romantikguiden faq giver du svar om romantik

Romantikguiden FAQ – Her kan du finde det korte svar og henvisning til det uddybende svar, på nogle af de mange spørgsmål du eventuelt må have indenfor romantik, kærlighed, dating og sexlivet. Hvis du skulle stå med et ubesvaret spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på kontakt siden her, og vi skal vende tilbage til dig snarest med et svar.

Dating

Hvad er dating?
Dating er dybest set den normale form til at gøre kur til en anden for at søge kærligheden, eller finde ud af om denne er din tid værd.
Ideer til date
Søger du efter inspiration og ideer til hvad i kan lave på date? Se et svar og 10 muligheder for gode ideer til en date i vores indlæg lige her.
Hvorfor dating på nettet?
Måske du tvivler, men der findes faktisk gode grunde til at dating på nettet en chance. Den bedste grund er dog – Du ligesom så mange andre, kan finde kærligheden online, det kan bare kræve at du skal gennem en proces med fejltagelser ligesom alt andet i livet.
Hvad er Tinder dating?
Tinder dating er med en app, hvor du skal bruge facebook sammen med rent teknisk. Selve dating siden ligger op til de hurtige løsninger, hvor kærligheden måske ikke altid står i højsædet for brugen.
Er dating.dk gratis?
Det korte svar er nej. Du kan godt oprette en gratis profil, men den giver stort set ikke adgang til noget som helst, og bruges mest til at lokke dig til at købe abonnement.
Hvad koster Dating.dk?
Dating.dk månedlig medlemsskab koster 149,- kr. som du kan læse mere om på deres side lige her
Dating hvordan?
Det kræver først og fremmest at du finder en modpart at date. Her kan du starte på online dating ved en af de mange dating sites, eller du kan lave grundarbejdet og inviterer en kollega, ven eller måske endda en fremmed på date.
Dating på facebook hvordan?
Du kan blive inviteret til lukket dating grupper, eller søge de sociale grupper hvor der søges efter bekendtskaber, venner eller kærlighed.
Hvordan skriver man en god dating profil?
Det kræver lidt at skrive en god profil. Din profil skal sælge dig og helst ikke som rusten spand til 8000 kr. med nedslidte dæk og defekte bremser. I stedet for at skrive alle klicheerne om hvor fantastisk du er, så vis det ved at bruge den afslappet tone, vær ærlig og beskriv dine gode sider i fortællinger, hvor den gode åbningslinie er den vigtigste.
Dating hvem betaler?
Hvis du er den ridderlige type, så betaler du selvfølgelig. Hvis du har et princip om ikke at betale for andre, så tænk over om din nærighed måske hindrer dig for at finde kærlighed. Hvis du er typen der forventer modparten betaler, så er det vel dybest set en lige så dårlig egenskab at have.
Dating hvor ofte?
Er du tvivl om hvor ofte i skal date? Der findes ikke nogen bestemte regler. Den eneste er vel, at modparten ikke skal få følelse af at du klæber til ham eller hende.
Dating hvornår mødes man?
Der findes ikke nogen regler om hvor hurtigt man kan date. Dog skal modparten nok lige varmes op til ideen.
Hvad er en god dating profil?
En god dating profil er en, der sælger dig på den bedste måde. Det kræver at du kender til hvordan og hvad du skal skrive.
Hvilke dating sider er bedst?
Under vores dating kategori kan du se anmeldelser af de mest brugte dating sider.

Kærlighed

Hvad er kærlighed?
Hvad er kærlighed?Det svære spørgsmål har flere aspekter, for der er vennekærlighed, fysisk kærlighed, gruppekærlighed og den ubetinget kærlighed. Læs vores artikel der besvarer hver af de 4 former
Hvad betyder kærlighed?
Det betyder vel i bund og grund din ubetinget hengiven overfor et andet menneske.
Hvad er ægte kærlighed?
Ægte kærlighed er, når du er i stand til ubetinget at accepter og rumme et andet menneske for den person som han eller hun er
Hvordan viser mænd kærlighed?
Mænd er mere primitive end kvinder, og her er det ofte mandens handling der indikerer hans følelser. Kærligheden bliver ofte vist, når han klarer nogle opgaver for dig eller udtrykker sin lyst til dig.
Ulykkelig kærlighed hvordan kommer jeg videre?
Første skridt til at komme videre er, at accepter den ulykkelige situation. Når du endelig kan accepter at tingene ikke bliver ændret, så er du også i stand til at bevæge dig fremefter. Her kan det være ting som at komme i form, begynde at socialerer og andet, der bygger dit liv op på ny.
Hvorfor gør kærlighed ondt?
Hvis du har en ubetinget kærlighed til en anden person, så kan både forholdet og slutaf et forhold skabe den sugende knude i maven og andre ting.
Hvad betyder tro, håb og kærlighed?
Tro betyder en afgørende overbevisning i livet. Håb forandrer nutiden og kærligheden er det største.
Hvad hedder guden for kærlighed i græsk mytologi?
Afrodite, datter af Zeus er symbolet på skønhed og kærlighed.
Hvordan skriver man et kærestebrev?
Den bedste måde at skrive et kærestebrev er, at beskrive dine følelser på en måde der viser at du elsker hende eller ham.
Hvordan er man romantisk?
Der findes mange måder hvorpå du kan være romantisk. Det er lige fra de små ting som en sød sms, til de noget større ting som en spontan overraskelse i form af et romantisk weekendophold.
Romantiske ting at gøre for kæresten?
En gratis og romantisk ting du kan gøre for kæresten kunne være massage. Andre ting er at overraske kæreste med noget, der bringer fælles minder frem igen.

Romantik & Erotik

Hvordan du bliver hendes drømmefyr?
Hvordan du bliver hendes drømmefyr? Det kan du læse mere om i vores artikel, og det er faktisk forholdsvis simpelt.
Hvorfor græder kvinder efter sex
Hvorfor græder kvinder efter sex?, har du oplevet at konen eller kæresten har grædt efter i har haft sex, og undret dig over hvad det skyldes, så er den en ganske almindelig ting der ikke har noget med din præstation at gøre.
Hvordan forfører man en mand?
Du kan først og fremmest forføre en mand ved at spille på det seksuelle. De fleste mænd simple og der kan ofte bruges en tænd/sluk knap ret nemt.
Hvordan forfører man en kvinde?
Mange mænd siger at man ikke kan finde faste holdepunkter i kvinders opførsel. Det er et dårligt udgangspunkt for at forføre, for alle kvinder har det til fælles(og også mænd), at hvis du kan slå benene væk under hende med humor, underholdning eller seksualitet, så er forførelsen godt igang.
Hvordan flirter man med en kvinde?
Flirt med kvinder ved at være afslappet, for hvis du ikke er afslappet indvendigt, kan du ikke være rolig udvendigt. For en mand der er tryg omkring en kvinde, og samtidig kan udstråle seksualitet, er allerede i gang med at flirte helt ubevidst.
Er prostatamassage godt for sexlivet?
Prostatamassage i sexlivet? Læs vores indlæg om fordelene for dig som mand.
Romantisk overraskelse til ham?
Vil du gerne overraske ham med noget romantisk? Du kan finde flere gode ideer her på siden. En god ting der overrasker er dog, hvis du lægger op til seksual kontakt med f.eks. fotos eller beskeder til ham igennem dagen.

Romantik for 2  – oplevelser

Romantik i københavn?
Søger du gode ideer til at skabe romantisk i København? Tivoli er altid et godt bud, hvor i kan slappe af med i observerer. Middag eller gode oplevelser er andre gode ting.
gode romantiske ophold med kæresten?
Gode romantiske ophold med kæresten? Du finder mange gode bud i vores indlæg, som du kan bruge som en overraskelse til kæresten.
Romantisk weekendophold med kæresten?
romantisk weekendophold med kæresten? Se udvalget i vores indlæg, hvor du finder flere forskellige gode bud.
Wellness ophold i Jylland?
Wellness ophold i Jylland? Se udvalget af gode wellness ophold i de fleste jydske regioner.
Romantiske oplevelser?
Søger du efter de gode oplevelser til romantikken? Se udvalget af gode romantiske oplevelser her

Romantisk jul

Hvorfor mænd frier i julen?
En sød julekalender til kæresten?
Vil du overraske din kæreste med en lækker julekalender? Find inspiration til en god julekalender her: En god julekalender til kæresten?
Hvordan du laver en pakkekalender til hende?
Hvad du skal give kæresten i julegave?

Romantiske gaver

Ideer romantiske gaver?
Søger du efter gode romantiske gaver? Se vores udvalg af romantiske gaveideer til hende her, eller i udvalget af romantiske gaver til ham her
Hvordan pakker man gaver ind?
Hvis du ikke ved hvordan man pakker en gave ind, så find inspiration i denne japanske måde der pakker gaven ind på under 30 sekunder – Se her
Hvornår skal man betale skat af gaver?
Der er forskellige regler for beskatning af gaver. En normal gave i et almindelige prisleje regnes ikke med i reglerne. Det gør firmagaver og så de noget dyrere gaver – Se reglerne på skat her
Hvorfor giver vi gaver til jul?
Det med at give gaver til hinanden, var faktisk udbredt blandt romere og før kristendommen overtog julen. Udbredelsen af julegaver kom fra biblen og en kopiering af at de vise mænd havde givet gaver til Jesus barnet.

Valentins

Hvad kan i lave på valentinsdag?
Hvis du søger forskellige ideer til valentinsdag, så find inspiration i vores indlæg her: Hvad kan man lave på valentinsdag?
Hvad er valentinsdag?
Hvad er valentines day? Læs vores indlæg om hvad den nye tradition her til lands er.
En god valentinsgave til kæresten?
Hvis du mangler den gode gave til kæresten på valentinsdag, så find inspiration lige her: En god valentinsgave til kæresten?
Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (3 votes)