voksenlegetøj

10 populære sex spil til leg

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Sex spil kan være det rigtige og sjove tiltag til at sætte gang i jeres erotiske samspil. De populære sex spil for voksne og par er blevet populære de senere år. Og popularitet giver også et større udbud af spil til legen i soveværelset.

Vi har fundet nogle af de bedste sex spil for par og andre. Det giver dig det nemme og hurtige overblik som inspiration, så du kan overveje om det er noget eller måske finde den sjove overraskelse eller gave til kæresten.

 

Fifty Shades of Play sex spil

køb det frække fifty shade erotiske spilAlle kender eller har hørt om Fifty Shade og de populære film har kastet ting som dette Fifty Shades of Play spil af sig.

Du får et billigt brætspil der byder på 50 forskellige oplevelser til jer som selvfølgelig er inspireret fra filmene. Selve spillet består af konvolutter/kort der byder på forskellige stillinger, uartigheder og andet til den frække leg.

Du slår med terning og trækker et kort med uskyldige eller frække ting.

 

 

 

 

Kama Sutra spillekort

køb de frække spillekort til kærestenEn af de billige frække gaver der byder på sjov spil kan være dette sæt spillekort.

Du får et frækt sæt kama sutra spillekort der består af 54 kort og 2 jokere med billeder af forskellige tantra sex positioner.

Køb spillekortene til sjov aften sammen med partner eller andre, hvor spillet er oplagt til strippoker eller bare til sjov.

 

 

 

 

Tease & Please FuckMe kinky parspil

brug tease, please and fuckme spillet til par

Tease & Please FuckMe er et dialogspil der skaber nyt liv i soveværelset med din partner, kæreste, elsker eller andet.

Spillet indeholder ovenstående kama sutra kortspil, en almindelig penisring, vibrerende penisring, terninger og 6 opgaver med frækt indhold. Spillet giver inspiration og sjov til nye frække stillinger og værktøjer til at pifte denne leg op med.

 

 

 

 

Monogamy brætspil

køb det frække brætspil som årets julegave til kærestenMonogamy brætspil der er blevet opkaldt efter inspiration af Monopoly (Matador) men dog ikke har noget tilfælles med det populære familie brætspil.

Monogamy spillet går ud på at nyde hinanden. Det gøres ved hjælp af de 50 forskellige fantasier som kortene dækker over, der kan gøre vinteren mere lys og de lange sommernætter meget sjovere.

Udforsk jer selv og sexlivet med dette spil der har en del år på bagen og blevet kåret som testvinder indenfor sjove sex spil.

 

 

 

 

Dig & mig erotisk spil

køb det frække sex spil på danskEt andet spil med sex er dette Dig & Mig brætspil(Original titel er ’You and me’).

Spillet for voksne er på tid, så du skal være aktiv under spillet frem for at falde lidt hen. Det giver en mere intens seance der selvfølgelig skal bunde ud i sjov voksenleg.

Dig & Mig er bestseller spil med 90 forskellige kort der består af hans eller hendes med forskellige stillinger og spørgsmål indenfor romantik, personlige eller parforhold. Derudover er der et timeglas og en terning der kan lande på ’you’,’me’ eller et spørgsmålstegn.

Det sjove sex spil kan spilles af mere end 4 personer, så det er ikke kun forbeholdt par.

 

 

 

 

Sexede terninger

brug det frække terninger til en hot aftenEt par frække terninger der næsten siger sig selv, kan være den billige og spontane gave til lidt frækt sjov med kæresten.

Den ene terning fortæller hvad i skal gøre, og den anden terning viser hvor det skal gøres. Det giver lidt frækt leg med forskellige stillinger.

 

 

 

 

Master & Slave bondage spil

brug bondage spil til fut i sexlivet

Hvis i vil eksperimenter med bondage i forholdet kan dette Master & Slave bondage spil måske være helt perfekt.

Spillet til at lege Mr og Mrs. Grey byder på fræk leg der kan udfordre og give den intime varme. Du får forskellige hjælpemidler med i spillet som håndleds og ankel manchetter, halsbånd med snor, blindfold, paddle, gag, reb og selvfølgelig udfordringskort.

Spillets udfordringskort giver god BDSM inspiration til at udleve jeres fantasier, hvor de 13 stykker sexlegetøj er med på mange af de forskellige udfordringer.

 

 

 

 

The Real Cheeky brætspil

køb the really cheeky sex spilThe Real Cheeky brætspil kan spilles af 2-8 personer og kan være det frække spil til swinger eller med vennerne en aften.

Spillet byder ikke kun på de dampende frække stillinger, men også med kort hvor du skal simulerer stillinger der kan gøres en fredag aften med lidt indenbords.

Indholdet af spillet dækker over 1 spilleplade, terninger, spillefigurer, 100 spørgsmålskort, 100 risky og frisky kort.

 

 

 

 

Bedroom Battle kortspil

køb bedroom battle erotik spillekort

Bedroom Battle kortspil har været på banen i mange år, men det gør dog ikke spillet mindre sjovt.

Det frække kortspil er for 2 personer og er på engelsk. Her finder du 92 forskellige battle kort der byder på forskellige udfordringer for hinanden. Derudover indeholder spillet 70 gevinst kort med forskellige tjenester i skal yde hinanden af både den romantiske og mere hardcore leg. Hver spiller får et ”bail card” til at sige nej til en af opgaverne, hvis det er lidt for meget.

 

 

 

 

OSG Our Sex Game brætspil

købn our sex game brætspil i gaveOSG Our Sex Game er et andet spil hvor i skal slå om at ”vinde” og ”tabe”. Kast terningen og find ud af hvem der skal forkæle den anden frem mod det ultimative mål, nemlig at vinde spillet og udleve vinderens sexfantasi.

Du får et kønsneutralt spil med teksten på engelsk. Spillet indeholder 1 spilleplade og forskellige ’seductive’, ’erotic, og ’ x-rated’ spillekort som skal trækkes når din brik rammer hvor terninger viser.

 

 

Hvorfor erotiske sex spil?

Vi du eller i gerne finde på nye ting til legen? Måske du er i et forhold hvor du har svært ved at få fortalt om dine lyster og fantasier? Skal der sparkes gang i sex livet igen?

Hvis du kender til nogle af disse spørgsmål og mange andre, så kan sjove sex spil være det oplagte køb til at sparke gang i sexlivet igen.

Køb et spil der passer til dig/jer, hvor det at kaste sig over BDSM måske er en tand for vildt, hvis i aldrig har snakket om det før.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)