Gaver

Valentinsgave til ham (2019)

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

En god valentinsgave til ham der er din kæreste, partner eller elsker?

Hvis du gerne vil forkæle en ung eller ældre mand med en romantisk valentinsdag gave, så har vi her på Romantikguiden gjort jagten lidt nemmere, med den gode inspiration indenfor gaveideer til ham.

Det at finde den perfekte valentinsgave til ham kan være svært, for den 14 februar hvor valentinsdag ligger, er ofte en hverdag. Her er det svært at skabe den store romantiske opsætning, hvis dagligdagen også byder på pligter som børn, arbejde, sport m.m. Dog kan en af de nedenstående ideer der ligger både indenfor det romantiske eller det mere søde, sjove eller fede, være lige præcist det der hitter ved ham.

 

Bestseller ideer til kæresten ham

 

Giv det lækre romantiske ophold i gaveRomantisk ophold i valentinsgave

En romantisk gaveide der passer til de fleste mænd i forhold, kunne være et romantisk slotsophold på en af de mange smukke slotte og godser i Danmark.

Det er en perfekt gave til kæresten for det er netop en perfekt oplevelse der giver dig og kæresten en hyggelig og romantisk stund sammen helt alene.

Læs mere om ophold oplevelser her

 

 

 

Giv en romantisk gave med champagne, rosenblade og glasRomantisk valentins gavesæt

Hvis valentinsdag skal gøres romantisk, som godt kan være svært at fejre fuldt ud nu den 14 februar ofte er en travl arbejdsdag, så giv den romantiske ting i kan nyde sammen.

champagne gavesættet med champagne, glas og rosenblade kan danne grundlag for en hyggelig aften sammen med lidt levende lys, slukket fjernsyn og alene tid for en stund.

Du finder sættet til 429 kr. ved Gaveideer.dk her

 

 

 

Køb den sjove romantiske gave i kan være sammen omChokoladefontæne

En anden gaveide der kan bruges til at skabe en romantisk stund er en chokoladefontæne.

Men denne lille sjove chokoladefontæne som alle børn vil elske, kan du f.eks. arrangerer en hyggelig aften i selskab med lidt bobler og chokolade overtrukne jordbær.

Du finder chokoladefontænen ved Coolstuff her

 

 

 

giv ham en lækker bøf oplevelse i gaveBøf for 2

En god valentines gave til ham kunne være bøf for to, hvilket selvfølgelig er mere mænds lækre oplevelse end det er kvinders, men det er dog en tur i byen sammen og spise lækker mad. At det er saftige bøffer er noget for de fleste mænd, og det gælder alle aldre, så en perfekt gaveide til din kæreste eller partner.

Du finder oplevelsen til omkring 500 kr. ved Go Dream

 

 

 

Giv ham en sjov ølsmagning i gaveØlsmagning

Til ham der elsker øl lidt mere end valget imellem Tuborg og Carlsberg, her kunne ølsmagning være den gode personlige gave der viser, at du kender hans smag og interesser, der samtidig måske kan være en god overraskelse.

Du kan finde ølsmagning mange steder i Danmark, og prisen ligger omkring 300 kr. i gennemsnit.

Se et godt udvalg af forskellige ølsmagningsoplevelser her

 

 

 

Kærlighedspiller er årets mest romantiske gave til kærestenKærlighedspiller

Hvis du søger den billige romantiske gave der siger alt, så er denne krukke kærlighedspiller til 59 kr. den helt rigtige gave til manden.

Du får en krukke som indeholder piller med søde ord. Når han har en dårlig dag, kan han tage en pille og blive kvikket op af de søde ord. Det er nemlig dig der udfylder samtlige piller med små søde ord – Det eneste negative er denne del, for det tager noget tid at skrive de mange små sedler.

Læs mere om den perfekte kærlighedsgave her

 

 

 

Giv det sjove og frække brætspil i valentinsgave til din partnerFifty Nights of Naughtiness

Søger du den frække ting hvor i både bliver underholdt med sjov og konkurrerer kan man sige? Her kan et brætspil være lige præcist det du søger.

Fifty Night of Naughtiness giver dig nemlig et spil for to, hvor der er forskellige kort i spillet som afgører om det skal være romantisk eller måske rigtig frækt. Et godt og sjov spil der sparker liv i parforholdet og på lagnerne og absolut en af de gode ideer til valentinsdag for voksne.

Læs mere om det frække spil lige her

 

 

 

giv en hjemmelavet valentinsgave til hamGiv ham en barbering med stil oplevelse

Hvis han elsker luksus og at ting skal gøres rigtigt, så kunne den gode oplevelse i form af en klassisk og eksklusiv barbering være den gode og sjove valentinsgave til manden.

Det at få en rigtig barbering med kost, skum og kniv er en lækker oplevelse, og det er noget de fleste mænd ønsker, men noget man ikke gør selv.

Læs mere om den gode oplevelsesgave her

 

 

 

giv ham den frække valentines gaveDig selv med en rød sløjfe i gave

En af de mere frække gaver til ham, kunne være Naughty Knot sløjfen der betyder, at du er gaven til kæresten.

Sløjfen er en sjov gaveide, der jo lægger op til det mere erotiske i det romantiske, og det er jo også en stor del af kærligheden, hvilket der selvfølgelig burde fejres på valentines.

Find den røde sløjfe gaveide til 149 kr. ved Coolstuff

 

 

 

Giv manden Ring for Sex klokke som romantisk gaveEn meget speciel klokke til ham

En anden gaveide der også hører sig til i den mere frække ende, er denne klokke der faktisk taler for sig selv.

En sjov romantisk gave til ham der kan sprede lidt sjov, og samtidig kunne det tænkes at din partner, kæreste, mand eller elsker faktisk finder den særdeles praktisk og nyttig til forholdet?

Klokken er set til 49 kr. ved Coolstuff lige her

 

 

 

Giv den uforglemmelige luftballon oplevelse i gaveRomantisk & eksklusiv ballontur

En romantisk ballontur kun jer to sammen, er den super romantiske oplevelse, det er dog også en ret dyr oplevelsesgave til ham.

Det at svæve henover landskabet i en luftballon er en unik oplevelse der kun bliver bedre, hvis man er sammen med en, som man elsker.

Læs mere om den eksklusive og dyre ballontur her

 

 

 

køb en fed Ferrari oplevelse til ham i gaveKør Ferrari på landevej

Hvilket mand har ikke eller drømmer om, at køre en fed superbil som en Ferrari? Det er noget det fleste unge og ældre mænd kunne tænke sig, og det kan du opfylde med Ferrari gaven til ham.

Giv ham en tur i en Ferrari på landevejen, der jo ikke er en billig oplevelsesgave, men med garanti en gaveide han vil elske at modtage dig på den romantiske dag.

Oplevelsen byder på forskellige muligheder som du kan læse her

 

 

 

køb en gave til ham der har altSportsvogn på bane

En anden fed adrenalin oplevelse indenfor de fede biler, kunne være oplevelsen af at køre en fed Ferrari, Lamborhinie eller Audi R8 på bane.

Det at køre stærkt på en bane giver den fede oplevelse af spænding, fart og frihed, og her er muligheden for at udleve de indre Senna drømme, absolut en af de fede gaveideer til mænd i alle aldre.

Læs mere om bil oplevelsen på bane her

 

 

 

Giv ham en vinsmagning oplevelsesgaveVinsmagning for 2

Hvis du leder efter gaven til manden der har alt, og han samtidig går op i vin, kunne du give ham en vinsmagning for 2, hvor en ven eller du måske skal være med.

Vinsmagning er en dejlig oplevelsesgave, og perfekt som gave til både valentinsdag, fødselsdagsgave, fars dags gave, julegave og alle andre lejlighed til mænd der er passioneret omkring vin.

Læs mere om vinsmagning oplevelsen til 299 kr. her

 

 

 

Giv det frække body massage gavesæt i valentinesgaveMassage gavesæt

Hvis du vil give ham en af de frække valentinsgaver, så kunne dette gavesæt med massagegel være det helt rigtige.

Du blander det med vand og skaber derved hele 4 liter massagegel som kan bruges til den forførende leg mellem jer som kærester.

Læs mere om gavesættet til den sjove leg her

 

 

 

Giv dig selv i en fræk uniform som gave til din mandFræk uniform

Romantik og erotik hører sig til blandt kærester og ægtefolk, hvor du finder mange remedier til at skabe dette.

Hvorfor ikke give din mand dig selv i et fræk kostume i gave til valentinsdag? Uniformer der kommer i mange forskellige slags, er med til skabe det sjove rollespil i det erotiske forspil.

Hvorfor ikke give ham en fræk stewardesse uniform som denne?

 

 

 

giv ham den gode valentinsgave indenfor hans hobbyFotosafari på Århus bugt gave til mænd

Fotosafari på Århus bugten kunne være en af de meget gode gaveideer til mænd der elsker at opleve og udleve foto passionen.

Hvis du vil give en gave der ligger lidt udover de romantiske ideer, så er noget indenfor hans interesse eller passion absolut en af de meget gode gaver til mænd, der med garanti vil blive glædeligt modtaget. Oplevelsen byder på en heldagsoplevelse i RIP båd på bugten, hvor der også vil være vandretur på Tunø inkluderet.

Find den søde til kæresten ved DGDA til 1599 kr. her

 

 

 

Giv ham den sjove tømmermand oplevelsesgaveGå amok i pølsevogn

En af de sjovere valentinsgaver til kæresten, kunne være et gavekort til at amok i pølsevognen for to. Ideen dækker over en times fri spisning af alle de hotdogs to mand kan klare, og det er da en ret sjov ting til de unge mænd, der måske vågner op med tømmermænd en søndag?

En ret sjov kæreste gave til ham der skal forkæles med en sjov oplevelse.

Læs mere om den sjove oplevelsesgave til 299 kr. lige her

 

 

 

Giv den fede oplevelsesgave der overraskerBridgewalking

Bridgewalking er ikke nødvendigvis blandt de bedste romantiske gaver, men der og blandt de fede gaveideer til kæresten der gerne vil opleve sjove ting.

Bridgewalking ved den gamle Lillebæltsbro er en af de eneste steder, hvor man kan gå ovenpå en trafikeret bro, og til 249 kr. er det måske ikke en billig gave, men i den gode prisklasse for fede oplevelser.

Læs mere om den populære Bridgewalking oplevelse her

 

 

 

køb et lækkert gavekort til manden i dit livHungry gavekort til ham

Vejen til mandens hjerte går gennem maven, og hvorfor ikke i form af Hungry.dk gavekort? De fleste kan godt lide fordelene og smagen af takeaway, og dette gælder måske også din kæreste?

Giv et gavekort som den hurtige og gode løsning til valentinsdag, og mon ikke det er noget de fleste især unge mænd med garanti vil få glæde af.

Du finder gavekortet på den nemme måde her

 

 

 

en sød kæreste gave til ham52 Weeks of Romance

Skal han have en praktisk, sød, sjov eller måske romantisk valentinsgave fra dig? Så kunne dette sæt med 52 Weeks of Romance kort være den helt rigtige gaveide i indenfor det romantiske.

Sættet indeholder 52 kort, hvor du og manden får 26 hver. Kortene indeholder forskellige romantiske ting som i skal gøre for hinanden, hvilket giver et helt år med romantik hver uge.

Læs mere om de søde kort til gaven lige her

 

 

 

Køb noget sexet lingerie i gaveSexet lingeri

Ligesom med uniformer og kostumer så er lingeri det æggende der vækker drifterne i de fleste mænd. Hvorfor ikke gøre den romantiske dag til en erotisk dag mellem jer?

Køb noget sexet lingeri som både du og han kan lide, og lad dig og lingeriet være den romantiske gave til manden på valentines day.

Find det dejlige udvalg online ved Netlingeri her

 

 

 

giv klatring oplevelsesgave til ham på valentinsdagPrøv klatring

Hvis han er manden der kan lide at være aktiv, og fysiske udfordringer er måden hvorpå han slapper bedst af, kunne du give ham en sjov oplevelse i form af klatring i indendørs hal ved København.

Oplevelsen der varer ca. 2 timer kunne være en god gave på valentinsdag som i kunne prøve sammen den efterfølgende weekend eller måske en fridag i ugens løb.

Du finder den gode oplevelse til 199 kr. ved DGDA

 

 

 

brug de gode valentins gaveideer til mændWeekend-/Ferieophold

Giv den lækre weekend eller miniferie på hotel i Danmark, Sverige eller Tyskland, hvor i kan slappe af og nyde hinanden sammen.

De fleste længere forhold kan gå hen og blive lidt fortravlet, og her er lidt tid væk, noget som vil være gavnligt for de fleste, og hvorfor ikke kombinerer dette med mandens valentinsdag gave?

Du kan finde sådan en oplevelse ved Go Dream her

 

 

 

Giv den sjove svæveflyvning oplevelse i gave til hamPrøv svæveflyvning

Hvorfor ikke overraske ham med en gave der måske ligger udover normalen? For hvor mange kan sige at de har prøvet at flyve i en svæveflyver?

Giv ham den fede oplevelsesgave der giver svæveflyvning oplevelse for ham, som godt ikke er en romantisk gave til ham men absolut en fed ting.

Læs mere om oplevelsen ved DGDA lige her

Gem

Gem

Gem

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (4 votes)