Romantisk jul

Jelly belly julekalender til hende – Den søde og gode overraskelse

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

En Jelly Belly julekalender til hende kan være den søde og hyggelige overraskelse den 1 december.

Julen kan være stressende, eller den kan være hyggelig – Det er bare et spørgsmål om, hvilket forventninger og hvad man gør den til.

Jul er hjerternes fest. Og her er det oplagt, at kæresten skal forkæles. Det kan du gøre gøre med en romantisk pakkekalender eller den søde adventskalender med Jelly Belly slik.

Hvis du ikke kender det amerikanske slik, så er det små “bønner” der smager super lækkert. Det lækre slik er især populært blandt piger og kvinder, og derfor er denne julekalender til 199 kr. oplagt som den romantisk julekalender til din kæreste.

 

Hvad er Jelly Belly julekalenderen?

køb en lækker jelly belly julekalender til hende

Det du får med adventskalenderen til 199 kr. er en mere eller mindre almindelig julekalender med 24 låger, der indeholder lækkert slik under hver låge, og man kan vel sige, at det er en voksen Haribo julekalender udgave.

Hver af de 24 låger indeholder nemlig forskellige smagsposer med 10 stk. Jelly Belly slik. 24 juledage i december der byder på en ny smag fra Jelly Belly hver dag. Disse smage er de forskellige sæsonbetonende smage(uden den afskyelige kanel bønne heldigvis), der giver en helt anderledes og unik kalenderen til hende i forhold til chokolade eller andet af de klassiske kalendere.

Det du får med med adventskalenderen til hende er dette:

  • En ny smag bagved hver af de 24 låger
  • 10 Jelly Belly bønner hver dag
  • Kommer i pyramideformet pose
  • Sæsonbetonet smage
  • Gelatinefri Jelly Belly
  • Mål 37 x 28 x 5,5 cm.
  • Pris 199,- kr.
  • Forhandler: Coolstuff.dk

 

Hvorfor give denne søde adventskalender til hende?

giv hende en lækker adventskalender fra Jelly Belly til julHvis du har en kone, kæreste eller partner, så skal hun da forkæles med en julekalender. En jule-, advents- eller pakkekalender er nemlig en sød tanke, der viser at man holder af hende. Det er helt klart den bedste grund til, hvorfor du skal give hende en julekalender, og ikke så meget at det måske er en tradition.

En anden god grund til at give hende denne kalender er, at Jelly Belly er en udsøgt fornøjelse indenfor lækre ting til ganen. Hvis hun ikke kender Jelly Belly, så vil hun med stor sandsynlighed blive glæde overrasket, og hvis hun allerede elsker det amerikanske slik – Så viser du med denne kalender, at du ved hvad hun elsker, og det er jo et ret godt romantisk signal at give.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
4.67 (3 votes)

Deltag

Sending