Gaver

Ideer til julekurve der kan glæde i december

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Julen er en hyggelig tid, hvor vi ofte forkæler hinanden og os selv med juleophold, adventsgaver, julegaver og traditioner som pakkekalendere og julekurve.

Søger du en lækker julekurv til gave i december? Julekurve og gavekurve gives ofte som firmagaver til kunder, medarbejdere og lignede. Men ofte også som den søde erkendelig til par og personer hvad end det er til venner og familie.

Vi har fundet forskellige ideer til julekurve som inspiration i 2020. Her finder du forskellige indhold som chokolade, vin, delikatesser eller personlige ting.

 

giv en flettet julekurv i gaveJulekurv med specialiteter

Hvis du skal finde en julekurv med forskellig indhold som de fleste kan lide, hvorfor så ikke give denne gavekurv med forskellige specialiteter.

Julekurven indeholder forskellige udsøgte ting som te, chokolade og andet. Kurven findes i forskellige prisklasser fra 200 – 500 kr.

 

 

 

 

hvordan flette julekurv?Blomster julekurv

Julekurv med blomster der kan glæde ham eller hende der elsker grønt. Du kan finde blomster julekurve i butikker som du kan finde dem online. Hvis du ikke fysisk selv kan give kurven, kan du bestille online og få leveret til modtagerens dør.

Kurven med grønt indeholder forskellige kogler, grene, grønt og julekugler til at sprede hygge i december måned.

 

 

 

 

giv en sød gavekurv med portvin til bedsteforældreJulekurv med portvin & chokolade

Portvins julekurv der er kombineret med chokolade. Måske den rigtige julekurv til at glæde bedstemor, morfar, mor eller anden der nyder portvin. Indholdet dækker over en Tawny Portvin med røgede, let krydrede noter. Der medfølger 15 stk. chokoladekugler i kurven der er pakket ind med cellofan og bånd.

 

 

 

 

send en julekurv til morJulegavekasse med hyacinter og chokolade

Overrask hende eller ham med denne skønne julegavekasse der indeholder to hyacinter, chokolade og lakrids. En julekurv der dufter af december og jul. Du finder kurven i fem forskellige priser, hvor indholdet selvfølgelig vil varierer.

 

 

 

 

julekurv til gave i decemberJulekurv med kaffe, øl og pebernødder

Måske denne grønne julekurv med øl, kaffe, chokolade, chips og pebernødder kan være den perfekt til far, bedstemor, søn, mand eller anden. Lækkerier til gane og mave som de fleste kan lide, hvad end det er unge som ældre.

 

 

 

 

lav en hjemmelavet julekurv med søde tingBlandet julekurv med chokolade

Julekurv med chokolade og andre lækkerier til forkælelse. Du finder mange forskellige typer gavekurve hvad end det er Bilka, Føtex, Magasin eller online. Og her finder du denne gavekurv til 5-600 kr. der indeholder luksus cocoture chokolade, fyldte chokolade, chokoladekugler, jule bolcher, pesto og andet.

 

 

 

 

bland en gavekurv med forskellig slikGavekurv med juleslik

Gavekurv med forskellige lækkerier som de fleste sætter pris på. Gavekurven der er pakket ind med træuld, cellofan og bånd, byder på indhold af brændte mandler, chips, pebernødder, marmelader, marcipan snebolde m.m.

 

 

 

 

brug vin gavekurv som julegave til ansatteGavekurv med vin, lækkerier og delikatesser

Gavekurv i den lidt højere prisklasse med forskellige delikatesser og lækkerier til julen. Kurven byder på italiensk rødvin, gløgg, juleøl eller ale, kaffe, marmelade, fyldte chokolader, trøfler og andre lækre ting til gane og mave.

 

 

 

 

brug de søde ideer til julekurveKøbmandskurv med jule lækkerier

Måske denne anden kurv med dejlige købmandsvarer til at forsøde julen, kan være den søde ting til ham, hende eller dem. Gavekurven indeholder forskellige jule-lækkerier som Terra d’Alter rødvin, lakrids med chokolade, mandler, øl, marcipan og andet.

 

 

 

 

giv en julekurv til firmaStor julekurv med øl, vin og chokolade

Stor gavekurv med øl, vin og chokolade der kan være den gode julegave til firma, venner, familie, ansatte eller kunder. Gavekurven indeholder Lianto og Terra D’alter Reserva rødvin, juleøl, kaffe, chips, håndlavede karameller, kaffe og andre lækkerier.

 

 

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)