valentinsdag i 2020?

Søger du valentinsgaver til hende din kæreste eller kone?

Valentinsdag er den 14 februar, og det kræver selvfølgelig en romantisk gestus af dig for at vise, at du elsker hende.

Hvis du vil give din kone den lille søde eller store ting på årets romantiske dag alt afhængig af betydningen af dagen for jeg, så har vi her på Romantikguiden fundet et udvalg af gode gaveideer. De romantiske gaveideer til hende som du finder her nedenfor, kommer i både de dyre, billige, store som små ting, så det skulle være muligt at finde inspiration for alle.

 

Giv hende den søde forgyldte rose i valentinsgaveGuldrose

Til kvinden der har alt, kan du give denne 24k forgyldte rose.

Valentins blomster hører sig næsten til, og hvad er bedre end roser i forhold til romantik? Det eneste skulle være en rose i guld, kan man fristes til at sige. Og hvorfor ikke som den eksklusive gave der siger “jeg elsker dig”.

 

 

 

 

køb det frække fifty shade erotiske spilFifty Days of Play

Hvis du vil give noget i den lidt frækkere afdeling, så kan Fifty Days of Play brætspil for par måske være det helt rigtige.

Sexspillet byder på forskellige opgaver, hvor de hvide kort er i de almindelige lødige ting, og kan så blive frækkere eller vildere alt afhængig af farven på kort der trækkes.

 

 

 

 

Giv 52 Weeks of Romance som den romantiske gave til kæresten52 Weeks of Romance

Et andet slags spil i det lidt mere lødige, er 52 Weeks of Romance kort.

Sættet indeholder 52 romantiske kort som byder på forskellige opgaver du skal gøre for din partner eller kæreste. Her får du og kæresten hver 26 kort, og derved har i skabt sikker romantik i et helt år.

 

 

 

 

køb et romantisk ophold i ind- eller udlandRomantisk ophold

En noget dyrere gave kunne være et romantisk kro eller måske weekendophold. Der findes mange forskellige typer ophold som spa, hotel, udendørs, golf m.m helt ligesom du relativt nemt kan komme til både Tyskland og Sverige i bil, helt ligesom billige flybilletter giver muligheder andre steder.

Ophold bare jer to sammen kan være den perfekte gave til valentinsdag.

 

 

 

 

giv hende en klassisk buket i gave til valentinsdagBlomster

Blomster er næsten obligatorisk hvad end du fejrer valentinsdag fuldt ud eller ej. Overrask konen eller kæresten med en buket blomster på denne dag, der godt nok er en amerikansk tradition, men også er en god lejlighed til at vise, du elsker hende.

Hvis du ikke er hjemme den 14 februar, så bestil online ved Euroflorist.

 

 

 

 

giv hende chokolade i valentinsgaveChokolade

Chokolade helt ligesom blomster, er den faste tradition på valentines day som set i amerikanske film om dette. Men selv om vi er Danmark, så er chokolade dog altid en god gaveide, hvis hun vel og mærke elsker det.

Glæd din kæreste eller partner med noget lækkert chokolade på den romantiske dag.

 

 

 

 

Giv Bridgewalking oplevelse i gaveBridgewalking oplevelse

Hvis det ikke skal være den romantiske eller frække gave, men noget mere unikt og anderledes, så overvej en af de fede oplevelsesgaver.

Bridgewalking byder på oplevelsen af, at komme op på taget af den Gamle Lillebælt Bro og gå. Her ovenpå trafikken der passerer under en, kan den flotte udsigt nydes og fortællingerne fra guiden.

 

 

 

 

Giv en lækker brunch oplevelse til hendeLuksus brunch

Overrask din søde kæreste, kone eller partner med en luksus brunch.

Hvem elsker ikke at komme ud en formiddag, og bare slappe helt af over noget brunch og gå lidt rundt uden formål. Giv hende et gavekort til brunch, som i kan nyde sammen en dag hvor i begge har fri, og kan holde en dejlig kærlighedsdag.

 

 

 

 

Køb et flot smykke i gave til hendeSmykke

En traditionel romantisk gave fra manden til kvinden han elsker, er et smykke. Hvorfor ikke også som hendes valentinsgave?

Du kunne give hende en halskæde med et smukt vedhæng som en kløver, stjernetegn, navn eller andet i hendes stil og smag. Der er mange muligheder, hvor det selvfølgelig gælder om at finde det rigtige, som hun kan lide.

 

 

 

 

giv de romantiske kærlighedspiller som kærestegaveKærlighedspiller

En anden personlig og super sød gaveide, er denne krukke kærlighedspiller.

Kærlighedspiller er årets mest romantiske gave, og vil med garanti smelte hendes hjerte. Det gør ingenting at det samtidig er en billig valentinsgave til hende, for den koster kun 59 kr. Krukken indeholder små piller, som hun kan åbne på de dårlige dage. Her står nemlig søde ord, som du skal skrive og samle pillen om.

 

 

 

 

køb den frække vibrator til hende i julegaveDen frække diamant – voksenlegetøj

Bijoux diamanten er ikke et smykke eller parfume men derimod voksenlegetøj til hende.

Hvis du vil give en af de frække valentinsgaver der kan fornøje hende, kunne den ret anderledes udseende vibrator måske være det helt rigtige. Den kommer med forskellige styrker og er ganske populær blandt kvinder.

 

 

 

 

Giv et spaophold i Sverige som valentinsgaveSpaophold Ystad Saltsjobad

Den eksklusive forkælelsesgave til hende og som kan bruges af jer begge til en romantisk par oplevelse, kan være et spaophold på Ystad Saltsjöbad i Sverige.

Spa er lækkert og noget de fleste elsker. Og hvorfor ikke overraske hende med et dejlig romantisk ophold for jer som par. Og samtidig giver forkælelse og kan få hverdagens stress til at forsvinde lynhurtigt.

 

 

 

 

 

tag på spaophold i decemberSpaophold Marienlyst Strandhotel

Spaophold Marienlyst Strandhotel ved Helsingør kan være en lækker oplevelse at modtage på valentinsdag for hende.

Overrask hende med en udsøgt forkælelse i Nordsjælland der kan være jeres romantiske weekendtur hvor i virkelig kan sætte velvære og romantisk i højsædet.

 

 

 

giv tapas for to i valentinsgave til hendeTapas for 2

Hvis hun elsker at komme ud og nyde ting, kan tapas for to måske være den dejlige oplevelse der giver jer en hyggelig stund sammen med den spanske ret.

Tapas er små delikatesser der nydes om bordet. Og hvorfor ikke rive en dag ud af kalenderen til at slappe af men hinanden.

 

 

 

 

køb det frække sex spil på danskSinful Dig & Mig erotisk spil

Sinful Dig & Mig er et frækt sex spil der lægger op til romantik og sjov i soveværelset.

Spillet har 90 kort der er inddelt i hans og hendes. Her slår man med en terning der viser spørgsmålstegn, dig eller mig og udfaldet bestemmer hvilket kort der skal trækkes. På kortet står der forskellige ting indenfor det mere frække. Og det gælder selvfølgelig om at vinde selvom begge burde være vindere når spillet er slut.

 

 

 

 

køb det æggende sorte lingeri sæt til forførelseSødt lingeri sæt

Den klassiske julegave til hende er lingeri. Og lingeri hvis det ikke er vulgært eller decideret sex kostume, kan være en lækker ting at få for de fleste.

Overrask hende med et sødt lingeri sæt i hendes smag (mere end i din egen) og som kan bruges i hverdagen og ikke kun til soveværelset.

 

 

 

 

tag et juleophold i GillelejeHotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand ligger i centrum af Gilleleje og et velbesøgt sted især om sommeren. Nyd hinanden og Gilleje med strandudsigt fra Hotellets terrasse. Gå ned til byens havn og bare være sammen i nuet uden nogen forpligtigelser.

Ophold i Danmark eller udlandet er noget de fleste elsker, og hvorfor ikke også som valentinsgave til hende du elsker.

 

 

 

 

køb dildo med vibratorSinful Auto Rabbit Vibrator

Den frække gaveide kan være denne Sinful Auto Rabbit vibrator der kan fornøje hende og sikkert også dig.

En testvindende vibrator der kan give fornøjelse som single, men også kan være det sjove hjælpemiddel til opladning når der skal dyrkes samvær i soveværelset. Du skal selvfølgelig være sikker på at hun er til sexlegetøj før du overvejer at give det i gave.

 

 

 

 

giv hende et par varme futsko i gaveVarme hjemmesko

Hvilken kvinde fryser ikke sine fødder fra tid til anden? Og hvorfor ikke give en praktisk gave som samtidig være den perfekte gave der giver mest glæde i hverdagen?

Giv hende et par varme hjemmesko i en god kvalitet og selvfølgelig en stil som hun foretrækker. Gaver behøver ikke altid være romantiske, især ikke hvis det er noget der giver meget gavn såsom hjemmesko.

 

 

 

giv hende det smarte snug rug tæppe i gaveSnug Rug tæppe der varmer hele tiden

En anden praktisk gaveide der kan give meget gavn i hverdagen, kan være dette smarte Snug Rug tæppe.

Når du sidder i sofaen med et tæppe godt op under hagen for at holde varmen, så kan du ikke drikke te, læse bog m.m. uden at tæppet falder ned. Her vil Snug Rug tæppet med ærmer løse problemet; Du holder tæppet oppe til at varme dig, og samtidig kan du drikke te og bladre i bogen uden at tæppet falder ned.

 

 

 

 

overrask hende med en miniferie i pragForlænget weekend til Prag

Prag er en smuk og spændende by som især udenfor industriferien kan være sjov at besøge. Og hvorfor ikke overraske hende med en forlænget weekend eller miniferie til Prag?

Book et hotel og arrangerer fri til en forlænget weekend, så er Prag indenfor god kørestand til en hyggelig miniferie sammen f.eks. i forårs månederne hvor byen ikke er overrendt af turister eller fulde gymnasieelever.

 

 

 

 

brug yoga oplevelser omkring århusYoga & meditation

Til hende der elsker at fordybe sig og lave yoga, her kan du glæde hende med en yoga og meditations gave til valentinsdag.

I Århus kan hun få fornøjelse af at opleve yoga & meditation sammen med andre ligesindede. Og hvorfor ikke give en gave der vil være lige noget for hende.

 

 

 

 

giv en valentine gavekurv til hendeBe my little valentine gavekurv

En gavekurv er velegnet til indflyttergave, jubilæum, reception og selvfølgelig også som den søde gave til fødselsdag eller måske valentinsdag.

Hvorfor ikke forkæle hende med denne ”Be My Little Valentine” gavekurv der indeholder en flaske bobler og udsøgt chokolade. En anderledes og sød gave der måske er bedre end en buket blomster fra Interflora m.m.

 

 

 

 

giv hende et sødt foto krus som personlig gaveKrus med foto

Giv hende den personlige gave til valentinsdag. Og her kan dette krus med foto måske være den oplagte og sjove gave til din kone, partner eller kæreste.

Kruset er med hjerteformede hank og bliver personliggjort med et billede tryk. Her kan du finde et billede fra en fælles oplevelse eller bare jer to sammen.

 

 

 

giv den frække par vibrator i gave til kærestenSinful let’s orgasm par vibrator

Hvis hun er til voksenlegetøj og det er en gave til den årlige romantiske dag, så kan denne Sinful lets orgasm par vibrator måske være den frække gaveide.

Sexlegetøj der både giver nydelse til hende og ham. Legetøjet er fremstillet i fløjsblødt silikone, opladelig og er vandtæt så kan bruges i badet som anvendelig i soveværelset.

 

 

 

 

giv den sjove oplevelsesgave til valentinsdagHelikopter oplevelse

Der findes mange forskellige gaveideer til alle anledninger. En af de populære ting som er et hit ved de fleste, er oplevelser. Og her kan en helikopter rundflyvning måske være den fede oplevelsesgave som hun aldrig har prøvet, og som kan være uforglemmelig i et godt stykke tid fremefter.

 

 

 

 

giv den eksklusive espressomaskine i gaveEspressomaskine

Hvis hun elsker en god kvalitets kaffe, så får du ofte den bedre brygning med en espressomaskine; vel og mærke hvis du også bruger en god kvalitets kaffe.

En eksklusiv og dyr gaveide der måske giver meget mere glæde end de mere romantiske gaveideer til årets valentinsdag.

 

 

 

 

giv hende den sjove cozy slippers i gaveCozy slippers mikroovnssutsko

De fleste kvinder fryser fødderne og her er hjemmesko ofte det foretrukne ”værktøj” til at løse dette. Men hvorfor ikke med disse smarte Cozy Slippers der kan varmes i mikroovnen og derved give straks varme til de kolde tæer? En sjov og ganske praktisk gadget der kan bruges til alle gave anledninger.

 

 

 

 

overrask hende med holistisk stress behandling i gaveHolistisk stressbehandling

Holistisk stressbehandling til hende der ønsker velvære til sind og krop. Oplevelsen kan prøves i Beder ved Århus eller på Frederiksberg i København.

Giv den holistiske kropsafspænding som den personlige oplevelsesgave til din kone, partner, kæreste eller anden der skal forkæles på valentinsdag.

 

 

 

 

tag på luksus jule spaophold på SkodsborgSpaophold

En klassisk oplevelsesgave der kan bruges af stort set alle, er et spaophold i Danmark, Sverige eller Tyskland.

Det at træde indenfor døren og lade velvære omslutte dig så alt stress forsvinder som dug for himlen, er måske noget som hun vil elske at modtage den 14 februar?

 

 

 

 

Køb Love is Art kærlighedsgave til din partnerLove art

En noget anderledes og fræk valentinsgave til par.

Love art er et lærred og maling som skaber det sensuelle maleri med jeres hjælp. I skal nemlig dyrke hinanden erotisk og under agten vil malingen blive spredt og skabe maleriet. Det kan selvfølgelig være lidt svært at forklare familien hvem der lavet maleriet.

 

 

 

 

giv den lækre luksus gave til hjemmetBadebalje til voksne

Et karbad er en dejlig luksus efter en lang eller kold dag. Men hvis du bor i lejlighed eller andet sted uden et spa eller karbad, så kan denne badebalje til voksne måske være det lækre alternativ.

Overrask hende med en gave som hun måske ikke har tænkt på, men nok vil give hende meget glæde?

 

 

 

 

forkæl hende med en hot stone massage i gaveHotstone massage

Massage er velvære og hvorfor ikke som valentinsgaven til kæresten?

Overrask hende med en hotstone massage hvor de varme sten bliver brugt til at løsne musklerne op og give velvære i kroppen. Der findes mange andre massageformer der kan være lige så gode, men hvis hun ikke har prøvet hotstone massage kan det være en oplagt ting at prøve.

 

 

De klassiske valentinsgaver til hende?

Som du kan se i udvalget ovenfor, så findes der mange forskellige valentinsgaver til kvinder i alle aldre. Men hvis du foretrækker de klassiske gaveideer til hende, så er de nedenstående ting ofte dèt der gives mest:

  • Undertøj er et hit: Undertøj/lingeri er den klassiske gave til jul og valentinsdag fra kæresten. Her er det ofte mænd som giver sexet undertøj, for gaveideen er velegnet til jer begge. Størrelsen er det vigtigste (ligesom stilen), for du kan ikke give hende for stort eller et sæt der er for småt. Tjek hendes eksisterende undertøj for trusse og bh størrelse før du vælger et sæt, som selvfølgelig også skal være i hendes smag. Lad være med at vælge et frækt og vulgært sæt hvis hun er mere til det uskyldige og neutrale.
  • Smykker: Alle piger elsker smykker siges der, og måske din kæreste eller partner også elsker smykker? Et armbånd, ring, halskæde eller øreringe i hendes smag vil måske være den perfekte gave, hvis hun vel og mærke ikke er vant til at bliver overdynget med smykker.
  • Oplevelsesgaver: Alle elsker at opleve steder, ting eller oplevelser. Og derfor er oplevelsesgaver der dækker over stort set alt, altid en gave der hitter ved de fleste og det er unge som ældre. Find en oplevelse indenfor dit budget og hendes temperament. Her skal du selvfølgelig ikke give Bungy Jump til hende der lider af højdeskræk, helt ligesom du ikke skal give et bagekursus til hende der hader at bage og stå i køkken.
  • Voksenlegetøj: Valentinsdag er i romantikkens tegn og måske det skal være frækt også. Hvis hun er til sexlegetøj eller har snakket om at prøve, så kan du overveje om dette skal være årets frække valentinsgave til hende. Vær sikker på at hun er til sexlegetøj, så det ikke føles som pres.
  • Ophold: At rejse er at leve og derfor er ophold ofte den eksklusive gaveide til par. Og hvis hun elsker at komme væk, så kan det være at du skal spenderer lidt mere på årets valentinsdag gave med et ophold i Danmark eller udlandet.
Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)