Gaver

Romantiske gaver til ham – 17 gode, søde eller lidt frække ideer til mænd

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du ideer indenfor gode romantiske gaver til ham? Er du i vildrede om hvad du skal give ham i gave? Mænd i forhold til kvinder, er per definition bare svære at finde gode gaver til.

At det er svært at finde på en god gave til ham kan skyldes mange ting, men dog er det ofte fordi, at unge som ældre mænd aldrig ønsker sig noget. Det betyder dog ikke, at han ikke gerne vil have en gave. Det betyder bare, at du selv skal finde på det. Derfor har vi fundet et udvalg af forskellige gode gaveideer til den unge som mere modne mand.

Ideerne nedenfor dækker over de romantiske, lidt frække og praktiske gaver. Praktiske ting som han kan bruge i hverdagen, er også forbundet med den gode personlige og romantiske gave for ham.

 

Giv manden den romantiske flaskepost gaveFlaskepost fra hjertet

En romantisk gaveide til hende som ham, kan være denne Flaskepost fra Hjertet gadget. En super romantisk og enkel gadget helt ligesom Kærlighedspiller gadget(se den her).

Gaveideen med Flaskepost går i alt sin enkelthed ud på, at du udtrykker dine følelser for ham på papir og ”sender ham flaskepost”.

Læs mere om flaskepost ideen ved Gaveideer.dk her

 

 

 

Giv den fede barberingsoplevelse som romantisk gave til hamKlassisk barbering oplevelse

Giv en af de eksklusive oplevelsesgaver til ham, der byder på en klassisk barberings oplevelse.

Han får en gave der giver en traditionel barbering med varme, kost og ragekniv, som er noget anderledes end at stå med en Gillette shaver foran spejlet på badeværelset. Selv ham der ofte bliver irriteret af en skraber, kan få glæde af den traditionelle barbering med kost og kniv.

Du kan læse mere om oplevelsen ved Go Dream her

 

 

 

Køb fræk voksenlegetøj i gave til mandenVoksenlegetøj

Til kæresten ham kan du give noget indenfor det frække voksenlegetøj. Her finder du et kæmpe udvalg til singler som til par. Udvalget dækker over mange forskellige onani produkter, brætspil, kortspil, gadgets og frække ting som Clone Your Willy.

Giv noget frækt som du og han vil være med på at prøve, hvor det måske gælder om at finde noget indenfor ting der pirrer og tænder.

Se udvalget ved den førende forhandler Sinful her

 

 

 

Romantik ophold i gave

køb ham et lækkert ophold i gaveHvis du vil give en romantisk gave der giver samvær, kan du overveje en af de dyre ting i form af et romantisk ophold for to.

Der findes mange hyggelige og romantiske steder i Danmark, hvor du finder forskellige hoteller, kroer, wellness og overnatningsmuligheder. Disse forskellige steder ligger både i den meget dyre og billige ende. Og hvor du både finder noget for dem, der vil besøge storbyen og dennes muligheder, helt ligesom du finder til dem der gerne vil være sammen i den smukke natur.

Se udvalget af forskellige muligheder ved DGDA

 

 

 

køb en romantisk ballonflyvning i gave til din kæresteBallonflyvning

En eksklusiv og personlig gaveide til ham, kan være en fed oplevelse i form af luftballon tur.

Det at svæve henover landskabet i f.eks. Midtjylland med de mange bakker, søer, skove og byer, er en oplevelse man aldrig glemmer. Oplevelsen er svær at beskrive, for det er en af den slags der skal opleves for helt at forstå, hvorfor det er sådan en storslået ting at prøve.

Læs mere om ballonflyvning oplevelsen lige her

 

 

 

køb go boat oplevelse i gave til din kæresteGo Boat

En sød og romantisk gaveide til 449,- kr. kan være en hyggelig bådtur gennem de københavnske kanaler i en Goboat.

En oplevelse hvor i kan opleve København fra vandsiden sammen, og selvfølgelig gøre oplevelsen endnu bedre med madkurven og vinen. Du får en romantisk og personlig gave til din kæreste, der kan bruges sammen som kærester.

Find den sjove oplevelse ved Duglemmerdetaldrig

 

 

 

I Love You krus

gode billige gaver til hamHvis du vil give en sød og billige gave til ham, kan du give ham et krus med teksten “I Love You”.

En af de søde gaveideer til ham der symboliser essensen af romantik, nemlig at du elsker ham. Du kan bruge gaveideen til mange forskellige lejligheder, hvad enten det er til valentines day, adventsgave eller en ting i et hjemmelavet klippekort til kæresten.

Find kruset til 79 kr. ved Giggles her

 

 

 

Gavekurv til ham

gavekurve er ofte julegaveønsker fra mændGavekurve er en traditionel gave til f.eks. receptioner, runde fødselsdage og lignede. Det er en gaveide der kan bruges til alle lejligheder, for hvem vil ikke gerne have noget lækkert til ganen?

Du finder nemlig gavekurve der kan indeholde lige præcist det han elsker, hvad enten det er vine, italienske specialiteter, chokolade, søde ting eller andet.

Du finder det gode udvalg ved Maggies her

 

 

 

Ølsmagning oplevelse

find gaver til ham der har altHvis du vil give en af de kreative gaver, kan du overveje at give ham en fed ølsmagning oplevelse i gave.

De fleste mænd kan godt lide øl, og her kan en ølsmagning på Sjælland eller Jylland være den sjove gave. Gaven kan dække to personer, så han kan have en fed oplevelse sammen med en god kammerat, og derved bliver gaven faktisk endnu federe.

Du kan finde forskellige priser og oplevelser indenfor ølsmagning.

Se udvalget af ølsmagning ved Duglemmerdetaldrig

 

 

 

Romantik på Møn

Giv en smuk oplevelse til smuk natur oplevelse på MønRomantik kan være mange ting, men et ophold et smukt sted hvor i kan nyde hinanden og naturen fuldt ud, er absolut iblandt de fede romantiske oplevelser.

Giv ham et romantisk ophold på Møn, hvor i kan være sammen i de smukke omgivelser som naturen byder på, samtidig med at i kan have en romantisk overnatning, der jo også sparker gang i romantikken i forholdet.

Læs mere om oplevelsesgaven lige her

 

 

 

Fed koncert som gave

køb en koncert oplevelse til din kæresteElsker han musik? Så kan det tænkes, at du skal give ham muligheden for at opleve fed musik eller måske hans favorit band.

Der er mange muligheder for musik oplevelser i Danmark, hvor der er store koncerter stort set alle steder, og hvorfor ikke forkæle ham med en af disse. Det kan være svært at vælge, hvor koncert gaveideen kan være i form af et gavekort til Billetlugen eller finde billetter ved Livenation.

Find koncert billetter ved Livenation her

 

 

 

His and Hers nøgleholder

find de billige valentinsgaver til hamEn af de sjove gaver med det romantiske snit, kan være den sjove His and Hers nøgleholder til væggen.

Det er praktisk med en fast opbevaring af nøglerne, og så er den jo samtidig også lidt sød. En ting der kan bruges til mange anledninger som f.eks. adventskalender gaver, fødselsdag, valentin og stort set alle andre anledninger.

Du finder nøgleholderen ved Coolstuff her

 

 

 

Fed pizzaovn gave

pizzaovn er en af de gode gaver til ham på 17 årKan du lide pizza og ikke mindst, kan han lide pizza? Det er sjældent at svaret er nej, for hvem kan ikke lide at spise pizza.

Hvis han er den unge eller ældre mand der godt kan lide at spise pizza, kan du overveje at give ham en yderst praktisk gave i form af denne smarte pizzaovn.

Denne ovn giver den rigtig opvarmning af en pizza, hvilket skaber den helt rigtige smag. En perfekt og praktisk gave til den studerende eller ham der bare elsker fede gadgets.

Du finder ovnen til 799 kr. ved Coolstuff her

 

 

 

Biograf gave til ham

Køb en sjov biograf oplevelse som kærestegaveFilm er en fed oplevelse, som der nok er stort sandsynlighed for, at modtageren også kan lide. Film opleves bare bedst i biografen, og hvorfor ikke give en af de gode gaver til ham i form af en biograf oplevelse.

En tur i biografen sammen som kærester eller venner, er vel noget som de fleste vil blive glade for, og mon ikke også det gælder ham du søger gaveideer til.

Giv et gavekort til biografen ved Go Dream her

 

 

 

Forspilsterninger som den frække gave

ideer til små adventsgaverHvis det er til din kæreste, mand eller partner, kan du overveje at give en af de frække gaver til ham.

Forspilsterninger til kun 29 kr. kan være den gode gave, der sparker liv i kærlighedslivet igen.

Hvad terningerne rent faktisk gør, siger lidt sig selv. En super sjov og billig romantisk gave til kæresten.

Find de sjove terninger til 29 kr. ved Coolstuff

 

 

 

Romantisk ophold på Broholm Slot

køb det romantiske hotelophold i gave til valentines dayGiv ham den eksklusive forkælelse i form af et romantisk ophold på Broholm Slot. En lækker oplevelse på slottet der emner af romantik, og giver den lækre luksus og nydelse i form af smukke omgivelser og god gourmet.

Overrask ham med et lækkert ophold hvor i kan være sammen, som en af de gode romantiske gaver til ham.

Læs mere om opholdet ved DGDA her

 

 

 

52 weeks romance kort

køb de frække 52 weeks of romance som romantisk gave til kærestenHvis du vil give ham en lidt anderledes med dog meget romantiske gave, så er er dette spil med 52 romantiske kort måske lige sagen.

Året består af 52 uger, hvor nogen er gode og andre er lidt mindre gode. I de knap så fede tider, her kører tingene lidt i tomgang og kærligheden står måske i stampe.

Opdag hinanden og kærligheden med dette kærlighedsspil der består af 52 hjerteformede kort, hvor i finder forskellige romantiske opgaver for hinanden, til at fylde ugen med fornyet hygge og kærlighed.

Læs mere om det sjove spil til 119 kr. lige her

 

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (3 votes)

Deltag

Sending