Lingeri

Frækt lingeri til forførelse & sexet look

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvis du vil forføre din kæreste eller måske ønsker at blive forført, kan frækt lingeri måske være det perfekte gave til hende eller ham. Frækt undertøj kommer i mange kombinationer og varianter, hvor du finder forskellige bh-sæt, korsetter, chemiser, kostumer med forskellige virkemidler som stockings og hæle til at fuldende det forførende look der fremhæver kvindens krop.

Sexet lingeri er forbundet med noget frækt, som især virker på mænd der er visuelt anlagt. Og derfor er undertøj også noget, som mange mænd giver til deres kone eller kæreste, som den romantiske ide der lægger op til sjov i soveværelset. Og her er især jule lingeri ofte noget, som der bliver købt som gave til kæresten juleaften.

Det største problem for især mænd er ofte, hvordan du køber lingeri til hende i gave. For det gælder selvfølgelig om at finde den rigtige størrelse og ikke mindst den rigtige stil. Dèt problem har du nok ikke, hvis du selv søger noget frækt undertøj til forførelse. Derfor har vi fundet noget inspiration i forskellige sæt frækt lingeri til kæresten og dig selv.

 

køb det frække røde sæt undertøj i gaveSexet rødt valentine undertøjssæt

Hvis du vil overraske ham eller hende med romantik til valentinsdag, kan dette røde lingeri sæt med brystholder, hofteholder og string, måske være det helt rigtige sæt der sætter gang i romantikkens kedler.

Sættet består af tre dele, der giver dig/hende det feminine, elegante og sexet look. Rødt er det klassiske lingeri til jul. Og velegnet som årets julegave som det kan være det perfekte sæt til at forføre kæresten i december (eller resten af året).

 

 

 

 

giv det sorte sæt undertøj med strømper til hendeRenè Rofè Ornate blonde hofteholder sæt

Sort lingeri passer ofte til de fleste. Og her kan dette frække og feminine hofteholder sæt fra Renè Rofè måske være helt perfekt til den erotiske aften.

Et forførende sæt med BH, g-streng og hofteholder hvor der dog ikke medfølger selvsiddende strømper. Du bør fuldende looket med et par selvsiddende strømper, der kan klikkes fast i fire justerbare stropper i hofteholderen.

BH’en kommer med blonde skåle i fint blomster mønster, som går igen i den åbne g-streng og hofteholder.

 

 

 

 

køb det forførende og søde lingeri sæt i gave til hendeAlexandra

Flot blå lingeri med satin og blonde top kombineret med et par søde og frække blonde trusser. Du kan købe lingeri sættet i både hvid som denne royal blå farve.

Toppen er todelt. Her er det øverste snit i gennemsigtig blonder der fremhæver brysterne. Den nederste halvdel af toppen er fremstillet i elegant satin. Trussen i elastisk blonder har elastisk bånd, og er gennemsigtig men dog skjuler lidt.

 

 

 

 

køb det søde og sexet hvide lingeriHvid Lace lingeri sæt

Sødt og forførende hvid Lace lingeri sæt der kan sætte damp under kedlerne.

Sættet består af tre dele. Her får du en top, g-streng og nederdel med strømpeholder, hvor du kan fuldende looket med et par strømper og høje hæle.

BH’en med blonde er åben, så brysterne får frit udsyn. Her finder du en sød turkis streng og sød sløjfe. Dette look går igen på nederdelen, som med sit gennemsigtig blonde er med til at pirre looket.

 

 

 

 

køb det sexet lingeri til unge kvinderSort blonde Seductive bralette sæt

Et lidt anderledes og moderne lingeri sæt i sort til at forføre og overraske din partner. Sættet der lægger op til pirrende sjov i soveværelset, består af to dele i form af blonde bh og trusser.

Du får et sort blonde Seductive bralette sæt der er designet til at forføre mere end at bruge under hverdagstøjet på arbejde, skole eller andet. Kombinerer det frække sæt med nylon strømper.

 

 

 

 

frækt lingeri udsalgBaci bundløs blonde hofteholder sæt

Sexet rød lingeri sæt er noget, som mænd finder mest attraktivt ved kvinder ifølge forskning. Den røde farve er lidenskabens farve og det virker. Dog er lingeri butikkernes vinduer kun pyntet med rødt lingeri i december måned og ikke resten af året. Sættet fra Baci er dog frækt med sit transparente røde nylon og dekorative blonde detaljer.

Du får et sæt med halterneck bh, todelt bundstykke med g-streng og strømpe stropper til selvsiddende strømper. Strømpe stropperne er aftagelige, justerbare og afsluttes med søde satinbånd.

 

 

 

 

køb det dominerende Wetlook lingeriDominating diva sæt

Hvis du søger det frække weetlook sæt, kan dette Dominating diva sæt med læder trusse og bh, måske være det frække sæt det sætter fut under romantikken.

Dominatin Diva bh og trusse er fremstillet i blødt wetlook, imiteret læder. Du kan justerer ved taljen og BH’en bindes i både nakke og ryg.

 

 

 

 

køb en gennemsigtig chemise til forførelseFeminin lingeri kjole

En kort sømløs lingeri kjole til at fremhæve kurverne er måske det helt rigtige, der skal gøre den romantisk aften fræk. Du får en feminin lingeri kjole i elastisk netmateriale med blonde mønster. Der findes meget eksklusivt sexet lingeri online og de mange butikker i København, Odense, Århus, Vejle m.m. hvor denne model kan købes online til kun 175 kr. hos Sinful.

I pakken med kjolen medfølger der et par sorte blonde g-streng. Forførende outfit der pirrer men ikke afslører alt.

 

 

 

 

køb det sexet røde lingeri i julegaveRød Baci Strappy åben BH sæt

Hvorfor pakke tingene væk? Det gør du ikke med dette frække røde lingeri fra Baci der kommer med åben BH. Pikant lingeri der lægger op til sex i forhold til Change, ID, Chantelle, Triumph, Stella McCarthy og andet mere uskyldig lingeri.

BH’en består af minimalistiske stropper med omkreds i gennemsigtig mesh. På stropperne finder du feminine sløjfer på de dobbelte skulderstropper. G-strengen kommer i samme bløde mesh med prikker og tre justerbare stropper om hoften.

 

 

 

 

køb det gennemsigtige sorte undertøj til kvinderMe Seduce Mona Set

Me Seduce Mona sæt i fræk transparent lingeri med BH og høj trusse. Sexet sæt som taget fra porno, dog tilsat feminine og lidt rå detaljer med pynt på toppen at trusse og BH.

Du finder sættet i rød, hvid og sort, så der er noget til forskellige temperamenter. Sættet kommer i små og store størrelser.

 

 

 

 

overrask manden med det sexet hvide bryllups lingeriBrude lingeri sæt

Sexet hvidt bryllups lingeri med open cup. Hvis brudekjolen skal peppes op med noget frækt indenunder, eller der skal i gang med rollespillet i soveværelset, kan dette frække hvide brude lingeri måske være helt rigtig.

Sættet består af tre dele med top, g-streng og hofteholder i hvid. BH’en er åben med blonde og mesh. Hofteholder og g-streng er med sød mønstret blonde. Der medfølger ikke selvsiddende strømper.

 

 

 

 

køb det æggende sorte lingeri sæt til forførelseSort satin lingeri sæt

Sødt dame lingeri i sort der kommer i fint satin. Et flot og feminin sæt med sort bralette og matchende g-streng. Braletten er med brede cage-straps over brysterne og en stor sløjfe i midten til at fremhæve det feminine.

Underdel under busten er i flot sort satin med tre strømpeholdere i hver side. Bagtil er der korsetsnøre til at give et sexy og forførende look. G-strengen er i matchende sort blonde.

 

 

 

 

overrask ham med den frække stuepige uniformFræk stuepige kostume lingeri

Frækt lingeri og kostumer kan skabe den sjove, sexy og romantiske rolleleg. Og her kan dette frække stuepige lingeri måske været det helt rigtige at vimse rundt i, hvad end det er i hjemmet eller måske swingerklub.

Sættet til stuepige fantasien består af en gennemsigtig bh, selvsiddende hvide strømper, hofteholder og hvid hårbånd. Kombinerer med hvide stiletter eller pumps til at fuldende looket. Alternativt kan du overveje Baci wetlook stuepige uniform der hører under kostume kategorien.

 

 

Vælg hvilken type lingeri?

Som du kan se i udvalget, så findes der forskellige muligheder til at skabe det frække look. Her er de populære typer ofte disse:

  • Bodystockings & Teddy: Teddy og bodystocking med blonder eller læder kan skabe både det sexet, kinky, elegante som det uskyldige look.
  • Babydoll: Babydoll er forførende lingeri og er det oplagte valg til plus size kvinden. Babydoll, chemise eller underkjole er dybest set det samme. Babydoll er en underkjole med skålformet BH del.
  • Chemise: En chemise eller underkjole kan være det helt rigtige, som du føler dig godt tilpas i til forførelse af din partner. Her er mulighederne ofte satin, blonde eller gennemsigtig stof der kan kombineres med høje hæle, hofteholder og strømper til det forførende snit.
  • Corsage: Frækt korset eller corsage kan understrege kroppens kurver og fordele, men også være ganske forførende lingeri til store damer som de mindre. Kombinerer med frække nylon strømper eller anden type, alt afhængig af om korset er i blonde eller wetlook.
  • Kostumer: Kostumer bruges ofte til at skabe den frække rolleleg. Og her finder du alle klassiske roller som stuepige, skolepige, politibetjent, stewardesse m.m.

 

Find den rigtige BH?

Det gælder selvfølgelig om at kende BH størrelsen, for at få den rigtige pasform. Her skal du bruge dit bustemål og skål størrelse. Men helt ligesom størrelse skal passe, så er typen af BH også vigtig i forhold til at finde den rigtige BH der passer til dig.

Hvis du har en lille barm, bør du vælge en push-up BH eller BH med vatteret skåle. Det hjælper til at fylde og skubbe barmen op. Til fyldig barm bør du nok vælge en full cup BH der giver støtte og former brysterne.

 

Hofteholder?

Hofteholderen er perfekt lingeri til at forføre mænd. Her vil de fleste lingeri sæt i det mere frække snit, komme med hofteholder. Men hvis ikke, bør du tilkøbe hofteholder der passer til det forførende udtryk og måske være en af frække ideer til valentinsdag. Du finder hofteholder i mange slags materialer og udformninger, så du kan skabe både det elegante, frække som mere udskyldige feminine udtryk.

 

Lingeri i plus size?

Det store udvalg af lingeri gør, at du kan finde den helt rigtige type og størrelse der passer til dig. Om du er XS eller XXL, så kan du med garanti finde det forførende røde, sort, hvide eller måske blå sæt, som du vil føle dig komfortabel og sexet i. Tag din bryst-, hofte og taljemål som du kan bruge til at finde den rigtige størrelse online.

 

Køb frækt lingeri til kæreste, kone, partner eller elskerinde?

Det at købe lingeri til hende er noget som mange mænd står overfor især til jul. Og hvis årets julegave til kæresten skal være noget frækt undertøj, så gælder det selvfølgelig om at finde størrelsen og ikke mindst, den rigtige stil som hun kan lide, mere end være noget som du kan lide.

For at finde den rigtige størrelse, så skal du undersøge hendes eksisterende undertøj for trusse og BH størrelse. Hvis du er i tvivl, så køb hellere et nummer for lille end for stort.

 

Farve valg?

Til jul forfalder mange til at købe det røde sæt undertøj til hende, for det er vi ligesom programmeret til. Og måske er den røde farve den helt rigtige. Sort dog den mest brugte, for de fleste kan bære sort og samtidig er det ofte forbundet med sexet, også selvom rødt er lidenskabens farve.

Farven bør vælges ud fra hudtonen på bruger af undertøjet. Hvis du er lys i huden, vil det mørke og farvede undertøj være det rigtige. Hvidt lingeri til lys hudtone vil blende sammen, og få det til se mærkeligt ud. Helt ligesom hvis du har meget mørk hudtone, vil sort lingeri måske give den forkerte kontrast.

Vælg noget hot lingeri i farver der fremhæver undertøjet, hvor det gøres mere frækt med strømper, høje hæle og hofteholder.

 

Kilder:

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)