Romantik for 2

18 hyggelige juleophold i Danmark, Tyskland & Sverige

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du/i inspiration til juleophold i Danmark, Tyskland eller Sverige i 2020? Dèt finder du her, hvor du får forskellige ideer til kroer og hoteller der har pyntet op til jul til den fine oplevelse.

Brug et ophold til forskellige oplevelser. Her kan de være de mange julemarkeder i Europa der måske kan kombineres med opholdet i Jylland, Sjælland, Fyn, Tyskland, Sverige eller andet sted.

 

køb et juleophold på Nørre Vissing kroNørre Vissing Kro, Skanderborg

Nørre Vissing Kro anno 1801 ligger i det idylliske landskab omkring Skanderborg. Her finder du et kreativt køkken med en udsøgt vinkælder og super hyggelig restaurant.

Kroen er tæt på Horsens, Silkeborg og Århus hvor du eller i kan have udflugter i december. Oplevelser kan være julemarked i Den Gamle By, der måske skal danne ramme om julen og hygge uden der skal huskes på pakkekalender, julekalender, julegaver m.m.

 

 

 

 

køb et hyggelig juleophold på rold storkroRold Storkro, Skørping

Rold StorKro kan danne ramme om et hyggeligt juleophold i Nordjylland.

Kroen som dog nok mere har størrelse af stor hotel frem for den lille kro, ligger i den eventyrlige Rold Sko. Her kan du nyde roen og det flotte landskab med gåture. Helt ligesom området byder på mange oplevelser med kalkminer, golfklub og andet til at slappe af med som familie eller romantisk weekendophold i Nordjylland.

 

 

 

 

december weekendophold med dansk julemadHindsgavl Slot, Middelfart

På Fyn ved Middelfart, finder du Hindsgavl Slot. Et populært sted for par hvor slottet ligger fredfyldt i grønne omgivelser med udsigt over Fænø Sund og Lillebælt.

Restauranten Den Hvide Dame er opkaldt et spøgelse, der siges at hjemsøge slottet. Og beliggenheden er tæt på Fredericia eller Odense hvis der skal bydes på oplevelser, shopping og andet i december. Romantisk ophold for 2 på et slot i julen.

 

 

 

køb et jule weekendophold sønderjyllandSchackenborg Slotskro, Tønder

Schackenborg Slotskro ligger i landsbyen Møgeltønder ved Tønder i Sønderjylland. Her finder du den gamle kro der er nærmeste nabo til Schackenborg Slot, og som har været grevelig priviligeret siden 1687.

En hyggelig kro der byder på julebuffet med 24 lækre anretninger, fri bar med øl, vand, vin og spiritus.

 

 

 

tag på sønderjysk juleophold i aabenraaHotel Europa Aabenraa

Aabenraa byder på Hotel Europa der ligger tæt på havnen og Aabenraa Fjord.

Et ophold i det sønderjyske hvor der kan køres rundt og opleves den ægte sønderjyske gæstfrihed. Helt ligesom en tur over grænsen kan byde på julemarkeder i Flensborg, Glücksburg og andre oplevelser.

 

 

 

 

hotel weekendophold i vestjyllandHotel Fjordgården, Ringkøbing

Hvis du/i elsker Vestjylland og Vesterhavet, byder Hotel Fjordgården i Ringkøbing på juleophold der kan være romantisk weekendophold, wellnessferie, oplevelser eller afslapning i juletiden.

Der findes mange afslappende og hyggelige steder i Jylland, hvor det vestjyske ved Ringkøbing kan være ganske betagende i december.

 

 

 

tag et juleophold i GillelejeHotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand kan byde på den store klassiske julebuffet i december eller som det hyggelige nytårsophold.

Badehotellet der i dag er nyrenoveret, har en historie helt tilbage fra 1896 der kan danne ramme om afslapning og hygge i Nordsjælland.

 

 

 

tag på juleophold på sjællandSkjalm Hvide Hotel, Slangerup

Skjalm Hvide Hotel ved Slangerup kan danne ramme om juleophold i Nordsjælland.

Fra Slangerup kan du både komme ind til København, som nyde Nordsjælland og julemiddag på hotellet. Her kan du booke juleophold fra 25/11 til 20/12 i 2019.

 

 

 

tag på luksus jule spaophold på SkodsborgKurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg kan danne ramme om det hyggelige eller romantiske juleophold.

Tæt på København og lige ved Dyrehaven og Øresund, kan du eller i få et hyggeligt ophold i december måned. Gå ture i naturen og ved vandet. Og bliv varmet foran pejsen eller i den luksuriøse wellnessafdeling. Du kan ikke få ophold juleaften på kurhotellet.

 

 

 

 

tag på spaophold i decemberMarienlyst Strandhotel, Helsingør

Marienlyst Strandhotel i Helsingør kan byde på juleophold fra midten til slutningen af december. Her i vandkanten kan der slappes af, hvor du også finder ”Cuur- og Badeanstalt” til ekstra velvære.

Strandhotellet byder på de store terrasser direkte ud vandet, samt casino og gourmet i restauranten Brasserie 1861.

 

 

 

 

tag på juleophold ved StegeHotel Residens Møen, Stege

Ved Stege på Møn finder du Hotel Residens, der byder på juleaften ophold. Her i den charmende gamle købstad finder du hotellet der byder på den flotte solnedgang over Stege Bugt.

Find hygge og afslapning med den smukke natur med Møns Klint, den blå time, Liselund Slot m.m.

 

 

 

tag på juleophold med julemarked i ribeJuleophold i Ribe

Hotel Dagmar i Ribe kan byde på et hyggeligt juleophold i Danmarks ældste by.

Ribe er en charmerende by, hvor julen med pynt, lys og julemarked gør den helt unik.

Du kan vælge et weekendophold i december eller nyde juleaften på hotel i Ribe med udsøgt gastronomisk julemenu.

 

 

 

 

tag på juleophold i flensborgJuleophold tæt på Flensborg

Flensborg i juletiden er populært sted som romantisk ophold eller med familie. Og tæt på Flensborg finder du det hygge strandhotel Steinberghaff, der emmer af landlig julehygge i december.

Kombinerer de smukke omgivelser ved strandkanten med gåture og ture ind til Flensborg hvor du finder julemarked m.m. Helt ligesom du finder julemarkeder i de mindre omkring liggende byer sydover. Måske weekendophold i Flensborg er det perfekte romantiske ophold for 2 i december.

 

 

 

 

tag på juleophold med julemarkedet i LübeckJulemarked i Lübeck

Julemarked i Lübeck er en af de mest populære julemarkeder. Her starter de forskellige af byens julemarkeder sidst i november og er åben frem til nytår.

Biltur til den historiske hanseby i december er et besøg værd, både som weekendophold med familie eller det romantiske juleophold.

 

 

 

 

tag på weekendophold i HarzenHotels am Kranichsee, Harzen

Harzen er noget længere nede i Tyskland, men dog stadig i en ganske fin kørelængde.

Harzen er et fantastisk flot og charmerende område hvor du kan holde juleferie eller forlænget weekendhold i Tyskland. Tæt på Goslar finder du Hotels am Kranichsee hvor du finder restaurant, bar, indendørs swimmingpool, jacuzzi og wellness. Nyd de fantastiske naturoplevelser eller den utrolig smukke by Goslar.

 

 

 

 

juleophold med hund i sverigeElsabo Herrgård, Berga Småland, Sverige

Midt i Astrid Lindgrens Småland finder du den ægte herrgård Elsabo.

Her finder du idyl på det nye hotelkompleks der er indrettet i herregården. Slap af på den hyggelige cafe ved søen eller brug en privat sauna med udsigt over søren.

 

 

 

Tag på juleophold i SverigeToftaholm herregård, Skåne

Toftaholm Herregård i Skåne ligger kun 2 timer fra København.

Her finder den hyggelige knitrende ild fra pejsen med ægte romantisk herregårdsjul. Nyd julen, hinanden og lidt forkælelse med spabad og damp i saunaen.

 

 

 

Juleaften på Oslobåden

Hvis du ønsker en romantisk jul med din partner, hvor i kan være alene men samtidig også vil have julehygge, kan en juleaften på Oslobåden måske være for dig/jer? Overnatningen i kahyt, julemiddag og underholdning med dans m.m. Læs mere hos DFDS

 

Højskoler med juleophold?

Der findes forskellige muligheder for højskole ophold i julen. Her kan det være på Krogerup Højskole ved Humlebæk hvor du får foredrag, workshops, julemad og hygge. Alternativet kan være et ophold på Jaruplund Højskole ved Flensborg.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)