Gaver

Morgengaver – Ideer til den helt perfekte morgengave

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Udveksling af morgengaver på den første morgen efter brylluppet, er en ældgammel tradition som mange stadig bruger. I dag er det nemlig en romantisk del af brylluppet, hvor ideen nok hovedsageligt bliver brugt blandt ægtefolk der holder det store bryllup frem for det mere praktiske giftemål på rådhus.

Udvekslingen af de søde gaver kræver selvfølgelig omtanke, hvor du kan finder inspiration mange steder og ved mange forhandlere. Her kan du f.eks. søge inspiration indenfor de klassiske smykker hos Marryandme som du finder i København omkring Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg, helt ligesom du finder inspiration indenfor andre forslag til morgengave mellem bruden og brudgommen lige her.

 

Køb en flot halskæde til hende i morgengave til bryllupSmykker som morgengave til hende

Pris: Fra 100 kr. og op

Den klassiske gave der virker til stort alle kvinder, er smukke smykker. For accessories er ganske praktiske og også perfekte ting der kan minde om noget særligt som f.eks. bryllup.

Her kan du søge inspiration indenfor smykke gaver ved Marryandme eller på den nemme måde online hvor du finder både de billige som dyre ideer. En smuk halskæde eller øreringe er gode klassiske ideer som måske er noget, hun vil elske at få fra dig om morgenen efter brylluppet.

Find det gode og store udvalg til gode priser ved Smykkemester her

 

 

 

livet er en morgengave tekstOphold

Pris: Fra 600 kr. og op

Når man er nygifte, så er kærligheden selvfølgelig intakt og de fleste også forelsket.

Hvis i har fået mange bryllupsgaver også, hvorfor så ikke give hende romantisk weekendophold eller mini ferie i en af de romantiske europæiske storbyer, hvor i kan slappe helt af sammen. Her er de udenlandske ture ofte ikke dyrere end i Danmark, da du kan finde billige flybilletter til Paris, Barcelona, Rom, London m.m. hvor rejsetiden også er ganske billig. Men Danmark er dog et hyggeligt land, og hvorfor ikke vælge at give hende et ophold et af de romantiske steder i kongeriget?

Se muligheder for oplevelsesgaver ved DGDA her

 

 

 

Giv bodyflight oplevelsesgaveSjove oplevelser

Pris: 150,- kr. og op

Oplevelser generelt er noget der passer til alle og selvfølgelig også som noget brudgommen eller bruden giver sin nye mand i gave.

Her kan du give de vilde, grænseoverskridende eller fysiske ideer som klatring, bungy jump, Ferrari kørsel m.m.

Men også de sjove lærerige eller ganske afslappende oplevelser som massage, bridgewalking, gourmet, middag m.m.

Bliv inspireret med gode ideer hos DGDA her

 

 

 

Giv et lækkert wellness på badehotel i morgengaveSpa

Pris: 400 kr. og op

Det dejlige ophold sammen kunne også dække over spa. Her kan du vælge både de dyre som billigere løsninger.

Des Nordens i Flensborg ser måske ikke ud af meget udefra, men indvendigt finder du afslappende omgivelser hvor i kan nyde wellness området, hinanden på de fine værelser eller omgivelserne i Flensborg.

I Thy finder du anden mulighed for lækkert spa, helt ligesom du finder muligheder stort set alle andre steder.

Se det store udvalg af muligheder hos Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

Køb Love is Art kærlighedsgave til din partnerLove is Art

Pris: 459,- kr.

Overrask hende eller ham med en uforglemmelig og fræk gave der kommer jer begge til gode, og som måske er perfekt til bryllupsmorgen.

Denne gadget dækker over lærred og farver, hvor det gælder om at smøre hinanden ind i en uskadelig farve og elske på lærredet. Kroppe med maling der ruller rundt i kærlighedsagt kan give det perfekte abstrakte maleri i gave til boligen. Og det bedste af det hele, kun i behøver at vide hvordan billedet er fremstillet.

Læs mere om den sjove gaveide ved Coolstuff her

 

 

 

den perfekte valentinsgave til hamDinner in the dark

Pris: 995,- kr.

En noget anderledes oplevelse til hende eller ham kan være denne Dinner in the dark.

Dine sanser bliver forstærket i mørke, for når synet er væk bliver dine smags og lugtesanser brugt det mere. Og her byder denne middag som foregår i mørket, på netop den anderledes oplevelse hvor smag og lugtesansen bliver forstærket. Og det gør en middag meget bedre.

Læs mere om den sjove oplevelse her

 

 

 

Køb billet til en fed koncert i morgengave til hendeKoncert

Pris: 200 kr. og op

Måske din kommende kone elsker at gå til koncert, hvorfor ikke som den søde gave til kæresten du elsker?

Her kan du købe til det lokale band eller sanger, som de noget dyrere stadion koncerter med de store inden som udenlandske bands der kan rumme Parken, Horsens, Århus eller lignede stadions hvor store koncerter er blevet standard.

Find koncerter ved Ticketmaster lige her

 

 

 

ur som forslag til morgengave til brudenUr

Pris: 500 kr. og op

Et flot nyt armbåndsur er mandens form for smykke men også uundværlig for mange kvinder.

At give et ur i gave kræver selvfølgelig at hun eller han går med ur, men hvis så, er det en flot og eksklusiv personlig gave til ham eller hende.

Giv en af de fede, flotte eller elegante ure som Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Daniel Wellington m.m. der er på bestseller listen over ure til kvinder eller mænd.

Se udvalget ved Ditur her, hvor du finder det gode udvalg og priser

 

 

 

giv den eksklusive og romantiske gave på valentinsdagBallonflyvning

Pris: 2395,- kr.

En oplevelsesgave som du aldrig glemmer, er en tur i luftballon.

Her kan du give den eksklusive oplevelsesgave som ballonflyvning for 2, der kan bruges som den første vilde oplevelse i oplever sammen som ægtefolk.

At flyve i ballon er en enestående oplevelse og måske det eksklusive og ekstraordinære til din kommende partner.

Læs mere om ballonflyvning oplevelsen her

 

 

 

Giv en sød fotobog i gave til kærestenRomantisk fotobog

Pris: 100 kr. og op

Du kan lave en romantisk og billig morgengave med en fotobog der kan være en overraskelse en fællesgave som i forærer hinanden.

En anderledes overraskelse i det romantiske hjørne, som kræver lidt forberedelse med at finde billeder fra jeres fælles oplevelser og minder.

Du kan også arrangerer en fotograf til at tage billeder, og skabe fotobogen ud fra dette til ham eller hende.

Se mulighederne for fotobøger ved Smartphoto her

 

 

 

giv en personlig morgengave til hamBoudoir fotograf

Pris varierende

En populær gaveide er boudoirbilleder fra bruden til gommen. Hvis du vil give ham en af de frække gaveideer, kan du finde en fotograf til de mere frække billeder.

Du finder fotografer til det mere pikante mange steder i Danmark, hvor en søgning på Google bringer dig dem i dit nærområde/region. En ide der også er ganske udbredt som valentinsdag gave eller årsgave til kæresten.

Søg på Google her

 

 

 

Giv 52 Weeks of Romance som den romantiske gave til kæresten52 Weeks of Romance

Hvis du vil give indenfor den romantiske og frække, kan du give ham eller hende 52 Weeks of Romance.

Det er en gave der består af 52 kort, hvor i skal have 26 hver. Disse kort byder på forskellige romantiske ting som der skal gøres.

Skab romantik i 52 uger frem for forholdet med disse kort.

Læs mere om gaveideen lige her

 

 

 

Giv Bridgewalking oplevelse i gaveBridgewalking

Pris: 578,- kr.

En sjov og spændende par oplevelse som gave, kan være Bridgewalking ved Lillebælt.

Her får i muligheden for at komme op ovenpå taget og gå af den gamle bro, hvor trafikken og tog passerer nedenunder og giver bevægelse i broen. Øverst får du den flotte udsigt udover, som på en solbeskinnet dag er et utrolig smukt syn.

Læs mere om den unikke oplevelse her

 

 

 

Hvornår giver man morgengave?

hvornår giver man morgengave

I udveksler jeres gaver til hinanden på den morgen hvor i vågner sammen som ægtefolk. En sød romantiske gave til hinanden indenfor de traditionelle eller fede ting, der er rent symbolsk i dag.

Traditionen med morgengaver havde dog en helt anden praktisk betydning end det romantiske før i tiden. Her havde den en rigtig stor betydning for bruden, da gamle dage ikke havde vores samfundsmæssige sikkerhedsnet og frigørelse for kvinder.

 

Morgengave oprindelse?

De færreste af os kender til hvordan den søde morgengave tradition begyndte og betydningen af morgengaven.

Morgengave traditionen startede før 1600 tallet, men de fleste optegnelser der viser eksistensen og betydningen af gave kan kun påvise oprindelsen til omkring 1600 tallet. Her havde kvinder ikke helt de samme friheder som i dag, og som sådan var hustruen ikke automatisk arving til manden selv om de blev gift.

Arvemålet i tilfælde af brudgommens død påfaldt ofte forældre frem for enken, hvilket satte enken i en klemme, for så var hun helt alene. Derfor opstod traditionen med at manden gav sin nye hustru en morgengave der som regel bestod af en bolig med jord til. Det skulle give enken mulighed for at have tag over hovedet, og dyrke de mest nødvendige ting.

Historien om gaven fortæller også, at gaven ikke kun var en forsikring til bruden. Betydningen var nemlig også en måde hvorpå manden kunne takke sin nye brud for hendes mødom.

Med tiden udviklede gaven sig gradvis til at være en mere symbolsk og sød ting, hvor et medaljon halssmykke til hende ofte var den normale gave at give. I dag er smykker som ringe, øreringe, halskæder og andet stadig gode ideer som romantiske gaver til hende. Dog gives der også mange andre sjove, spændende eller fede ting, som brudeparret kan nyde sammen.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)