Gaver

Valentinsdag gave → Brug disse valentinsgaver til kæresten 2019

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du inspiration til en god valentinsdag gave til din kæreste/partner?

Den 14 februar er det valentinsdag. Og den amerikanske tradition der er kendt for at være “de elskendes helligdag”, er også slået igennem her i Danmark. Det betyder, at du skal selvfølgelig skal forkæle din kæreste med den søde tanke.

Valentinsdag kan fejres på mange måder. Og at give hinanden en sød, romantisk, lækker eller måske fræk valentinsgave er noget, der har sneget sig ind til at blive en tradition blandt mange. Derfor får du her inspiration til gode romantiske gaveideer til hende eller ham, som måske kan spore dig ind på at finde det helt rigtige til kæresten. Du kan finde inspiration i vores andre indlæg om specifikke gaveideer til mænd eller kvinder.

 

Bestseller ideer til din kæreste

 

giv hende chokolade i valentinsgaveChokolade til valentin

Hvis du har set en amerikansk film med valentines, så har du med garanti også set at chokolade er noget man traditionelt skal give hinanden.

Chokolade er en lækker gaveide, for du kan finde rigtig meget lækkert i både den dyre ende som f.eks. Summerbird, eller i den billigere men også lækre ende af prisskalaen.

Find et lækkert udvalg ved Maggies her

 

 

 

køb et smuk buket roser til valentinsdagBlomster som valentinsdag gave

En traditionel gave som han skal give hende på valentinsdag, er smukke blomster.

Send hende et smuk buket der kan være den romantiske samling af forskellige roser, der kan gøre hende blød i knæene. En perfekt ide hvis i er væk fra hinanden, eller hvis du vil sende en sød ting som hun kan glædes over indtil i mødes.

Du kan få leveret buketter samme dag ved Euroflorist

 

 

 

Køb hende noget sødt lingerie som den romantiske gaveideUndertøj til hende er den klassiske gaveide

Noget smukt, sexet eller sødt undertøj til hende, er en klassisk gaveide fra mænd til kvinder der også er god at give på valentines day.

Køb et sødt og lækkert sødt der ikke er målt på det vulgære, men ud fra det smukke i sættet, for det er ikke alle kvinder der elsker det mere vulgære indenfor lingeri. Husk at aflure hvilket størrelse hun bruger i sit eksisterende undertøj, så du ikke køber en størrelse der er helt ved siden af.

Du finder et lækkert udvalg af undertøj til hende ved Frandelli

 

 

 

giv hende den søde romantiske gave til valentinesSuper romantisk gaveide til kæresten

Årets mest romantiske gaveide til både ham og hende, må være dette krus der indeholder kærlighedspiller.

Din kæreste kan tage en pille på de dage der føles lidt deprimerende, og indeni pillen er der et stykke papir med en sød tekst til at muntre op. Det irriterende ved denne billige romantiske valentinsgave, er at du skal udfylde de små sedler, og det tager lidt tid.

Find den gode billige gaveide til 59 kr. ved Coolstuff

 

 

 

Køb en bestseller klitoris vibrator som WomanizerVoksenlegetøj til kæresten

Til den voksne kæreste eller partner der måske er med på noget nyt (eller måske er erfaren), kan voksenlegetøj være med at gøre den romantiske dag mere hed.

Giv ham eller hende noget godt og sjovt sexlegetøj indenfor udvalget af bestsellers. Her er par legetøjet der giver jer begge glæde, måske den helt perfekte gaveide til dagen.

Se bestseller udvalget ved Sinful her

 

 

 

køb et romantisk ophold i gave til kærestenRomantisk hotel ophold i Danmark

Hvis du er i tvivl om en god valentinsdag gave til kæresten, så kunne en romantisk ting være et hotel ophold et sted i Danmark.

Giv ham eller hende et gavekort med hotel ophold, hvor i kan vælge imellem en af de mange Scandic hoteller rundt omkring i Danmark. En hyggelig overnatning væk hjemmefra sparker altid liv i forholdet, og det kunne være i skulle overnatte ude den 14 februar?

Find inspiration i mulighederne lige her

 

 

 

den perfekte valentinsgave til hamDinner in the dark

En traditionel gaveide er en lækker middag ude i byen. Og hvorfor ikke give ham eller hende dette som den romantiske gave, men bare i en lidt anderledes og spændende form.

Dinner in the Dark er en 4-retters middag i mørke, hvilket betyder, at dine sanser bliver skærpet til det yderste, og derved giver en helt anderledes og spændende oplevelse. En god kæreste gave til ham eller hende der skal være unik.

Læs mere om Dinner in the dark oplevelsen her

 

 

 

Køb Ny Romantik bogen i valentinsgave til din partner“Ny Romantik” bog

En romantisk bog til ham eller hende i valentinsgave? Det er måske en lidt anderledes gaveide, men dog helt i den romantiske ånd. Ny Romantisk giver nemlig dig som læser, en rejse ind i de mange dimensioner af kærligheden.

Romantisk skal forstås og fornys og denne bog der giver rundrejse i sex, forelskelse og den store kærlighed, kan være lige præcist det værktøj der fornyer forholdet eller lærer ham eller hende at kende sig selv så meget bedre.

Bogen kan findes mange steder som f.eks. Saxo her

 

 

 

køb den kække valentinsgave til hamDen sjove valentinsgave til din partner

“Ring for sex” klokke kan være den sjove eller kække valentinsgave til hende eller ham fra dig. Hvis der skal være lidt romantiske og seksuelle undertoner med gaven, så er dette en billig og sjov gaveide til kun 49,- kr.

Hvad klokken betyder eller gør, giver lidt sig selv. Og mon ikke også det kan frembringe et smil på din partners mund?

Find den sjove klokke til gaven til kun 49 kr. ved Coolstuff

 

 

 

hvis du ikke ved hvilket valentinsgave du skal købeJelly Belly gaveæske

Valentins blomster og chokolade hører sig til den amerikanske tradition, men hvorfor ikke gøre det rigtig amerikansk, og give hende eller ham det lækre Jelly Belly slik?

En delikat fornøjelse er hvad du får med dette slik fra USA, og det er noget, som rigtig mange nyder, nu man kun kan købe det meget få steder i Danmark.

Giv en af de lækre Jelly Belly æsker her

 

 

 

 

Giv et lækker wellness gavekort til valentinsdag i gaveLuksus wellness for 2

Overrask din kæreste eller partner med et lækkert wellness gavekort der gælder for 2 personer. Fordelen ved at give gavekort er, at i kan besøge et af de mange udvalgte steder weekenden efter og blive forkælet, eller vente til kalenderen ser bedre ud.

Wellness er altid en god gave til både ham og hende, for hvem elsker ikke at blive forkælet både for krop og sind? Overrask din partner på den glædelige måde med en sød, romantisk og lækker gave.

Find lækre wellness muligheder her

 

 

 

køb en lækker vinsmagning oplevelse til valentinsgaveVinsmagning oplevelse for 2

En god gaveide til din partner hvis denne elsker vin, kunne være en sjov vinsmagningsoplevelse der er en fælles oplevelse – Hvis han eller hun vel og mærke inviterer dig med.

Forkæl din partner med en sjov gave der samtidig giver den gode oplevelse, og perfekt valentinsgave til konen eller manden.

Læs mere om vinsmagning muligheder her

 

 

 

giv en valentinsdag gave i form af klippekort til ønskerDet billige og sjove klippekort til gave

En sjov gaveide der med garanti både overrasker og får smil frem på læbe, er en af disse klippekort til 15 kr. Du giver din partner tjenester i form af f.eks. gå 6 ture med hunden, 5 x autohjælp eller lignede.

Det er en sjov gimmick gave, der kunne kombineres med noget mere traditionelt som blomster, chokolade eller en ting som han eller hun faktisk ønsker sig på den romantiske dag den 14 februar.

Du finder de sjove klippekort til 15 kr. ved Andando her

 

 

 

giv den eksklusive og romantiske gave på valentinsdagBallonflyvning valentins oplevelse

Hvis du vil overraske manden eller konen med en super romantisk ide, og skal det siges, samtidig i den dyre ende – Så kan det være en luftballon oplevelse.

Det at svæve henover jorden i en luftballon er en ubeskrivelig oplevelse, og kun sammen med kæresten(og skipperen), så gør det bare oplevelsen til en endnu mere unik oplevelse, som din kæreste med garanti vil elske. Problemet er dog, at gaven nok først kan indløses når vejret er godt, men det bliver dog stadig en super romantisk oplevelse.

Læs mere om den luftballon oplevelsen her

 

 

 

giv det lækre ophold på Bandholm Hotel i valentinsdag gave til kærestenRomantisk ophold på Bandholm Hotel

En anden lækker luksus oplevelse til din kone, mand, kæreste eller partner der skal forkæles med tid væk hjemmefra, kan være et ophold på Bandholm Hotel der ligger i smukke omgivelser.

Lækre oplevelser med vand natur, 3-retters middag og romantik på et hotel værelse; Det er da perfekt til valentin for alle der bor i køre afstand fra Lolland.

Læs mere om det lækre hotel ophold ved DGDA her

 

 

 

bind en sløjfe rundt om kroppen og giv dig selv i valentinsgave Naughty Knot gaveideen til ham

Den romantiske og frække ide til manden i valentinsgave, kan være dig selv pakket ind i en stor rød sløjfe?

En sjov gimmick der samtidig er noget som de fleste mænd måske har på ønskesedlen og med garanti gerne vil have i gave? Du finder sløjfen til 149,- kr. så den søde og sjove tanke koster selvfølgelig lidt.

Den store røde sløjfe er set til 149 kr. ved Coolstuff her

 

 

 

Køb en biograf oplevelsesgave til kæresten på valentines dayBiograf for to

Hvem elsker ikke at se film, og dette skal selvfølgelig opleves på det store lærred i biografen.

Hvis din kæreste eller partner også syntes det, så giv en sjov oplevelsesgave der indeholder både biograf billetter og det obligatoriske tilbehør med cola og popcorn. En perfekt gave til at fejre valentinsdag på den afslappet og hyggelige måde.

Find biograf oplevelsen ved Oplevelsesgaver.dk her

 

 

 

Giv flotte krystal sten i gave til kærestenKrystaller

Er din kæreste til det spirituelle? Så er tarot, håndlæsning eller måske krystal sten den helt perfekte personlige gaveide til hende eller ham.

Du finder mange forskellige sten, hvor Ametyst nok er den mest kendte. Hver sten her sin egen egenskab og styrke, hvor du med fordel kan kombinerer forskellige sten, som heldigvis ikke koster alverden pr. stk.

Find et udvalg ved Bog & Mystik her

 

 

 

Køb et ophold i Berlin som gave til din partnerWeekend i Berlin

Hvorfor ikke give et weekendophold eller måske mini-ferie i Berlin? En af de fede storbyer med stort set uendelige oplevelser i Europa. Berlin har så meget at byde på, om det skal være romantik, kultur, afslapning, det kulinariske eller historiske.

Book et hotel i Berlin og kør/tag toget, for den tyske Hovedstad ligger indenfor køreafstand for både Jylland og Sjælland.

Book et hotel ved Booking og lav en gave

 

 

 

køb den billige frække valentinsdag gaveFrække terninger

Hvis du søger den billige valentinsgave som samtidig både er sjov og fræk, kan disse terninger være den perfekte gadgetsgave.

Du finder mange sjove gadgets indenfor frække ting, hvor denne er i det mere lune hjørne. Terninger giver lidt sig selv, og hvorfor ikke kombinerer dem med en flaske champagne, dæmpet lys m.m. til kæresten kommer hjem fra arbejde, uddannelse eller andet?

Find terningerne ved Coolstuff her

 

 

 

Giv bodyflight oplevelsesgaveBodyflight

Der findes mange fede gaveideer til kæresten, hvor oplevelsesgaver måske ikke er super romantiske, men kan give ham eller hende den sjove, afslappende eller lærerige oplevelse. Og her kan Bodyflight i vindtunnel i Taastrup måske være det helt rigtige. Danmarks eneste åbne vindtunnel kan give være en fed oplevelse som han eller hun nok ikke har prøvet, og nye og overraskende gaveideer er ofte de bedste.

Læs mere om Bodyflight oplevelsen her

 

 

 

Køb et flot smykke i gave til hendeEt smykke til hende

Den klassiske romantiske gave til hende fra partneren er ofte et smykke. Og hvorfor ikke give en flot halskæde, armbånd eller øreringe alt efter præferencer?

En halskæde er øreringe er ganske neutrale, som ikke leder tankerne hen på giftemål og andet. Og her kan du finde finde både noget billigt eller dyrt indenfor flotte smykker. Du skal bare huske at købe noget i den stil, som hun allerede bærer om det så er det enkle, søde eller mere pompøse.

Find inspiration ved Smykkemester her

 

 

 

Køb en flot skjorte i gave til mandenEn skjorte til ham

En flot skjorte i gave til ham er ikke specielt romantisk. Men dog er det en dejlig praktisk gaveide til ham, som han kan bruge i hverdagen. Og de fleste mænd er pragmatiske anlagte, så derfor er gaven måske det helt rigtige for ham.

Du finder skjorter i alverdens typer, priser og brands, og hvorfor ikke give en lidt mere eksklusive skjorte på kærlighedsdagen?

Se det eksklusive udvalg af skjorter her

 

 

 

Giv manden den romantiske flaskepost gaveFlaskepost fra hjertet

Kærlighedspiller gadget er nok den mest romantiske gaveide, men denne Flaskepost fra Hjertet kan være det søde alternativ til hende eller ham.

Ideen er en flaskepost med en besked indeni, men chancen for at din kæresten vil finde en flaskepost i søen eller havet er nok lig nul. Derfor er denne flaskepost den bedste løsning, hvor du kan skrive en sød besked og måske også en gaveide på tekst.

Læs mere om den søde og billige gadget her

 

 

 

Køb den gyldne kærlighedslås gadget i gaveGylden kærlighedslås med indgravering

En anden romantisk gadgets indenfor kærlighedsgaver kan være denne gyldne kærlighedslås.

Låsen koster omkring 200,- kr. hvor du kan få lavet en indgravering med din kæreste og dit navn samt en dato der måske er vigtig for jer.

En kærlighedslås skal hænges op på en bro, hvor nøglen smides væk. Det symboliser jeres ubrydelige kærlighed.

Find den søde gaveide ved Gaveideer.dk

 

 

 

Køb et ophold i HarzenOphold Harzen

Du kan overraske med en af de dyrere oplevelser i form af ophold i Harzen. Det smukke område byder på utrolig flot natur og idylliske byer, hvor i kan slappe af eller hvis i er aktive, kan i tage på vandring eller mountainbike ture.

Du finder mange flotte små byer, bakker, skove, wellness og stort set alt andet. Og Harzen tager ikke så lang tid at køre til, hvor en miniferie eller forlænget weekend kan være oplagt.

Find hotel muligheder ved Booking.com her

 

 

Gaven er fra hjertet

Valentinsgaven skal gives fra hjertet, og her er det tanken, der tæller. Prisen og størrelse er ikke afgørende, for den gratis gave kan være bedre eller helt lige så god som den købte. At give noget til din kæreste på den romantiske dag kan gøres billigt som dyrt som de ovennævnte ideer vidner om.

Den gratis romantiske gaveide

Du kan lave en romantisk dag med fælles aktiviteter hvor en gave kan være et gratis klippekort. Her kan det være ydelser som oprydning, bilvask, tøjvask helt ligesom det kan være de mere frække ideer til forholdet. Kun kreativiteten sætter grænser for ideer. Et fysisk klippekort kan du købe for 20 kr. i Netto, Søstrene Grene m.m. hvor du kan udfylde hver klip med ideer.

De frække ting

Det frække voksenlegetøj er blevet populært som gave til kæresten. Og det gør sig også gældende på valentinsdag. Voksenlegetøj har mistet det tabu der hang over brugen, og er blevet almindelig velset at bruge. Her kan det være de blide som mere hårde ting alt efter smag og temperament.

Giv legetøjet til ham eller hende hvis du vel og mærke ved, at din kæreste/partner er med på at udforske hinanden og samværet med måske noget nyt.

Oplevelser er en vinder

Stort set alle mennesker elsker at opleve noget. Det kan være en middag, ferie, biograftur, teater, køre sportvogn, klatre, standup show, musik og stort set alt andet. For oplevelser dækker over alt, og derfor kan en oplevelsesgave indenfor din kærestes interesser eller temperament være perfekt. Helt ligesom par oplevelser som weekendophold eller andet, er et hit blandt de fleste kærestepar.

Ophold

Et ophold eller weekendophold er blandt de mest populære valentinsgaver, for hvem elsker ikke at komme væk og slappe helt af i nye omgivelser med sin kæreste, partner, mand eller kone.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (3 votes)

Deltag

Sending