Gaver

Romantiske gaver til hende 2019 – Vis din kærlighed med disse ideer

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du romantiske gaver til hende?

Hvis du leder efter den søde eller personlige gave til hende der er kæresten, konen, elskerinden eller partner, så har vi her på Romantik Guiden fundet frem til et par gode gaveideer der måske kunne være et hit.

Det er ikke nemt at finde på den helt rigtige ide. Hvordan viser du, at du sætter stor pris på hende?

Det prøver vi at hjælpe med her, hvor vi har samlet nogle af de gode ideer der måske kan overraske og varme indvendigt.

 

Årets mest romantiske gaveide – Kærlighedspiller

Giv hende årets mest romantiske gaveHvis du virkelig vil vise din kærlighed til hende, så anstreger du dig lidt ekstra og bruger denne gaveide med kærlighedspiller. En holder fuld med piller i forskellige farver til når hun føler sig træt og deprimeret i det kolde vejr og stressende hverdag. Her kan hun tage en af disse piller og straks føle sig i meget bedre humør.

Pillerne indeholder ikke kemikalier, men små beskeder med søde ord der fortæller hvor lækker hun er, hvor meget du sætter pris på hende eller måske bare et “jeg elsker dig”. Der er nemlig en lille seddel indeni, som du har skrevet nogle ord på(Hvilket fra personlig erfaring skal siges, tager rigtig lang tid).

Absolut en kandidat til årets bedste kæreste gave til hende, og så er den billig.

Du finder den gode billige gaveide til 59 ,- kr. lige her

 

 

 

Romantisk gave til hende – Ophold på Møn

giv hende et romantisk ophold for to kærsterHvis du vil give hende en lidt anderledes og utrolig smuk opholds oplevelse, så er opholdet for to på Møn måske det helt rigtige valg.

Et skønt og romantisk ophold hvor i kan nyde den smukke natur, og samtidig komme rigtig tæt på hinanden uden byens larm og lys.

Opholdet giver nemlig overnatning på en gammel smuk slægtsgård, hvor i kommer til at føle friheden og naturen helt tæt på jer.

Gaveideen giver jer en overnatning på værelse eller ferielejlighed, så måske i skulle nyde naturens smukke omgivelser sammen?

Du finder romantik opholdet på Møn ved Oplevelser.dk her

 

 

 

Lækkert lingerie til hende i gave

Køb hende noget sødt lingerie som den romantiske gaveideDen typiske gaveide fra mange mænd til deres kæreste eller kone, er noget lækkert undertøj.

Det kan virke som en kliché, og måske tror du at kvinder ikke ønsker sig lækkert undertøj i gave, men det er faktisk helt forkert. De fleste kvinder kan godt lide at have noget på som du har købt, og her er undertøj jo samtidig det frække, der vækker den indre vildmand i mænd.

En kvinde vil gerne have at du finder hende attraktiv, og hvis du giver hende noget sødt og sexet lingerie, så viser det jo netop, at du stadig finder hende tiltrækkende. Det største problem er dog at finde den rigtige størrelse i lingerie, hvilket du kan fikse, ved at tjekke nummeret i hendes nuværende undertøj.

Du finder et lækkert og flot udvalg af lingerie ved Frandelli

 

 

 

Et romantisk hotel ophold

Giv hende et romantisk hotel ophold i gave

En romantisk dag og aften sammen alene på hotel, er noget som især hende med små børn måske kunne have brug for.

Et romantisk hotel ophold i et skønt eller anderledes miljø, hvor i kan fokuserer på hinanden og måske give ny luft til kærligheden?

Et gavekort til et Scandic hotel i Silkeborg, Aalborg, Odense, København, Horsens eller andet sted i Danmark, kunne være den gode ting der giver hende nye oplevelser, og ikke mindst, et godt pusterum i hverdagen.

Giv hende et lækkert ophold hvor i nyder hinanden, middag og måske et dejligt intim samvær på værelset.

Læs mere om Scandic hotel opholdet ved Go Dream lige her

 

 

 

Bedroom Battle – Et sjov spil til romantikken

Giv hende det frække bedroom battle spil i gave

Der findes mange gode gaveideer, og indenfor romantiske ideer hører selvfølgelig også de mere frække gaver til hende. Det er nemlig hvad dette Bedroom spil er.

Spillet går i alt sin enkelthed ud på, at man udfordrer sin partner i sexappeal og derved vinder erotiske gevinster fra denne. Her varierer belønningerne, så det gælder om den rette strategi, hvis du vil opnå de fristelser, som du tænder mest på.

Et sjovt spil som den kække gaveide til din kæreste eller kone, der måske kan være med til at sparke ekstra liv i sexlivet. Perfekt som valentins eller måske til en af årets frække adventsgaver til kæresten?

Du finder det sjove spil til 199,- kr. ved Coolstuff her

 

 

 

Luksus brunch gaveide til kæresten

Giv en lækker brunch oplevelse til hendeHvem elsker ikke en lækker brunch sammen med en veninde eller måske kæresten? Det vil hende du skal finde en gave til, sikkert også elske, så hvorfor ikke som den gode gave?

Hvis du er hendes partner eller kæreste, kunne i lave en hel dag ud af det, hvor andre romantiske oplevelser udenfor, eller måske i soveværelset, kunne være opfølgning eller starten inden en lækker brunch?

Det lækre miks af morgenmad og frokost er noget de fleste sætter pris på, og hvorfor ikke sammen? Giv hende et lækkert gavekort til en brunch hvor hun bliver forkælet og får en gode dag.

Læs mere om brunch gaveideen til en valgfri cafe lige her

 

 

 

Ballonflyvning som den uforglemmelige gave

giv oplevelsen hun aldrig glemmerHvis du vil give hende en eksklusiv gave som hun nok ikke glemmer lige med det samme, så giver ballonflyvning den uforglemmelige oplevelse for hende.

En perfekt gave til både den unge som gamle kvinde, for du får nemlig en unik og fantastisk gave. Det at svæve henover landskabet i en luftballon gør dig næsten i pagt med naturen. Ballonflyvning giver dig en utrolig ro i sjælen, når du flyver henover det smukke landskab, hvor du oplever verden på en helt anden måde end normalt.

Du kan opleve ballonflyvning både i Jylland, Sjælland og Fyn, hvor de to populære udbydere Ballon & Eventyr og Dreamballoon arrangerer flyvninger fra.

Du finder den uforglemmelige oplevelse ved DGDA lige her

 

 

 

Gaven der lægger op til hed romantik

køb rosenblade og skab den romantiske stemning for hendeHvis du vil skabe den gode romantiske overraskelse for hende, så skal det da være gaven der lægger op til en romantisk aften.

Køb rosenblade som den smukke pynt der kan slå benene væk under hinanden, for rosenblade giver jo følelsen af romantik. Pynt op med rosenblade fra døren og hele vejen til soveværelset, eller pynt soveværelset op med levende lys og drys rosenblade ud over sengen, hvor der også står en champagne og gave til massage for hende.

Det er en gaveide der ikke koster alverden, men det tager selvfølgelig lidt tid at arrangere. Du kan købe rosenblade fra en buket, men de sviner en del, og kan være ret så irriterende at plukke. Den hurtige løsning er at købe blade til 79 kr. ved Coolstuff her eller anden forhandler.

 

 

 

Romantisk Goboat tur i København

Køb den romantiske goboat oplevelse i gaveHvis du vil give hende den anderledes romantiske oplevelse, så kunne du skabe en sjov tur med Goboat i København.

Du kan nemlig skabe en unik og romantisk dag med kæresten eller konen, ved at købe en Goboat sejltur med start fra Islands Brygge.

En soldrevne goboat på en smuk dag og en madkurv, det bliver vel næsten ikke mere romantisk og afslappende, når det er sammen med sin kæreste.

Derfor er Goboat oplevelsen absolut den gode morgengave, fødselsdagsgave, valentinsgave eller anden lejlighed, hvor hun skal forkæles med en romantisk gaveide.

Find den sjove og romantiske Goboat oplevelse lige her

 

 

 

Flaskepost fra hjertet

Giv hende den søde billige ting der siger du elsker hendeDu kan sige “jeg elsker dig” på mange forskellige måder, hvor en besked over telefonen nok er hvad de fleste gør.

Hvorfor ikke gøre det på en måde der viser, at du faktisk anstreger dig lidt engang imellem, og er kreativ med måden du viser din kærlighed?

Denne flaskepost fra hjertet gaveide er en god billig gave til hende, som kan udtrykke kærligheden i alt sin pragt. Du trækker nemlig det historieske vingesus ned over gaven, ved at påskønne værdien af det skrevne ord, og det skrevne ord tager tid at skrive. Du får nemlig et sæt med små “love notes” til at skrive på, og når du har skrevet de søde ord ruller du dem sammen og putter dem ned i flasken. Forsegl flasken og gem den et sted hvor kun din kæreste finder den og vent på reaktionen.

 

Se mere om den super søde ide til gave her

 

 

 

Gavekurve er gode romantiske gaver til hende

køb hende en lækker gavekurv til advent, jul eller måske påskegaveHvem elsker ikke at blive forkælet med noget sødt til øjet og ganen?

Det er netop hvad du får med en gavekurv, hvis den vel og mærke indeholder noget der falder i hendes smag.

Der findes heldigvis gavekurve med stort set alt. Du kan finde den lækre kurv med te specialiteter, italienske lækkerier, lækre vine, god chokolade, udsøgt kaffe eller en kurv der blander en masse forskellige lækkerier.

En gavekurv med f.eks. chokolade og andre lækkerier i den gode kvalitet, det er ikke noget man får ret ofte, og netop derfor kan det blive hendes overraskelse.

Du finder det store udvalg ved Maggies som du ser her

 

 

 

Giv hende en lækker gourmet gave

giv hende en lækker gourmet middag Ligesom ophold så er gourmet oplevelse en god klassisk gaveide til par og kvinder i alle aldre.

Engang imellem skal man som kærester eller ægtepar opleve hinandens nærhed, hvor man sidder overfor hinanden og vækker følelsen af dengang man sad dybt forelsket overfor hinanden.

Gourmet kan være både den 3 retter middag, brunch, morgenmåltid eller det lækre mellemmåltid hvor man bare er sammen i nuet.

Heldigvis er det en gaveide du hurtigt og nemt kan arrangerer, helt ligesom du kan opleve det alle steder i Danmark.

Giv hende et lækkert gavekort som du kan finde ved Duglemmerdetaldrig

 

 

 

Stenhjerte med indgravering

giv et sødt personligt stenhjerte til hende i gaveElsker din kæreste smukke sten og måske endda krystaller m.m.?

Så kunne denne søde kærestesten måske være den helt rigtige gaveide der smelter hendes hjerte lidt.

En enkel og sød sten der er formet som et hjerte, hvor du kan få indgraveret jeres navne på som et bånd på jeres kærlighed.

Hvis din kone/partner kan lide krystalsten og lignede, eller måske bare elsker romantik, så vil hjertestenen i naturlig look måske være den ting, som hun sætter stor pris på hvad end den ligger på arbejdet, bilen eller har sin helt særlige plads i hjemmet.

Du finder stenen til 79 kr. ved Gaveideer.dk her

 

 

 

En romantisk bog til hyggen

Giv hende en romantisk bog som gaveHvem har ikke brug for romantik og føle sig elsket i forholdet? Det har hun selvfølgelig også, og måske hun også godt kan lide at udforske nye ideer til at opnå det perfekte.

Derfor kan du give hende en god gave i form af bogen “Kærlighedes 5 sprog” af Gary Champman.

Bogen drejer sig nemlig om spørgsmålet, om vi virkelig er elsket, selvom vi elsker hinanden. Det prøver bogen at svare på, ud fra de grundlæggende principper i kærligheds sproget, nemlig med fysisk berøring, tid til hinanden, anerkendende ord, tjenester og gaver til hinanden. Giv hende en rolig stund med en god bog, som selvfølgelig skal dreje sig om romantik.

Find bogen ved Bog & Ide online lige her

 

 

 

Slotsophold Nordfrankrig

Køb et eksklusiv slotsophold i Nordfrankrig som den gode overraskelseHvis du vil overraske hende med den eksklusive og ret så romantiske gaveide, så er et Slotsophold i Nordfrankrig som taget ud af en film.

Det franske slot Hattonchâtel Château i den gotiske stil, danner rammen for det dyre og romantiske ophold til hende.

Du skal selvfølgelig sørge for transport, hvor det tager 8 timer i bil eller flyvetur til Luxembourg og så køre en times tid sydpå til Lorraine regionen. Her træder du ind i de fantastiske omgivelser, hvor en gourmet oplevelse foran en pejs i riddersalen, det er noget de fleste vist kun drømmer om.

En perfekt gaveide til hende der har alt, som med garanti vil overraske.

Læs mere om den eksklusive slotsophold gaveide ved Dgda her

 

 

 

52 weeks of romance kærlighedskort

Giv hende en romantisk og fræk gaveHvis du vil overraske hende med en lidt anderledes romantisk ting, så kunne pakken med 52 weeks of romance kærlighedskort, være den kærlige ting der spicer forholdet op. Spillet her indeholder 52 hjerteformede kort med forskellige opgaver indenfor romantiske ting for hinanden.

Forholdet vil nogen gange køre lidt på tomgang uden den store romantik, og hvorfor ikke give en sød og forholdsvis billig ting til hende og forholdet, som giver lidt ny romantisk skær over kærligheden?

Giv hende dette spil i gave og et kort med “ordre” om at spille det hver fredag aften, det vil med garanti give kærligheden nyt liv.

Du finder 52 kærlighedskort ideen til 119 kr. ved Coolstuff

 

 

 

Luksus ansigtsbehandling i gave til hende

Giv hende en lækker ansigtsbehandling i gaveHvis du vil give den gode personlige gave til hende, så kunne det være en lækker velvære forkælelse.

Du kunne give den lækre velvære oplevelse for par, så hun ikke bare bliver forkælet, men kommer til at opleve det sammen med sin partner. Oplevelsen starter med en dyberensende ansigtsbehandling for huden og velværen, og samtidig får parret en massage af ansigtet, så muskler og bindevævet løsnes for en forbedret blodtilførelse. Det giver huden en ny smuk glød. Der er også inkluderet hovedbundsmassage og dybdemassage af nakke, skuldre, hals og ansigt. En gode kærestegave, valentinsgave, morgengave eller måske bare en god overraskelse til hende.

Find den gode ansigtsbehandling oplevelse ved Go Dream her

 

 

 

Jelly Belly gaveæske som den søde gave

Køb Jelly Belly som den lækre gave til ganenHvem kan ikke lide noget sødt til ganen og maven?

Det kan de fleste, og mon ikke også det gælder hende, du skal finde på en god gave til, som fortæller at du tænker på hende. Det kan du give hende med en Jelly Belly gaveæske, som er det lækre amerikanske slik,  især kvinder elsker rigtig meget.

Du kan selvfølgelig også give en æske Anton Berg, men Jelly Belly kan dog ikke købes så mange steder, og netop derfor er den mere eksklusiv.

Gaveæsken indeholder 20 af de mest populære smage, og hvis du ikke har prøvet slikket, så køb denne til hende som den spontane overraskelsesgave.

Du finder den gode Jelly Belly æske til 119 kr. lige her

 

 

 

Tantra massage for kvinder

Giv hende den gode tantra massage som den lækre gaveEn lækker oplevelsesgave, der ikke er seksuelt relateret som de fleste af os nok tænker, er en dejlig tantra massage for kvinder.

Der er ingen seksuelle kontakt, men derimod massage der bygger på tantra teknikker. Tantra er nemlig ældgammel visdom, der bygger på energierne du finder i kærlighed, seksualitet og livet.

Tantra teknikken giver dig en større livsenergi og selvfølgelig en større forståelse for din egen seksualitet. Selve massagen er som massage skal være; afslappende, forfriskende og en helende oplevelse. Det vækker en ny energi, så du bliver mere modtagelig for energier og nydelser, som du f.eks. kan bruge i sexlivet.

Læs mere om den lækre tantra massage oplevelse lige her

 

 

 

Smykker er klassiske romantiske gaveideer til kvinder

Køb hende et smukt smykke som det gode romantiske mindeDiamanter er kvindens bedste ven siges det, og er måske grunden til at stort set alle kvinder fra de er helt små, elsker smukke smykker.

Det er nok også grunden til, at smykker er den klassiske dåbsgave, konfirmationsgave, studentergave og selvfølgelig også som den romantiske gave.

Du finder nemlig rigtig mange smykker, og en halskæde, øreringe, armbånd eller måske en ring, har altid og vil sikkert også altid, være gaven der viser hende, at du elsker hende. Det kræver selvfølgelig, at du kender hendes stil, men når du gør det, så kan du finde noget lækkert i alle prisklasser indenfor denne stil.

Smykkemester har det bedste udvalg og priser som du kan se her

 

 

 

Romantisk ophold i København

Køb et lækkert romantisk ophold i KøbenhavnHvis hende eller jer ikke bor ved København, så er et romantisk ophold i hovedstaden jo en oplagt ting.

De fleste fra provinsen besøger hovedstaden, for her ligger stort set alting, som især fynboer og jyder skal betale forholdsvis mange penge for at besøge. Derfor er det ikke hver dag at de fleste jyder besøger hovedstaden, så et ophold i hovedstaden er oplagt som den romantiske oplevelse sammen.

Hotellet med udsigt over sydhavnen er et dejlig sted, hvor i kan nyde hinanden på et lækkert hotel med masser af faciliteter. Derudover, så vil i være tæt på byen, og kan som sådan, gå ud og opleve alle de mange ting som den største by i Danmark har at byde på.
Find det gode romantiske hotel i København ved portalen lige her

 

 

 

Angiv din egen stjerne

køb det romantiske stjernenavnegivning i gave til kærestenDen anderledes og personlige romantiske gaveide til kæresten hende kunne være stjernenavngivning.

En gave der symboliser den helt personlige og unikke ting til hende, og det bliver lidt svært at finde en der kan stikke denne.

Angiv en stjerne efter hende som nok er det størte kærlighedserklæring du kan give hende. Gaveideen består af et certifikat der nagiver de teleskopiske koordinater med det ønskede navn og registreringsdato.

Du ejer ikke stjernen og ingen ved nok lige at denne stjerne bærer hendes navn, men det gør i to og derfor er gaven blever super populære blandt de romantiske gaver til hende.

Du kan læse mere og finde gaveideen lige her

 

 

 

Tivoli tur for to

giv hende en tivoli tur i gaveTur i tivoli kan være en ret romantisk dag for et par, og hvorfor ikke bruge dette til den romantiske gave til konen, kæresten eller anden?

Du kan nemlig lave en god dag, hvor du giver et gavekort til en dejlig dag i Tivoli. Perfekt til f.eks. julemarked som er super hyggeligt, eller til en smuk forårsdag eller sommerdag med popcorn, glæde og solskin i de smukke omgivelser.

Dagen kan gøres rigtig lækker ligegyldig årstid, og det behøver heller ikke være dyrt med en dag der byder på tivoli tur, middag og måske den gode afslappende massage udført af dig… og dagen kan sluttes af på mange måder.

En god gave til hende der bor i Københavns området.

Du finder gaveideen til Tivoli ved Go Dream her

 

 

 

Romantisk fotobog gaveide til hende

giv en flot fotobog til hende som den romantiske kærestegave

Hvis det er konen eller kæresten som du har været i forhold med længe, at du leder efter den gode romantiske gaveide til, så er en fotobog måske lige sagen.

Det kan blive en af de bedste gaver du nogensinde har givet til din kæreste, for at lave en sød fotobog over jeres fælles minder må da være noget der smelter hendes hjerte.

Det er en personlig gaveide der viser at du har brugt tid på den. For du jo netop fundet de gode minder og sammenfattet disse ting i en fotobog, hvilket tager lidt tid, og hvad gave er bedre, end den gave der viser at gavegiveren har tænkt på en?

Perfekt gaveide til hende du elsker højt, og gerne vil vise, at du sætter pris på.

 

 

 

Romantisk ophold til hende på Bandholm Hotel

Giv det romantiske ophold på eksklusivt hotelEt eksklusivt ophold der emmer af romatik, er ved Bandhold Hotel der ligger i utrolige smukke omgivelser.

En perfekt gaveide til kæresten, for du får nemlig et super populært hotel der ligger i Bandholm på Lolland med lækker natur. Her kan i opleve hinanden med gåture langs vandet og selvfølgelig opleve den dejlige nærvær som alle forhold trænger til.

Der bydes selvfølgelig også på den lækre gourmet middag med 3 retter middag og vin på hotellet, der er kåret som 3 bedste hotel i Danmark, på Tripadvisor.

En perfekt morgengave, bryllupsgave, julegave eller anden lejlighed.

Læs mere om det lækre ophold på Bandholm hotel lige her

 

 

 

God gaveide til biografen

giv et gavekort til biograffen for det romantiske samværFilm er en fornøjelse som de fleste af os elsker, både alene og selvfølgelig sammen med den man elsker. Hvis film oplevelsen skal være fuldendt, så skal den selvfølgelig opleves i biografen.

Biografen med mørket, højt til loften, store skærm, gode lyd og fornemmelsen af en stor oplevelse, det er selvfølgelig her man skal se en romantisk, sjov, spændende eller storslået film.

Giv hende et gavekort til biografen med biograf menuen af popcorn og cola, som kan give den afslappet og romantiske aften sammen. Kan afsluttes med i går en tur eller måske middag. En god gave til kvinder i alle aldre og temperamenter.

Du kan finde den gode gaveide ved Oplevelser.dk lige her

 

 

 

Champagneflaske med hemmelig rum

køb den perfekte gave til at fri til hendeHvis du søger efter en sjov og ret romantisk ide til måske at fri til hende, så kunne denne champagneflaske med hemmelig rum til en ring, være den oplagte gave der slå benene væk under hende .. med mindre hun siger nej:)

Du får en flaske mousserende vin, som faktisk smager ganske godt, men gaven er dog bunden. Flasken kan nemlig skrues af i bunden og afdække den smukke bund der kan byde på en ring til hende.

Hvad end du vil give en dyr diamantring eller måske en noget mindre, så er denne flaske absolut en måde der præsenterer forlovensringen på den perfekte måde.

Du kan finde den sjove flaske lige her

 

 

 

Giv hende et canvas billede af jer

giv hende en sød romantiske ide med kærestebillede på vægEn sød gaveide der har snert af forelskelse over sig, er et kærestebillede på canvas.

En sød og personlig gaveide der ikke nødvendigvis behøver at koste flere tusinde eller fylde hele stuen, for du kan nemlig få lavet et billede i en ganske almindelig og tækkelige lille størrelse, der kunne hænge i soveværelset, arbejdsværelset eller måske gangen.

For bare et par hundrede kan du skabe den personlige gaveide, og du kan såmænd også skabe fotobogen, kruset med billede på eller måske et håndklæde? Gaveideen rummer mange muligheder indenfor den gode personlige ting.

Se hvordan og hvad du kan få lavet ved Dinfotogave.dk her

 

 

 

Salsa for par

Giv hende den sjove salsa gaveoplevelseEr det kæresten eller konen du leder efter en romantisk gave til? Måske hun er vild med at danse? Måske er limet fast til skærmen når der kommer vild med dansk?

Så kan du overraske hende med en sjov salsa oplevelse for par. Den eksotiske dans fra latinamerika med sine temperamentsfulde trin og rytmer, er noget mange kvinder med garanti kunne blive bidt af, og netop derfor kunne den være den sjove oplevelsesgave til hende.

En temperamentsfuld og levende dans der kan give jer den sjove oplevelse sammen som par. For gaveideen er jo netop for at lave noget sammen, og selvfølgelig skal denne ting være noget, som er noget hun vil elske.

Find den sjove Salsa for par oplevelsesgave lige her

 

 

 

Giv hende et ophold væk fra dagligdagen

Køb hende et lækkert ophold i gave væk fra hverdagens stressEn klassisk gaveide til hende er et ophold væk fra dagligsdagen stress og jag.

Det er selvfølgelig en gaveide der koster lidt, for en overnatning eller weekendophold koster en del penge, men det er dog samtidig, dejlig forfriskende for krop og sjæl.

Derfor skal du give hende en gave der tager hende med ud af byen til provinsen, hvor du kan finde fred og ro – Se alt.dk over mange af de lækre badehoteller og andet, som vores smukke kongerige byder på.

Hvis hun elsker havet, så er et ophold ved kysten med gåture på stranden og en madkurv, den oplagte ting at give hende som den smukke gave.

Find hende et lækkert ophold væk fra byen ved DGDA her

 

 

 

Et sødt og praktisk tæppe i gave til at varme hende

Køb et lækkert tæppe til hende i gaveEn praktisk men også sød gaveide til kæresten, kunne være det enkle men samtidig så raffineret tæppe, at man tror det er løgn.

Alle kender til problemet, med at man fryser og trækker tæppet godt op om hagen i sofaen. Det er hyggeligt, men det er endnu hyggeligere at kunne drikke sin te, læse en bog eller se fjernsyn samtidig. Et tæppe falder ned når man rører sig, og så er det ikke meget bevendt.

Snug rug tæppet kommer med ærmer, så du eller nærmere, hun kan sidde og drikke te imens hun læser, og holder varmen med tæppet godt op over skuldrene.

Det er en dejlig betænksom, praktisk og sød gave til kæresten.

Du finder det smarte tæppe ved Coolstuff lige her

 

 

 

Hjerteformet kærlighedslås

giv den søde symbolske kærlighedsgave til hende

Har du overvejet at inviterer hende på et romantisk ophold, så kunne denne kærlighedslås måske være den lille søde romantiske ide der er prikken over i’et.

En kærlighedslås som traditionen foreskriver, skal du hænge op et offentlig sted og smide lås væk som et symbol på jeres ubrydelige kærlighed.

Det er en lille sød romantiske gave der med garanti vil blive sat pris på, hvis hun kan lide romantik. Her er det selvfølgelig oplagt som en sidegevinst til et romantisk ophold i Paris, men mindre kan dog også sagtens gøre det.

Hvis du søger efter noget sødt til hende i julen eller valentines, kunne denne lås måske være sagen.

Du finder låsen til 235,- kr. med indgravering her

 

 

 

Minicruise til Oslo den romantiske gaveide

Køb et afslappende minicruise til Oslo i gaveNogen hader at sejle mens andre elsker det, og hvis hende du skal finde på en god romatiske gave til, kan lide at sejle, så er det en oplagt gaveide.

Giv hende et romatisk minicruise til Oslo hvor i kan kan få en dejlig forfriskende miniferie i hinandens selskab.

Den friske luft og smukke sejltur sammenholdt med en overnatning til at opleve Oslo, det kan gøres meget romantisk og ikke mindst, meget afslappende og behageligt for hende.

Overrask hende med den anderledes ting indenfor romantiske gaver til hende.

Læs mere om minicruise til Oslo gaveideen ved Go Dream her

 

 

 

Champagneglas med krystalsten

Køb de elegante personlig champagneglas i gaveSkal i fejre noget helt særligt som et fælles indkøb eller oplevelse der betyder noget helt særligt?

Disse lækre champagneglas kan være den eksklusive gave til hende der netop fejrer den helt særlige ting, eller måske bare som den lækre kærestegave der gør jeres nydelse af champagne mange gange bedre.

Glassende kommer med hjerter af krystalsten i glasset fod og du får mulighed for at indgraverer med jeres navne og en dato. Det gør disse glas oplagte som årsdagsgaven til hende men kan selvfølgelig også bruges til mange andre anledninger som at fejre hun har fået nyt job. De er f.eks. ret populære til bryllup, nytårsaften, valentines og lignede.

Du finder de smukke glas ved Gaveideer.dk lige her

 

 

 

Indpakningen er den halve gave

Det at modtage en gave fra dig er altid lækkert, men en gave er dog ikke god uden den rigtige indpakning.

Det kræver ikke så meget at serverer en gave på den rigtige måde. Du kan lave et flot kort og printe det ud. Hvad der står på kortet er det vigtige, og siden det gælder en romantisk gave, så skal indpakningen selvfølgelig være romantisk.

Det er ganske gratis at lave den gode indpakning, for det kræver bare at du skriver et kærlighedsbrev eller kort. Det brev eller kort skal indeholde dine følelser for hende, og det er jo nemt at beskrive hvorfor man holder af hende.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af den visuelle indpakning, kan du gå i Søstrene Grene eller andet sted, og finde en sjov kurv, kasse eller andet, og pakke den flot ind i smukt papir tilsat dine ord på et kort – f.eks. et kort der ligner et hjerte.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (4 votes)

Deltag

Sending