Romantisk jul

lav selv en pakkekalender til hende? Få ideer til hvordan her

Lav selv en pakkekalender til hende eller købe den færdige?

Det er spørgsmålet du skal tænke over, hvis du vil forkæle hende op til jul. Julen står nemlig snart for døren, og selvom den færdige pakkekalender er den hurtige og nemme løsning, så er en hjemmelavet pakkekalender til kæresten ofte den bedre ide, hvilket selvfølgelig er alt efter temperament.

Hvis du lave din egen romantiske kalender eller måske ligefrem en erotisk pakkekalender, så har vi her på Romantikguiden samlet et par gode ideer til hvad og hvordan du skaber de 24 gaver selv.

 

Hvordan skal den hjemmelavet pakkekalender til kæresten være?

giv hende den søde hjemmelavet pakkekalender

Om du køber den færdige pakkekalender hvor udvalget er ret stort, eller om du laver en julekalender selv, så skal du også gøre op med dig selv, om den skal indeholde købte ting eller de gratis ting.

Du kan nemlig lave en ret sød og romantisk gratis kalender, som beskrevet længere nede på siden, og du kan købe 24 forskellige gaveideer – Eller mikse de to ting.

Søde gratis ting kan ofte være meget bedre, men de kan tage noget tid at lave. Det er dog en ret god ide at kombinerer gaverne, og derfor starter vi ud med gode pakkeideer til hendes pakkekalender.

 

Gode, sjove eller søde kalendergaver til hende

find de gode pakker til hendes pakkekalender

Vi har samlet 24 forskellige ideer som du kan vælge at bruge til hendes kalender, eller kombinerer med de gratis ideer du finder længere nede.

 • Chokolade: Det er jo altid et hit, og samtidig en ting der ikke behøver koste alverden. Summerbird er det dyre eksklusive chokolade, men mindre kan også gøre det, for “normalt” chokolade til almindelig pris, smager faktisk fantastisk.
 • Lakrids: Mange kvinder har hang til lakrids, og igen kan du give det eksklusive fra f.eks. Bornholm. Du kan også vælge en pakke lakridspiber til 20 kr. for hvis man kan lide lakrids, så smager det faktisk super lækkert.
 • Søde sager generelt: Du kan også vælge at købe noget andet, alt afhængig af hvad hun har hang til. Jelly Belly, vingummi, bolcher eller andet er altid lækkert, og hvem vil ikke gerne have noget der forkæler ganen en december morgen?
 • Te: En lækker te som hun måske ikke har, er noget som de fleste te elskere sætter pris på, og samtidig er det noget, som er ganske overkommeligt at købe rent prismæssigt – Teacup her har det gode udvalg.
 • Håret: Ting til håret i form af shampoo, conditioner eller olie er noget de fleste kvinder bruger, og samtidig vil sætte pris på at få i pakkekalenderen fra deres kæreste- Find det store udvalg til bedste priser ved Nicehair her.
 • Pynt: Køb noget smukt julepynt til en af de 24 pakker, for hvem vil ikke gerne have udvidet deres sortiment af julepynt.
 • Den romantiske ide: Til omkring 60,- kr. kan du give hendes året meste romantiske gaveide i form af kærlighedspiller. Det er en krukke der indeholder piller med små søde noter fra dig. Perfekt som pakken til den 24 december, og den vil med garanti tage kegler ved hende – køb den her.
 • Massage olie: Giv hende en god massage olie enten en lørdag eller søndag hvor i har fri, så kan hun starte dagen ud med at få massage fra dig.
 • Biograf: Til en af dagene hvor i har aftenen fri, kan du give en af de lidt dyrere ting i form af biografbilletter, for så kan i tage i biffen samme dag – Giv gavekort oplevelsen fra Bellevue her.
 • Læbepomade: Det er måske ikke en speciel romantisk ide, men har de fleste ikke brug for læbepomade i december?
 • Hudpleje: Et godt produkt indenfor hudpleje er noget de fleste kvinder kan bruge, og en ansigtsmaske kan du faktisk købe ned til omkring 15-20 kr.
 • Undertøj: En af de lidt dyrere ting kunne være noget sødt eller måske frækt undertøj?
 • Varme sokker: December er et koldt måned, og hvilket kvinde fryser ikke sine tæer?
 • Badesalt: Noget lækkert badesalt kunne være den oplagte velvære gave til en af kalendergaverne. Her kan du finde noget godt og billigt i både supermarked, Matas eller online.
 • Lys: Smukke stearinlys til at varme og give det romantiske belysning?
 • Futter: Ligesom med sokker så er et par lækre og varme futter næsten uundværlige i de kolde måneder.
 • Handsker: Et par handsker til vinteren kan være en dejlig varm gaveide.
 • Duftlys: Et lækkert duftlys kan være en sød ting, som hun vil stor pris på.
 • Bog: Hvis hun elsker at læse, så kunne en ny krimi eller hvad genre hun nu læser, være den perfekte gaveide op til en weekend. Se udvalget af Bestsellers ved Bog & Ide
 • Sportstøj/udstyr: Er din kæreste en person der elsker at dyrke motion? Så kunne noget udstyr hertil, være en af de dyrere pakker.
 • Spa jelly bath: En lækker eksklusive wellness gave til badekarret, kan være det gode spa jelly bath.
 • Wellness oplevelse: Hvis budgettet er til det, kan du give en massage eller lignede wellness oplevelse. Det kan eventuelt være den eksklusive gave til juleaftensdag – Find inspiration ved DGDA her.
 • Fod massage: Giv hende en fod massage oplevelse eller gavekort som hvor massøren er dig.
 • De frække ting: Du kan give en af de frække gaver til hende i form af sexlegetøj, men selvfølgelig kun hvis hun er til dette –Sinful er førende i legetøj.

 

Lav en gratis pakkekalender til hende

find de gode pakker til hendes pakkekalender

Du kan vælge at lave en sød og gratis pakkekalender til hende, der selvfølgelig også kan kombineres med nogle af gaveideerne som du bliver nødt til at købe.

Der findes forskellige måder at lave en gratis pakkekalender, hvor den mest almindelige er den, hvor du giver hende 24 tjenester fra dig. Det åbner op for mange muligheder, for disse tjenester kan varierer mellem de små, store, hårde,afslappet og alt andet.

Du kan give tjenester som fod massage, opsætning af lamper eller hvad der kan mangle at blive lavet, seksuelle ting, ryg massage, 30 minutters klø af ryg, opvask den pågældende dag og mange lignede ting.

En anden sød og gratis kalender du kan lave til hende, er 24 kærlighedsbreve til hende.

Skriv 24 breve med 100 eller 200 ord hvorfor, hvad og hvor længe du vil elske hende. Print dem ud med en romantisk skabelon fra Word og bind dem sammen på en sød eller smuk måde, så det ligner en kalender med 24 gaver.

Det er ikke nemt at skrive 24 breve, for efter de 5 – 8 stykker, kan kreativiteten gå lidt i stå. Heldigvis kan du søge online, hvilket sikkert er grunden til at du er landet her 🙂

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (3 votes)

Deltag

Sending