Soveværelset

Giv hende den bedste g-punkts orgasme med det rette legetøj

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Giv hende den bedste G-punkts orgasme med det rette legetøj, for det helt rigtige værktøj og teknik giver de gode orgasmer.

Du kan nemlig opnå den gode seksuelle nydelse, hvis du ved hvor og hvordan, hvilket er hvad du kan læse mere om lige her på Romantik Guiden.

 

G-punkt fakta

kend til de rigtige fakta om g-punkts stimulering

Du ved det jo nok, men g-punktet er den erogene zone der kan give rigtige store orgasmer med den rette stimulans. Det siges at være det sværeste sted for en mand at finde, hvilket der kan være en ret logisk årsag til, for ifølge nogen forskere så findes det slet ikke, da ingen forskning har kunne kunne påvise eksistensen via undersøgelser, scanninger og biopsier af kvinder, udover et russisk studie via en dissikering af en 86 årig kvinde som du kan læse på videnskab.

G-punktet er ikke en fast defineret anatomisk enhed, men når det så er sagt, så har rigtig mange kvinder opnået orgasme via stimulering af punktet, om det så er en forlængelse af klitoris eller g-punkt, skal være usagt, og som sådan så kan mange kvinder opnå orgasme via stimulering.

 

Hvordan finder man g-punktet?

brug den rette teknik til at give hende orgasmePunktet finder man ca. 1-4 cm. på skedevæggen ud mod maven/skambenet i skeden, og at finde det helt rigtige sted kan være svært.

Det siges at punktet først kan findes ved seksuel ophidselse, og det kan måske forklare hvorfor mange kvinder føler trangen til at blive berørt af finger eller fingre indvendigt ved oral stimulering af klitoris og skide udvendigt.

For at finde g-punktet, så skal man stikke en finger op og krumme fingeren så man rammer forvæggen, og her skal der findes et ru punkt, som er g-punktet (eller stedet der er forlængelse af klitoris).

Der findes ikke rigtig noget specifik vejledning udover at føle sig frem, og begynde at stimulerer stedet, som ofte skal have tryk eller konstant berøring for at opnå orgasme. Det kan være en langvaring affære, da alle kvinder jo er forskellige, og selvom en finger er helt fin, så vil det gode g-punktslegetøj absolut være det bedste værktøj.

 

Hvilket sexlegetøj til stimulering af g-punktet?

Der findes en del forskellige modeller, men fælles for godt g-punktslegetøj til kvinder, er at det har en buet spids. Det skal være der for at man kan stimulere ud mod kønsbenet og direkte på punktet.

Vi har fundet 4 forskellige legetøj der kan give den gode massage af g-punktet, og som du burde overveje.

brug Njoy Pure Wand til g-punkt masseringNjoy Pure Wand

Denne g-punkts dildo er fremstillet i medicinsk stål, og med den gode krumning er den ideel til at ramme g-punktet – læs mere om Njoy Pure Wand her. En anerkendt og meget populære dildo af mange sexeksperter, men den er dog ikke med vibration.

Du kan finde Njoy Pure Wand her

 

 

køb de gode glas dildoer ved AlorGlas dildo

Glas dildo er stort set det samme, bare i anden materiale og giver mulighed for temperatur leg.

Dildoen har et godt greb, den rette bøjning og god til at opnå orgasme, men den er dog også uden vibration, men er dog samtidig ret billig hvis du køber denne purple glas model.

 

 

masserer g-punktet perfekt med Delight vibratorDelight

En god vibrator med g-punkt stimulans er denne fra Fun Factory, der både giver vibration og stimulans af g-punkt, som du kan læse mere om her. Med denne eksklusive vibrator kan man opnå de store og dybe orgasmer, da vibratoren er udformet ergonomisk perfekt med den store krumning til at opnå de dejlige orgasmer, for du får faktisk også 11 forskellige vibrationsmuligheder.

Du finder den bedste pris ved Sexshop her

 

 

brug den gode vibrator til at opnå g-punkts orgasmeBgood Deluxe Curve

En god g-punkts vibrator til nybegyndere der kommer med et godt bøj, 6 vibrationsprogrammer, lækkert materiale og så er den noget billigere i pris, da du kan finde den til omkring 250 kr, hvilket jo faktisk er ret billigt.

Du kan finde den her

 

 

køb den populære We Vibe til perfekte orgasmerWe Vibe

Dette er et af verdens mest populæreste sexlegetøj til par, for den stimulerer klitoris, og når manden trænger ind i hende, vil den del af We Vibe der sidder indvendigt i skeden, stimulerer g-punktet og også stimulerer manden.

Det lækre sexlegetøj til par er billigst ved Sexshop

 

 

Den rette teknik til at give g-punkts orgasme

Afslapning i kroppen er vigtigt for at opnå orgasme, og her er den rette opladning i form af forspil så hun bliver tændt afgørende.

Oral er jo den bedste måde, og når hun er rigtig opstemt, så kan du bruge et par fingre og endnu bedre, sex legetøjet til at stimulerer med. Det kan gøres med vibratoren eller legetøjet uden, og tålmodighed er selvfølgelig altid afgørende.

Brug altid legetøj ved at bukke op og ned og ikke bare ud og ind, for ellers vil du ikke masserer g-punktet rigtigt, og husk at bruge glidecreme på dildoen.

Gem

Gem

Gem

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Deltag

Sending