Romantisk jul

33 kalendergaver til kæresten

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du efter gode kalendergaver til kæresten eller anden? Måske du vil lave din egen pakkekalender til hende eller ham, hvor der logisk nok skal bruges 24 forskellige pakker?

At finde på 24 forskellige kalendergaver er noget sværere end “bare” 4 adventsgaver. Pakkekalenderen med egne pakker kan også kan være en ret dyr løsning, frem for købe en færdig pakkekalender til hende eller ham.

Du kan dog finde inspiration til forskellige gaveideer her nedenfor. Du finder et udvalg af ideer der passer til den unge som ældre, ligesom priserne kommer til forskellige budgetter.

 

overrask kæresten med lækkert chokoladepålægSjov chokoladepålæg

Til ham eller hende der ikke kan få nok af Twix, Bounty og andre bars, her kan du overraske med anderledes og sjov chokoladepålæg.

Vågn op om morgenen og pak kalendergaven ud der byder på dette til morgenbrødet, dèt kan kun gøre arbejdsdagen lidt bedre.

 

 

 

 

giv den sjove chips & dips skål i gaveChips & dipskål

Overrask ham eller hende med en kalendergave der byder på denne sjove og ganske smarte Kitchpro chips og dipskål.

Skålen indeholder chips og ovenpå i “hanken” finder du beholder til f.eks. ranchdip. Ganske smart når der skal slappes af i sofaen med chips og film.

 

 

 

 

giv a year of sex kort i gaveA Year of Sex kort

Hvis der skal fyres op under romantikken i forholdet, så er julekalenderen til hende og ham et oplagt sted at sætte ind. Og her kan du overrask kæresten med disse A Year of Sex kort.

Kortene / sex spillet byder på over 50 Kama Sutra stillinger. Det giver mulighed for en ny leg hver uge, og så har i A year of sex.

 

 

 

 

giv lækre personlig pleje produkter i gavePersonlig pleje

Hudpleje, barbering, voks, hårpleje og andet til den personlige pleje, kan være en af de gode små gaver til pakkekalenderen.

Du kan finde mange forskellige produkter der passer både til den unge dame som den modne mand, hvor priserne faktisk er ganske billige. Du kan gøre det nemme køb online, eller finde gode ting ved Normal og lignede butikker.

 

 

 

 

Giv noget sexlegetøj i kalendergaveVoksenlegetøj til kæresten

Helt ligesom det erotiske kan være frække adventsgaver, så er de frække ting til parforholdet selvfølgelig også oplagte ideer til julekalenderen. Og det gode alternativ i forhold til den færdige model som Amorelie julekalender eller Sinful julekalender.

Hvis din kæreste er til voksenlegetøj, hvorfor så ikke fornøje julen for jer begge med noget frækt til soveværelset. Her kan det være ting til både ham og hende.

 

 

 

 

giv gode ting til boligen i gaveTing til husholdningen

Du kan give noget praktisk, smukt eller fedt til husholdningen.

Her kan det være alt fra en pynteting i køkkenet, til små sjove skåle og andet.

Ting til køkkenet eller hverdagen, kan fylde en del af pakkerne der strækker sig fra 1 til 24 december.

 

 

 

 

køb den økologiske bambus tandbørste i kalendergaveTandbørste i bambus

Giv ham eller hende en tandbørste i 100% bambus og fair trade.

En sjov og anderledes kalendergave til ham eller ham der har alt, er samfundsbevidst og selvfølgelig ønsker den gode og rene kvalitet i hverdagen.

 

 

 

 

giv en lækker læbepomade i kalendergaveLæbepomade

December kan byde på både plus grader og frost. Der vil dog med garanti være tættere på koldt end varmt, og det giver tørre læber.

Giv noget godt læbepomade som en af de mange kalendergaver, der kan bruges både til mænd, kvinder og unge teenagere.

 

 

 

 

giv hende noget lækkert te som den søde gaveideGodt te

Hvis du leder efter pakker til en person der elsker te, så er forskellig te af den udsøgte slags, måske perfekte ideer til en del af de 24 pakker, du skal finde.

Du kan købe te i supermarkeder, Helsekosten og andre steder, men hvorfor ikke give noget udsøgt og eksotisk, som du med fordel kan finde online.

 

 

 

 

giv nogle lækre delikatesser i kalendergaveDelikatesser

Noget lækker til maven som delikatesser er en god ide til pakkekalenderen.

Her kan du give de traditionelle juleting indenfor delikatesser, men der er mange andre muligheder. De lækre ting fra Italien, Frankrig og alle andre steder som byder på traditionelle lækkerier, kan du overveje at give til manden eller konen.

 

 

 

 

køb noget sødt i kalendergave til hendeChokolade & slik

Hvem elsker ikke chokolade? Chokolade, marcipan med mere hører sig til i julen. Og noget lækkert til ganen er selvfølgelig den oplagte kalendergave, der kan gives i en del af pakkerne.

Du kan købe noget chokolade i supermarked, eller vælge at give den mere eksklusive, hvor du med fordel sparer tid og penge ved at bestille online.

 

 

 

 

giv en sjov malebog i kalendergave til ham eller hendeAntistress malebog

Malebøger til voksne er blevet populære både blandt de unge som seniorer.

Det at male er afstressende og ganske hyggeligt, og hvorfor ikke give en god afslappende kalendergave der kan give en stund af lykke og fred.

Giv denne bog til omkring 40,- kr. til både kvinder og mænd.

 

 

 

 

giv et par gode futsko i gave til hendeHjemmesko

Et par varme hjemmesko eller futsko er noget både han og hun kan bruge.

Perfekt pakke til en råkold december morgen, eller en mørk aften efter en lang arbejdsdag. Her er det lækkert at hoppe i et par futsko og varme fødderne foran fjernsynet.

 

 

 

 

giv de praktiske køleskabsmagneter som en af de små gaverKøleskabsmagneter

En god lille ting der kan bruges i hverdagen?

Køleskabsmagneter hvor den gode kvalitet betyder, at de kan holde til og på noget.

Det kan disse magneter, som faktisk kan holde helt op til 20-30 stykker papirer på køleskabet. Det er ganske praktisk til opbevaringen i hverdagen.

 

 

 

 

giv et sjovt vin termometer i kalendergave til mændVin termometer

Måske et vin termometer vil være en god gave til ham eller hende, der altid serverer kold rødvin og varm hvidvin?

En sjov gadget der samtidig kan være ganske brugbart. Måske som kalendergave til manden eller konen der skal forføres med lidt vin en mørk juleaften i december?

 

 

 

 

køb en sjov oplevelse i gave til hamOplevelser

Oplevelser hører ikke til de billige kalendergaver, men absolut til de gode.

Du kan vælge at give en sjov oplevelsesgave i en dyrere type lørdag eller søndag, hvor de andre dage kan indeholde de billigere ting som slik, chokolade, gadgets, øl, pynt eller andet der er velegnet til ham eller hende.

 

 

 

 

giv hende noget lækkert garn i kalender- eller julegaveGarn

Til hende(eller ham) der elsker at slappe af med at strikke, her kan garn eller opskrifter være en sjov og god kalendergave til hende.

Ved Rito online får du det store udvalg til de gode priser, så du kan købe forskelligt garn og udstyr blandt de 24 daglige pakker til julesokken/kalenderen.

 

 

 

 

giv noget godt værktøj i gave til hamVærktøj kalendergave til ham

En god pakkekalendergave til mænd, eller kvinden der kan alt selv, er værktøj.

Det er svært at leve uden værktøj, og hvorfor ikke give det til ham der aldrig ønsker sig noget, eller som altid kun ønsker sig værktøj. Giv en af de små gaver i form af skruetrækkere, bolte, målebånd, bits og andet, der kan købes til billige penge.

 

 

 

 

giv noget smart opbevaring til hjemmet i pakkekalendergave til hendeOpbevaring

Noget flot eller praktisk opbevaring i akryl kunne være en god praktisk kalendergave til både mænd og kvinder.

Alle kan bruge opbevaring til makeup, nøgler, clips, mønter og hvad ellers der plejer at ligge og flyde i hjemmet.

 

 

 

 

køb det sjove kølekrus som den billige gaveide til hamKølekruset

Et godt krus til at skabe den kolde drink hvad end det er til sodavand, vand, øl eller andet, er en dejlig praktisk ting.

Det kan Kitchpro kølekruset. Kruset er lidt smartere end et par isterninger der gør drinken vandet. Du fryser glasset ned, og via opbygningen i kruset så bliver kulden opbevaret i kruset, og vander ikke øllen eller andet – Måske også en julegave til kæresten ham?

 

 

 

 

giv et sjovt lille spil i gave til pakkekalenderenIQ game hjernevrider

Det lille sjove legetøj i træ der udfordrer hjernen, er en klassisk advents, kalender- og pakkelegsgave.

Du finder forskellige modeller til den gode udfordring, hvor prisen ligger på omkring 40,- kr. for de forskellige typer af små sjove spil. Giv ham eller hende denne gadget i midtugen, hvor hjernen kan blive stimuleret efter en lang dag i skole, arbejde eller andet.

 

 

 

 

giv den frække og romantiske kalendergave til kærestenDen lille frække kalendergave

En fræk eller romantisk kalendergave til kæresten kan være denne lille nøglering med sexklokke, som også egner sig som den frække adventsgave til ham eller hende.

Om klokken også rent faktisk virker, kan du næsten kun finde ud af på en måde, hvor der desværre ikke følger garantier med. En garanti der dog følger med er, at gaveideen faktisk er ret sjovt, og samtidig er en forholdsvis billige kalendergave som du kan overraske konen eller manden med.

 

 

 

 

køb ham en sjov tjenerkniv i kalendergaveTjenerkniv

Køb en god og praktisk tjenerkniv til ham der aldrig har en oplukker. Det er selvfølgelig ikke en Grand Cru men er dog ganske fin, og så er prisen selvfølgelig heller ikke i samme klasse som Grand Cru.

Giv denne kniv til en mand eller kvinde en hverdag, hvor i måske skal have et glas vin og romantik.

 

 

 

 

giv de gode træningsbars til ham i gaveLækre bars til træningsfanatikeren

Til ham eller hende der elsker at træne, her kan kosttilskud til netop denne passion, være den sjove og gode pakkekalendergave.

Du finder meget forskelligt, hvor de forskellige sunde bars måske er helt perfekt som gave til ham eller hende.

 

 

 

 

giv den søde romantiske kalendergave til hendeDen romantiske kalendergave

Giv hende eller ham en romantiske gave gimmick med denne lykkemønt.

”Jeg tænker på dig” lykkemønten er den sjove og romantiske gave til hende eller ham, som du elsker.

Romantik og jul hører sammen, og netop derfor er denne ting ideel som gave til pakkekalenderen.

 

 

 

 

køb noget billigt hårpynt til pakkekalenderenHårpynt til hende

Til den unge som ældre dame kan du give noget sjovt hårpynt eller andet til håret.

Her kan du finde mange forskellige ting, der kan glæde og være ganske nyttige. Det er samtidig også ting der kommer i de helt billige priser, hvor du selvfølgelig også finder ting til håret i de mere eksklusive prisklasser.

 

 

 

 

giv healende krystaller til pakkekalender gaverSten & krystaller

Det virker til at være primært kvinder der er mest passioneret omkring det spirituelle. Her er sten og krystaller med de forskellige energier, ganske populært ved rigtig mange.

Fordelen ved at give krystaller i kalender til kæresten, konen, mor, søster eller anden er, at du finder dem i priser fra 15,- kr. så det er en ganske god og billig gaveide, der samtidig kan bruges til flere af de 24 pakker.

 

 

 

 

køb en billig testvindende røgalarm i gaveHousegard røgalarm

En praktisk ting til hjemmet kan være en billig røgalarm.

Du kan nemlig købe denne Housegard røgalarm til omkring 70,- kr. som må siges at være en god billig pris for en røgalarm. Det er samtidig en gave der både er nyttig og ret god at have i hjemmet som sikkerhed.

 

 

 

 

giv hende en lækker hårkur i gaveHårkur & olie

Noget lækkert til håret kan være en gaveide til hende på 18 år som hende på 70 år.

Her er forskelligt olie noget, som rigtig mange kvinder elsker og anser som en lækker luksus. Hvorfor ikke give den gode nyttige ting, der samtidig glæder?

Du kan finde forskellige modeller til gode priser, og selvfølgelig også hårolie til rigtig dyre priser der også kan være lækre julegaver til kæresten.

 

 

 

 

giv den lille gadget i gave til pakkekalenderenNøglefinder

Giv denne nøglering til ham eller hende der aldrig kan finde sine nøgler på vej ud af døren.

Du kan ikke bruge den via det trådløse eller bluetooth, men derimod på en lidt mere analog måde.

Du skal nemlig fløjte hvorefter den giver lyd fra sig, og så køre på arbejde.

 

 

 

 

giv de romantiske kærlighedspiller som kærestegaveKærlighedspiller

Kærlighedspiller er årets romantiske gaveide der kan bruges til fødselsdag, valentinsdag og selvfølgelig til forskellige gaveanledninger i det romantiske julemåned.

Du får en krukke der indeholder “piller”. Når kæresten trænger til at blive kvikket op, kan han/hun tage en pille. Pillen indeholder et lille stykke papir med søde ord; fra dig. Du skal nemlig skrive på alle pillerne, samle dig og lægge dem i krukken.

 

 

 

 

giv den søde jelly belly gaveæskeJelly Belly gaveæske

Til hende eller ham der elsker det amerikanske slik, her kan denne Jelly Belly gaveæske måske være lækker at åbne efter en lang dag i skole, arbejde eller andet.

Gaveæsken til omkring 70 kr. indeholder et stort udvalg af de forskellige smage som Jelly Belly byder på.

 

 

 

 

giv hende det smarte snug rug tæppe i gaveSnug Rug tæppe

Kender du til problemet med at holde tæppet op over skulderne mens du skal læse en bog? Det er umuligt med et almindeligt tæppe. Og derfor kan du overraske med det smarte Snug Rug tæppe der har ærmer. Derved kan du sidde i sofaen, drikke te, læse bog og holde varmen fordi tæppet kan komme op under hagen.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
4.5 (2 votes)