Romantisk jul

Pakkekalender til voksne 2018 – Giv en perfekt julekalender (som her!)

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Pakkekalender til kæresten, veninden eller anden voksen er den søde ting til julen. Det er en ting, der kan gøre december måned så meget hyggeligere og samtidig et udtryk for, at du rent faktisk elsker ham eller hende.

Hvis du vil overraske din kæreste eller anden den 1 december, så er pakkekalenderen absolut et godt romantisk træk.

Her på Romantik Guiden har vi fundet inspiration til de gode, frække, søde eller billige kalendergaver. Helt ligesom du finder det gode alternativ, som selvfølgelig er, at købe en færdig pakkekalender til hende eller ham.

 

giv Karamelleriet pakkekalender til kvinderKaramelleriet julekalender

Julen er en hyggelig tid, hvor de søde sager der behager sanserne, selvfølgelig hører sig til. Her kan du vælge at give en pakkekalender til din kæreste, mor, søster eller anden, for denne julekalender fra Karamelleriet er nemlig populær.

Karameller er ikke så udbredt i forhold til julen, men disse håndlavede karameller vil med garanti hurtigt blive en tradition, for ligesom den elegante indpakning, så er de en forkælelse for ganen.

Du kan finde julekalenderen ved Kitchenone

 

 

køb den lækre pakkekalender med specialiteter til voksnePakkekalender med specialiteter

En pakkekalender med lækre specialiteter indenfor de søde ting, vin og delikatesser, kunne være den søde ting til ham eller hende.

Du får en kalender der indeholder forskellige ting som trøfler, pesto, catuccini, brændte mandler, mandler, chokolade, rødvin m.m.

Hvis du er tvivl om hvilken pakkekalender du skal give din kæreste eller anden voksen for den sags skyld, så er denne type måske det helt rigtige.

Se udvalget af kalendere med specialiteter ved Maggies

 

 

køb Sinful pakkekalenderen til din kæresteSinful julekalender

En fræk pakkekalender der nok er bedst egnet til ham eller hende du er i romantisk forhold med, er denne julekalender fra voksenlegetøjs shoppen Sinful.

Sinful kalenderen indeholder 24 forskellige legetøj og produkter til at stimulerer og give masser af lagen gymnastik i forholdet.

Selve julekalenderen kommer i den stilfulde sorte kasse med låger, og er faktisk en der kan stå fremme uden at virke for corny.

Overrask din kæreste med kalenderen fra Sinful her

 

 

Køb en te pakkekalender til hendeKalender med kaffe, te og chokolade

Hvis du vil have den færdige kalender som især kvinder vil kunne lide, så kunne en kalender kaffe, te og chokolade måske være sagen.

Ideen med en pakkekalender der byder på 24 gaver fra start den 1 december til 24 december, er at glæde modtageren. Her gælder det selvfølgelig om at finde noget han eller hun kan lide.

Te, kaffe og chokolade er noget for de fleste mennesker og deriblandt også din mand, kone eller kæreste. De fleste kvinder kan lide te og kaffe. Chokolade er noget, som alle mennesker kan lide, og derfor er denne kalender det perfekte valg til hende.

Du kan se indhold og muligheder for kalenderen her

 

 

giv rom pakkekalenderen til mandenRom julekalender til ham

Er din mand eller kæreste en livsnyder som sætter pris på de finere ting i livet?

Måske rom der er blevet populært både blandt unge som ældre mænd som den ædle drik på højde med whisky og cognac, er noget for din mand?

Den perfekte pakkekalender til mænd hvor han får nydelse af smage en ny rom alle 24 juledage indtil juleaften oprinder. Hvis han er til rom, så vil denne nok være en kærkommen overraskelse der behager.

Find rom julekalender ved De9Muser her

 

 

giv en fed øl julekalender til mandenJuleøl pakkekalender

En pakkekalender der nok vil behage og glæde rigtig mange mænd, kn være denne pakkekalender med 24 forskellige juleøl.

En juleøl skal nydes, og hvorfor ikke hver dag gennem december, hvor han kan nyde en ny øl hver aften efter en lang dag. En god ide til ham du gerne vil glæde med noget eksklusivt.

Du finder kalenderen til 599,- kr. lige her

 

 

giv hende en sød te pakkekalenderTe julekalender

Til en kvinde du elsker, kan en udsøgt te pakkekalender med forskellige smage, måske være det helt perfekte valg der glæder.

Te er noget rigtig mange kvinder elsker, og hvad er bedre end at bruge nyt te. Her kan hun starte de mørke december morgener med en ny lækker te, og det kan være det gode start på dagen for hende.

Ved Teacup der er specialiseret indenfor te, finder du deres populære te julekalender som er blevet et hit til kvinder i alle aldre.

Find den lækre te gaveide til hende ved Teacup her

 

 

giv kalenderen med italienske specialiteter til hamItalienske specialiteter

Nu du søger gode ideer til ham eller hende, så er denne kalender med italienske specialiteter værd at tage et kig på.

Kalenderen til ham eller hende der elsker alt ved Italien, her er maden og lækkerierne selvfølgelig højt på listen over gode ting fra støvlelandet.

Du får oregano, bruschetta, tocchetti, presto genovese og mange andre ting til ganen og maven.

Du kan se hele indeholdet i kalenderen lige her

 

 

giv hende den økologiske julekalender den 1 decemberØkologisk chokolade julekalender

En anden type chokolade kalender er denne Woodshade økologiske chokolade pakkekalender.

Et godt valg hvis hun ønsker topkvalitet i rene råvarer, hvilket jo netop er, hvad du får med med denne version.

1 december og frem kan være lang, mørk og kold, og her er julekalenderen fra kæresten, den søde ting der holder batterierne kørende i denne tid, også selvom julen er forbundet med hygge og måske romantik.

Find den lækre julekalender ved Helsebixen lige her

 

 

køb en fed gin pakkekalender til mandenGin julekalender

Gin er blevet en udsøgt nydelse på højde med cognac, whisky og lignede. Hvis din mand eller måske konen er til gin, hvorfor så ikke den sjov kalender der byder på 24 forskellige kvalitet gin?

Giv den lækre smagsoplevelse med gin kalenderen, som byder på forskellige nye gins der ikke er kommet på markedet i Danmark endnu, og andre lækre smage som han måske ikke kender.

Læs mere om kalenderen til 529,- kr. her

 

 

køb Pukka te pakkekalenderen til hendePukka christmas calendar

Hvis du skal finde en lækker og forholdsvis billig julekalender til te-elskeren, så kunne denne kalender med 24 forskellige Pukka breve være det rette valg.

Der er flest kvinder, der er te drikkere i Danmark. Og derfor kan denne kalender til 99,- kr. måske være det helt rigtige til konen, mormor, søster, datter eller anden – Den kan selvfølgelig også bruges til ham der elsker Pukka.

Du finder kalenderen til 99,- kr. ved Med24 her

 

 

Køb en te pakkekalender til hendePakkekalender med chokolade

Chokolade noget alle mennesker elsker, og julen er jo traditionelt forbundet med at hygge med de lækre søde sager, så hvorfor ikke også som pakkekalenderen til kvinder og mænd i alle aldre?

Du får marcipan, trøfler, chokolade hjerter, stænger, jule chokolade og andet lækkert i den søde smag, hvilket er noget de fleste af os sætter pris på.

Ved Maggies finder du det store udvalg af julekalendere med gode lækre kvalitetsvarer i, og her finder du selvfølgelig også den eksklusive chokolade pakkekalender.

Se hvad du finder i kalenderen ved Maggies her

 

 

Decléor advent calendar

Giv hende en skønhedskalender til julMåske du søger en af de mange forskellige muligheder indenfor skønhed som julekalender til din kone, kæreste, partner m.m.? Her kan denne Decléor pakkekalender med hudpleje produkter måske være det helt rigtige.

En kalender der byder på en ny spændende ting indenfor hudpleje. Det er noget som mange kvinder sætter pris på, og hvorfor ikke også hende du har kært?

Du finder kalenderen til 695,- kr. ved Nicehair her

 

 

giv den frække pakkekalender til din kæresteDen frække pakkekalender til par

Du kan give en fræk pakkekalender til kæresten, hvor indholdet ligger indenfor de mere erotiske ting.

Denne kalender er indeholder nemlig de frække ting til soveværelset, hvor det romantiske og erotiske er det gennemgående tema.

En færdig pakkekalender til mænd og kvinder som logisk nok giver gavn til jer begge, og samtidig kan skabe grundlag for at julen bliver lig med romantik alle de mange juledage.

Du finder den frække kalender ved Pakkekalender.dk her

 

 

Amorelie erotiske julekalender

Køb den frække pakkekalender til hendeEn anden mere eksklusiv erotisk pakkekalender til ham eller hende, kan være den elegante Amorelie julekalender med voksenlegetøj.

Du får en julekalender med forskelligt voksenlegetøj til en højere værdi end prisen på kalenderen. Og udover legetøjet til soveværelset, så er indpakning i det elegante udtryk der sagtens kan stå fremme.

Du finder kalenderen til 1.199,- kr. lige her

 

 

giv en pakkekalender med lækkerier fra BornholmKalenderen med bornholmske lækkerier

En lækker pakkekalender til voksne i alle aldre, kunne være denne som indeholder bornholmske lækkerier.

Du får en kalender der byder på de velkendte ting fra solskinsøen. Her finder du Svaneke øl, rugkiks, Bornholmer te, juleakvavit, mandelbrød, Nexø-knas m.m. af de lækre ting der bliver produceret på Bornholm.

Giv denne kalender til konen eller manden som elsker de lækre ting i hverdagen.

Her kan se du hele indholdet af kalenderen

 

 

giv hende den lækre luksus chokoladekalenderLuxus chokolade julekalender

Elsker din kæreste godt chokolade?

Hvis hun eller han er vild med den gode kvalitet i chokolade, så kunne denne julekalender med 24 stykker håndlavede dessertchokolader, måske være det perfekte valg der gør lykke i december måned.

Kalenderen kommer med håndlavede dessertchokolader fra Kathrine Andersen Chokolade med 100% naturlige råvarer.

Du finder den lækre kalenderen ved Sjovhilsen her

 

 

Giv den eksklusive Summerbird julekalender til bedsteforældreSummerbird Chiffoniere

Summerbird julekalenderen med skuffer, er den eksklusive julekalender der byder på 2 stykker chokolade hver dag.

Perfekt julekalender til bedsteforældre, forældre og selvfølgelig også til din kæreste, hvor i kan hygge over et stykke hver aften gennem hele december.

Du finder kalenderen til 448,- kr. ved Summerbird

 

 

Køb en beaty julekalender til din kæresteNicehair beauty kalender til hende

Denne pakkekalender er populære især blandt de unge, og kan være den søde ting til din kæreste der elsker at blive forkælet med personlig pleje?

Du får en pakkekalender med forskellige skønhedsprodukter som kan være dejligt at komme hjem og åbne op for, på en kold og mørk december dag.

Det er selvfølgelig ikke for alle, men måske det er noget til hende du vil glæde?

Du finder kalenderen til 899,- kr. ved Nicehair

 

køb den fede øl pakkekalender til mænd

Brygmesterens pakkekalender

Et alternativ til rom julekalenderen, kunne være en øl julekalender.

Brygmesterens julekalender fra Thisted Bryghus er en populær julekalender til mænd.

Modtageren af kalenderen får nemlig 24 specialøl hvor den populære Limfjordsporter selvfølgelig er med i.

Hvis han kan lide god kvalitets øl, så kunne denne kalender der hurtigt bliver udsolgt, måske være årets pakkekalender til din mand.

Du finder julekalenderen ved Thisted Bryghus her

 

 

Giv Aalborg chokolade julekalender til parAalborg Chokoladen julekalender

Hvis du søger en julekalender med noget sødt i til din kone, mand, partner eller kæreste, kan denne chokolade julekalender måske være sagen.

Kalenderen indeholder 24 x 2 luksus chokolade fra Aalborg, hvor du finder snebolde, nougat hjerter, kakaomandler, jordbær hjerter m.m.

En kalender til 299,- kr. der kan gives til dine bedsteforældre, børn og selvfølgelig også som den søde ting til din kæreste.

Find den udsøgte kalender ved Med24 her

 

 

køb den eksklusive lakrids julekalenderLakrids By Bülow

En anden lækker julekalender til den søde tand indenfor god kvalitets slik, er lakrids By Bülow julekalenderen.

Det lækre lakrids fra Bornholm er en udsøgt nydelse, selvom det dog sætter sig fast i tænderne, så er det absolut topkvalitet. Denne nydelse kan du glæde din kæreste eller eller anden med i december.

Du finder kalenderen til 300,- kr. her

 

 

Adventsflaske til ham

Hvis du søger den sjove julekalender til din mand, kæreste, far eller søn, kan denne adventsflaske måske være det helt perfekte.

En flaske med numre fra 1 til 24 på siden. Det markerer hvor meget han må drikke hver dag som et kalenderlys. Fyld hans yndlings spiritus i flasken og pak den ind som den sjove julekalender.

En anderledes og god gave der er velegnet til teenageren som til bedstefar.

Du finder flasken til 119,- kr. ved Coolstuff her

 

 

Simply Chocolate dele jukalender

Køb Simply Chocolate julekalender til kærestenSimply Chocolate er kendt for deres grønne og røde julekalender med forskellig udsøgt chokolade.

Denne udgave er en dele kalender, hvor du får 30 låger der hver gemmer på 2 stykker chokolade.

Det udsøgte håndlavet chokolade fra København kan være perfekt som en kærestekalender til jer?

Du finder kalenderen ved Kitchenone her

 

 

Wally og Whiz julekalender

Giv den lækre vingummi julekalender til hende eller hamKom i julestemning og giv din kæreste eller partner en julekalender der lavet til par.

Wally og Whiz julekalender der kommer i to forskellige farver, kommer med 24 skuffer der indeholder to stykker Wally and Whiz vingummier.

Kalenderen er velegnet både til bedsteforældre som teenagere, der vel og mærke sætter pris på kvalitets vingummi.

Giv denne eksklusive kalender med håndlavet vingummi til kæresten.

Du finder kalenderen ved Kitchenone her

 

 

Køb den eksklusive gin julekalender til mandenSmageklubbens gin julekalender

Hvis du vil give den eksklusive julekalender til manden, konen eller anden, kan denne gin julekalender fra Smageklubben måske være helt perfekt.

Det er en eksklusiv julekalender med gin indhold, som koster 1.895,- kr. Her får du 24 x 100 ml. nummerede flasker, der er indpakket med 4 i hver sin gaveæske. Men kalenderen medfølger der en kuvert med information om hver af de forskellige premium gin. Helt ligesom du får smagsnoter med også.

Find premium gin eller rom kalender ved Smageklubben her

 

 

House of Stars julekalender

Køb det lækre beauty kalender til kvinderTil piger og kvinder i alle aldre, er det store udvalg af beauty julekalendere ofte bestsellers. Her kan denne House of Stars Cult Cosmetics kalender måske være lige hende.

Du får 24 lækre kalendergaver fra forskellige bestseller brands som Anastasia Beverly Hills, Jeffree Star Cosmetics, Caudalie, Morphe, Glitter Eyes og meget andet.

Forskellige lækre ting til skønheden som er pakket ind i en gavepose og finder i den smukke stjernepose med silkebånd på.

Find udgaven i forskellige priser ved House of Stars her

 

 

kreative ideer til pakkekalender

Hvis du gerne vil overraske med julekalender til kæresten, konen, manden eller partneren, så kræver det lidt tid og omtanke at finde på 24 forskellige pakker, helt ligesom det også bliver noget dyrere. At lave en pakkekalender til børn er nemmere end til voksne, det koster nemlig både tid og penge, for gaverne skal jo også helst blive værdsat af kæresten. Her er adventsgaver til hende eller ham, også en hurtigere ide og ikke nødvendigvis dårligere.

Du kan heldigvis spare tid og penge, alt afhængig af, hvilket slags pakkekalender du laver. Du kan lave din egen kalenderen, der både kan være gratis eller koster penge. Helt ligesom du kan spare meget tid ved at købe en af de lækre færdiglavet pakkekalendere.

 

Køb færdig pakkekalender eller lav den selv?

Du skal gøre op med dig selv, om du vil bruge tiden på at finde 24 forskellige gaveideer, eller spare tiden og købe den gode færdige julekalender til ham eller hende.

Den hurtige løsning behøver ikke nødvendigvis være en dårlig ide, som du kan se på Woman. Du kan nemlig finde færdige pakkekalendere til voksne indenfor stort set alt, så der er mulighed for at finde lækkerier, specialiteter, sjove, frække og gode pakkekalendere som du kan se i udvalget.

 

Lav en pakkekalender selv

find inspiration til kærestens kalendergaver

Hvis du gerne vil lave den hjemmelavet pakkekalender hvor du selv finder 24 gaver, så skal du selvfølgelig ikke snydes for inspiration hertil.

Lav selv en pakkekalender til hende eller ham, hvor du dybest set har tre valgmuligheder.. Du kan både lave den gratis, dyre eller billige pakkekalender:

 • Gratis kalender m. tjenester: Du kan lave den gratis pakkekalender til kæresten, ved at skrive 24 noter som du pakker ind med numre på, og hænger dem på en gren eller anden smart måde til at opbevare gaverne. Disse tjenester kan være stort set alt, for det kan involvere opvask, massage, støvsugning, klø af ryg, rensning af bil eller måske de mere romantiske ting til weekenden.
 • Billig pakkekalender: Du kan lave en forholdsvis billig pakkekalender ved at lave gratis pakker med tjenester de 5 dage om ugen, og så købe 2 ting til ham eller hende i gaver til weekenden.

 

Ideer til hendes kalendergaver

find den lækre pakkekalender til hende

Hvis du ønsker inspiration til kalendergaver der kan bruges til kæresten hende, så har vi her fundet forskellige gode gaveideer. Ideerne kommer i alle prisklasser, og er selvfølgelig også ganske velegnet som julegave til kæresten.

 • Ting til husholdningen: Det vil altid være godt at finde noget til køkken, stue eller hjemmet generelt som en eller flere af de 24 pakker i julekalenderen – Find ideer lige her.
 • Oplevelser: Til adventsgaver der måske ligger i den dyre ende, kunne du give oplevelser til en eller alle 4 søndage – DGDA har det gode udvalg her.
 • Varme sutsko: Hvilket kvinde fryser ikke sine fødder? Derfor er et par varme sutsko absolut den praktiske og søde gaveide til hende.
 • Benvarmere: Helt den samme grund, for at holde varmen er bare værre i december.
 • Hudpleje: Det er jo den ting som rigtig mange kvinder bruger, og der altid sætter pris på disse ting i gave – Se ideer ved Nicehair.
 • Hårpleje: Lækker conditioner, shampoo, børste, olie eller andet, er også noget som kvinder sætter pris på.
 • Lækker te: Hvis hun drikker te, som rigtig mange kvinder gør, så kunne en lækker te i hendes favorit smag være en ret dejlig ting til advent eller 1 december – Læs mere her.
 • Magasin: Til 1 advent eller december kunne et godt magasin til kvinder, måske være den oplagte hyggelige kalendergave eller adventsgave til kvinder.
 • Makeup: Hvis hun bruger makeup, så kunne hendes yndling eller noget nyt være en sjov ting.
 • Læbepomade: Læbepomade til de kolde måneder som julemåneden måske bliver, her er læbepomade som f.eks. Baby Lips den rare ting at få i pakkekalenderen eller adventsgave – Find gode produkter her.
 • Parfume: En ny lækker parfume kunne være den gode ting til hende.
 • Smartphone cover: Hvis hun ejer en IPhone, Samsung eller andet, kunne et trendy cover være en sjov gaveide.
 • Leggins: Et par leggins til den unge eller modne kvinde.
 • Scarf: Til vinter er der koldt, så helt ligesom sokker, futter, handsker, hun så er et tørklæde en lækker gaveide.
 • Vin: En god flaske rødvin til advent eller kalendergave er dejlig ting.
 • Chokolade: Hvilket kvinde elsker ikke chokolade? Det gør langt over gennemsnittet, så hvorfor ikke noget eksklusivt chokolade til den søde gave.
 • Lakrids: Rigtig mange elsker noget eksklusiv lakrids, helt ligesom de fleste elsker det super velsmagende lakrids som du f.eks. finder i lakridspiber og andet.
 • Lækkerier: Søde ting til ganen er generelt en dejlig ting at få i gave.
 • Smuk pynt: Noget smukt julepynt til vindue, juletræ eller hjemmet generelt er velegnet i gave til december måned.
 • Salsa oplevelse: Giv hende en sjov oplevelsesgave med salsa time sammen med sin partner, som du kan læse mere om her.
 • Varmt & smart tæppe: Et smart og varmt tæppe med ærmer er en lækker gaveide – Læs mere her.
 • Wellness: Wellness i form af massage, ansigtsbehandling, ophold, fodmassage og andet, er en udsøgt forkælelse – Se udvalg her.

 

Kalendergave ideer til ham

find de fede pakkekalendere til mænd

Hvis du søger de mere almindelig ting til din kæreste eller mand, så har vi selvfølgelig også inspiration hertil, så du kan finde på 24 kalendergaver til mænd eller måske 4 gode adventsgaver.

 • Gadgets: Gadgets er altid sjovt for en mand, og en gadget behøver ikke nødvendigvis være en elektronisk ting der koster flere tusinde – Find gode ideer her.
 • Deodorant: En god ny deodorant til ham i adventsgave er en klassisk gaveide, for det er noget han skal bruge hver dag.
 • Barberbalsam: Noget godt balsam til ham der får rød hud af at barber sig, er en perfekt gave – Se her.
 • Computerspil: Til ham der er vokset op med en computer, kan spil stadig være den gode underholdning for ham.
 • Hårvoks: Køb noget lækkert hårvoks til ham der bruger det hver morgen – Find det her.
 • Næsetrimmer: En næsetrimmer er noget enhver mand skal have over de 30 år.
 • Vin: En lækker flaske Amarone eller anden vin, er en lækker ting til en søndag.
 • Special øl: Giv ham en eller flere af de mange lækre special øl fra det store udvalg af mini bryggerier i Danmark.
 • Kaffe: Der findes meget udsøgt kaffe som manden der elsker en god kaffe, nok vil sætte pris på.
 • Slik: Lækkert slik til ganen er velsagtens hvad de fleste mænd elsker.
 • Aftershave: Giv ham en velduftende ny aftershave som adventsgave.
 • Whiskyglas: Et eksklusiv whisky eller vinglas kunne den perfekte kalendergave til ham der har alt.
 • Skrabekalender: En skrabekalender er blevet en klassiker som adventsgave.
 • Skiundertrøje: En varm og lækker fleece undertrøje vil være perfekt til det kolde vejr.
 • Hovedpude: En ny hovedpude er noget, som de fleste af os elsker.
 • Sandaler: Et par sandaler eller sutsko til at holde tæerne varme.
 • Boxershorts: Mænd kan godt lide de praktiske gaver, for mænd gider som regel ikke købe disse selv.
 • Ølsmagning: En god oplevelsesgave i form af ølsmagning, kunne være den sjove adventsgave til ham – Læs mere her.
 • Massage olie: Noget massage olie til at give ham den gode rygmassage, vil han nok sætte pris på som den lækre søndagsgave.
 • Kreditkortholder: Til ham der ikke ønsker at gå med pung, her kunne en smart kreditkortholder være den gode kalendergave.
 • Lighter: Til rygeren kunne du give en smart lighter.
 • Træningshandsker: Til din kæreste, mand eller ven der træner med vægte, er træningshandsker absolut nødvendige, og derfor er det en perfekt gave til ham.
 • Marcipan gris: Giv ham en lækker marcipan gris som jo er den klassiske ting der altid har været givet som adventsgaver til 50 kr.
 • Juleslik: Slik er en anden lækker ting til ganen der med garanti vil glæde.
 • Kaffekop: En sød kaffekop der kan have en sjov eller kærlig tekst, er den perfekte ting til ham der er far.

Der findes mange forskellige gode ideer, som Joan Ørting giver lidt af i Eb.dk her, og selvfølgelig også mange andre steder. De interessante kan dog være dine? Hvis du ligger inde med gode ideer, så del endelig via kommentarfeltet nedenfor.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (4 votes)

Deltag

Sending