Romantisk jul

Julegave til kæresten? Giv disse romantiske ideer der kan skabe glæde

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

En romantisk julegave til kæresten i den søde, glædelige eller overraskende form, kan være den perfekte gave til din partner.

Måske du allerede har fundet på adventsgaver eller pakkekalender, og hvis ikke, kan det tænkes at du skulle få dette på plads også. For julen står for døren, og så skal du selvfølgelig også finde den gode julegave til kæresten ham eller hende.

Du kan heldigvis finde inspiration til de romantiske gaveideer her. Vi har fundet et udvalg af ideer indenfor romantiske ting, og måske en af disse ideer, er det helt rigtige til din kæreste eller partner.

 

Køb en romantisk julegave til kæresten

Nogen gange skal man sparke kreativiteten lidt i gang omkring julegaverne. Måske du, som mange af os, er typen der har givet den samme gave hver eneste år? Hvis du har givet den samme gave i form at et toiletsæde, strømper eller andre knap så romantiske ting, så bliv inspireret af udvalget her nedenfor. Og overvej om disse gaveideer måske ikke er velegnet som en sød eller måske romantisk gave under juletræet.

 

giv den søde 52 weeks romance spil i adventsgave52 ugers romantik kort

En sød romantisk julegaveide til ham eller hende, er gaven med 52 uger kærlighedskort.

Gaveideen der kan varme om hjertet, er et spil med 52 hjerteformede kort der dækker over forskellige opgaver. De 26 kort er beregnet til ham, og de andre 26 er til hende. Derved kan i skabe nyt eller forlænget liv i kærlighedsforholdet. Og måske have en fast ugedag, hvilket vil give et sundt og sjovt forhold hele året rundt. En lækker romantisk overraskelsesgave til 119,- kr.

Læs mere om det romantiske spil til din partner her

 

 

 

Køb noget sexet lingeri i gaveLingeri/kostumer

Den klassiske julegave fra mænd, er lingeri eller sødt undertøj. Hvorfor ikke give valget med frække kostumer og lignede, også? For måske er din kæreste og dig selv, til det pirrende hvor undertøj eller kostumer, absolut er et hit ved de fleste.

Giv ham eller hende noget sexet undertøj i dennes smag, hvor Sinful der er førende indenfor sexlegetøj, har et kæmpe udvalg indenfor lingeri, chemise eller kostumer.

Se udvalget af forskellige ting ved Sinful her

 

 

 

Giv den fede oplevelsesgave der overraskerBridgewalking oplevelse

En gave til jul der måske ikke er specielt romantisk, men derimod spændende og hyggelig, kan være den populære Bridgewalking oplevelsesgave.

Bridgewalking er en guidet tur ovenpå den gamle bro ved Lillebælt. Her kommer du op ovenpå, hvor du går hele vejen over. Nyder udsigten og får info. En oplevelse der er velegnet både til børn som rørige ældre.

Du kan læse mere om Bridgewalking ved DGDA her

 

 

 

køb bedroom battle spillet til adventBedroom battle spil

Et andet romantisk og frækt spil til hans eller hendes julegave, er dette Bedroom Battle spil.

Et spil hvor i dyster imod hinanden. Og som du nok har regnet ud, så er gevinsten en af de sjove ting. I skal nemlig dyste imod hinanden hvor i vinder seksuelle tjenester fra hinanden. Og disse ting kan være både i de bløde romantiske og de mere specifikke seksuelle ting.

En sjov og fræk julegave til din kæreste men det er nok en gave, der skal gives under private former.

Du finder den sjove spil ved Coolstuff til 199,- kr. her

 

 

 

giv hende en super romantisk gave til advent der viser kærlighedKærlighedspiller

En super romantisk julegaveide der samtidig er en billig julegave, er denne krukke kærlighedspiller. Det er årets romantiske gave til hende eller ham, for den viser ægte kærlighed.

Krukken med disse piller, er ikke almindelig medicin. Hver pille indeholder søde ord fra dig(du skal skrive dem), som kæresten kan “spise” på en kedelig og deprimerende dag.

Find den romantiske gave til 59 kr.  her

 

 

 

giv en god oplevelse i julegave til kærestenGiv en ballonflyvning

Hvis du vil give en noget dyrere julegave til kæresten ham eller hende, så er en luftballon oplevelse absolut en uforglemmelig og sød gave.

Det at svæve henover landskabet i en luftballon, giver dig en forunderlig oplevelse af fred, harmoni og noget stort, som sker lige foran dig. En oplevelse der ikke kan beskrives, udover at det er en utrolig fed oplevelse du ikke lige glemmer.

Læs mere om luftballon gaven ved DGDA her

 

 

 

giv den eksklusive julegave til din partner5 stjernet luksus i Flensborg

En af de dyre luksus julegaveideer til kæresten eller din partner, kan være et luksus ophold ved Alter Meierhof syd for grænsen.

Du får et lækkert ophold på et luksus wellness hotel, der byder på 2 overnatninger med lækkert wellness og menu. En dejlig eksklusive julegaveide indenfor det høje gavebudget, der samtidig er en gave, i kan bruge sammen som par på et vilkårligt tidspunkt.

Læs mere om den lækre oplevelsesgave ved Duglemmerdetaldrig

 

 

 

koncert er en ide til pakkekalenderMusik oplevelse

Hvis hun eller ham du skal finde gaven til, er vild med oplevelser og musik, hvorfor så ikke en julegave i form af en koncert?

Du kan give et gavekort til billetlugen, og så kan han eller hun selv planlægge hvilken koncert. Alternativt, hvis du ved lige præcist hvad det skal være, så er billetter til yndlingsbandet selvfølgelig den perfekte ide.

Der er mange muligheder og lige så meget fedt musik, hvilket de fleste musikelskere nok vil blive glædeligt overrasket juleaften.

Besøg Billetlugen og find billetter

 

 

 

giv hende et krus der udtrykker kærlighedKærlighedskrus

En sød og billig julegave til ham eller hende, kan være et sødt krus med hjerter og teksten “I love you”.

Til 79,- kr. kan du nemlig købe dette krus. Det er et ganske almindelig krus, men teksten og symbolikken i det, er, hvad der gør det til en sød og billig romantisk julegave.

Du finder kruset ved Giggles.dk her

 

 

 

køb julegaven til kæresten hendeRomantisk ophold på Rømø

En eksklusiv gaveide med det romantiske islæt, kan være et weekendophold på Rømø.

Hvis du og din partner aldrig har været på Rømø, og i giver hinanden gaver indenfor dette gavebudget, er øen helt sikkert et besøg værd. Her hvor det bare er jer to alene, og hvor i kan nyde hinanden i fulde drag.

Læs mere om den romantiske oplevelse her

 

 

 

giv den romantiske digtsamling i julegave til din kæresteNy Romantik digte

Hvis du vil give hende den romantiske rejse ind i kærligheden, så er bøger oplagte til netop at skabe denne oplevelse.

Ny romantik giver nemlig en rejse ind i kærlighedens mange forskellige dimensioner der byder på forelskelse, sex og selvfølgelig kærlighed.

En sød digtsamling i 4 kapitler der er oplagt til julegave.

Læs mere om digtsamlingen ved Saxo

 

 

 

køb et smykke som den romantiske julegave til hendeSmykke i julegave til hende

Et smykke er den klassiske gave til kæresten eller konen ved specielle anledninger.

Julen er jo den hyggelige, søde og romantiske højtid. Og hvorfor ikke forkæle hende med et sødt hjertesmykke i julegave? Du kan nemlig finde lækre hjertesmykker i alle slags prisklasser, så stort set alle har mulighed for at give den søde forkælelse til jul.

Se udvalget af hjertesmykker ved Smykkemester her

 

 

 

køb et lækkert slotshold som den lækre gave til julSlotsophold i Danmark

En af de romantiske og eksklusive gaveideer indenfor oplevelser til kæresten, kan være et slotsophold på en af de lækre steder her til lands.

En overnatning sammen på en af de flotte slotte, som vi har en hel del af i Danmark, er romantisk og vil være noget, der fornyer forholdet eller ægteskabet gevaldigt.

Læs mere om slotsophold lige her

 

 

 

Køb det sjove voksen brætspil i gave“Det dårlige selskab” brætspil

Måske et brætspil til den noget sjovere og brugbare ide til sociale anledninger?

Her kan spillet “Det dårlige selskab” måske være en sjov gave. Spillet kommer med en stak orange kort. Disse har ufuldendte sætninger. Derudover er der sorte kort med ord eller sætninger. Her gælder det om at lave en sætning, hvor den dummeste eller sjoveste vinder.

Du finder spillet til 300,- kr. ved Coop her

 

 

 

Køb det frække bondagesæt til kæresten i julenVoksenlegetøj

Legetøj til soveværelset kan være en af de frække julegaver til kæresten. Vel og mærke hvis gaven er til en person, som gerne vil prøve nyt eller med på det. Det er trods alt ikke alle der er til sexlegetøj, men hvis hun/han er til voksenlegetøj, kan det være en privat julegave.

Køb noget din kæreste er til, hvor bestsellerlisten ved førende Sinful, er garanti for noget kvalitets legetøj til singler og par.

Se udvalget af populært legetøj ved Sinful her

 

 

 

giv hende en af de bedste kærlighedsbøger i kalendergaveKærlighedens 5 sprog bog

En romantisk ide kan være en bog om kærlighedens 5 sprog.

Selvom man elsker hinanden, så er det aldrig skadeligt at få nye øjne på kærligheden. Og denne bog af Gary Chapman belyser netop kærligheden ud fra tiden til hinanden, fysiske kontakt, anerkendelse og de tjenester og gaver vi giver og deler med hinanden.

Hvis hun eller han elsker at læse og lære nyt, er denne bog indenfor romantikken.

Find bogen ved Saxo til 169,- kr. her

 

 

 

køb en lækker Jelly Belly gaveæske i adventsgaveJelly Belly gaveæske

Hvis du en gang har smagt Jelly Belly slik, så er der ret stor chance for, at du er forelsket.

Det lækre amerikanske slik kan du ikke finde alle steder. Og derfor er det en udsøgt delikatesse, som mange bliver super glade for at modtage i gave, hvilket også gælder til den 24 december. En dejlig gaveide der forkæler ganen og maven, og mon ikke også din kone, mand eller partner ønsker det?

Du finder forskellige Jelly Belly æsker lige her

 

 

 

Køb en sød fotobog i adventsgaveDen søde foto julegave

Hvis du vil give en god personlig julegave der viser din kærlighed, kan en fotogave måske være det helt rigtige.

Du kan nemlig give mange forskellige søde fotogaver som en bog med jeres fælles oplevelser sammen, kalender, krus, tæppe, billeder til væggen og lignede.

Billeder af jeres liv sammen i en kalender eller bog er en sød ide der med garanti kan glæde kæresten som det romantiske indslag.

 

Tips til at finde den gode julegave til kæresten

Det at finde den rigtige gave til kæresten, lyder nemt, men det er dog ofte svært. En romantisk gave betyder, at gaven skal være sød, god og signaler, at du tænker på ham eller hende.

Det er noget, som især mænd har sværest ved. Det skyldes måske at mænd er mere logisk tænkende, og derfor ser ting ud fra det praktiske.

Det er dog ikke så svært at finde en gave, for det kræver egentlig bare, at gætte sig til hvad hun eller han virkelig gerne vil have.

Hvordan du finder den rigtige ting til jul?

Den logiske måde at finde ud af hvad kæresten gerne vil have i julegave, er at lytte og føle efter. Kvinder siger det som regel, hvor mænd måske signaler det. F.eks. vil handymanden brokke sig over manglede værktøj, hvor kvinden måske vil nævne en ting rigtig mange gange. Og mon ikke dette er tegn på, at hun ønsker sig det ur, weekendophold, krukke eller noget helt andet.

Den gode romantiske gaveide er en kombination af en praktisk ting, der er krydret med noget romantisk. Gaven som ideerne vi allerede har listet op, kan være den romantiske ting, men du kan også give en god praktisk eller sød ting. Vedlæg en romantisk ting i form af kærlighedspiller, kærlighedsbrev eller anden romantisk gestus.

De frække ting i gave

Et forhold betyder også sexliv. Og sexlegetøj er heldigvis blevet helt normalt, men dog er det ikke for alle. Hvis din kæreste ikke ejer noget, eller nogensinde har snakket om voksenlegetøj, så skal der nok lige føles efter, inden du går ud og køber forskellige sjove ting.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (4 votes)

Deltag

Sending