Romantisk jul

Frække julegaver til kæresten – 13 ting der kan sparke liv i soveværelset

Frække julegaver til kæresten? Julen kommer altid hurtigere end forventet, og så skal romantikken selvfølgelig dyrkes. Det betyder, at du skal til at planlægge de søde adventsgaver og selvfølgelig også årets romantiske julegave til kæresten.

Hvis i har været kærester eller partnere i mange år, kan det være svært at finde på noget nyt. Derfor har vi fundet et udvalg af gode julegaver indenfor den frække voksne kategori, der måske kan være årets hit.

Se udvalget af frække ting der med garanti stikker en ny bluse eller lignede julegaveideer.

 

Giv en fleshlight i gave til mandenFleshlight Girls Nikki Benz

Hvis din kæreste eller mand skal forkæles med en gave, hvor nydelse er helt på hans side, kan denne Fleshlight måske være det helt rigtige.

Fleshlight Girls Nikki Benz er bygget på den ukrainske Penthouse Playmate of the Year model og erfaren kvinde fra porno industrien. Denne fleshlight er skabt som en efterligning af hendes kønsdele, hvor fleshlight er en af de bedste værktøjer til masturbation for manden.

Du finder gaveideen til 499,- kr. ved Sinful her

 

 

 

Giv et god vandbaseret glidecreme i julegaveSinful Aqua vandbaseret glidecreme

Hvorfor ikke give din kæreste en lækker vandbaseret glidecreme til jeres sjov i soveværelset?

Denne Sinful Aqua vandbaseret glidecreme er udviklet til at bruges sammen med voksenlegetøj. Her kan det være med til at give her endnu mere nydelse, da legetøjet får tilført mere glideeffekt og samtidig kan den vandbaseret creme bruges sammen med kondomer.

En god brugervenlig flaske der kan give både kæresten og dig mere nydelse.

Du finder flasken til kun 69,- kr. her

 

 

 

giv ham det gode onaniprodukt som årets frække julegaveideTenga flip Zero til mænd

Et produkt i det gode kvalitet der er forbeholdt mænd, er det japanske Tenga flip Zero onani produkt. Man kan ikke lige spotte hvad det er, for det kan faktisk ligne en trådløs højtaler, men skinnet bedrager dog.

Et super godt produkt der vil stimulerer manden til fulde, og kan bruges både sammen som par og til alene brug.

Find Tenga flip zero til 799,- kr. ved Sinful

 

 

 

køb den klassiske dildo vibrator til kvinder i julegaveSinful klassisk dildo til hende

En af de gode billige frække julegaver til hende er denne Sinful klassiske dildo vibrator.

Du får en kraftfuld vibrator der kan bruges sammen i soveværelset, eller som den søde forlystelse alene for hende. Dildo vibratoren er perfekt til kroppens erogene zoner. Den er 100 % vandtæt så hun kan bruge den under bruseren også. En sød og billig gaveide til din kæreste.

Find den gode vibrator til 129,- kr. lige her

 

 

 

køb det frække brætspil som årets julegave til kæresten Den frække julegave

Den frække udgave af årets julegave til kæresten, kone, mand eller partner, kan være et brætspil.

Spil er sjovt, og hvorfor ikke have noget sjovt hyggetid i forholdet, som den gode opladning til den mere fysiske kontakt. Monogamy spillet går ud på at vinde logisk nok. Og at vinde giver ret til at vælge hvilket fræk fantasi der skal opfyldes.

Den frække spil koster 165,- kr. lige her

 

 

 

bondagesæt kan være årets frække gave til julFræk Fiftyshade bondagesæt

Hvis der skal eksperimenteres i forholdet, så kunne i ride med på bølgen af Fifty Shade med dette bondagesæt.

Fiftyshade bondagesættet er nemlig et godt sæt at komme i gang med, hvor i kan eksperimenterer og udvide sexlivet. Et godt kvalitets begyndersæt for både mænd og kvinder, og samtidig til en ganske fornuftig pris.

Du finder sættet til 249,- kr. ved WinkWink

 

 

 

køb en fræk stuepige uniform til julenFræk stuepige uniform

Køb et fræk stuepige kostume som Baci Wetlook stuepige uniform der kan sparke nerve ind i forholdet. En perfekt gave til juleaften eller måske som adventsgave. Hvad er bedre i den romantiske juletid, end udstyr der kan få blodet til at pumpe hurtigere.

Du kan finde mange sexet uniformer til gaven, hvor denne stuepige med selvsiddende strømper og hårbånd, absolut kan puste liv i forholdet.

Find det frække udvalg af uniformer her

 

 

 

køb den frække vibrator til hende i julegaveFræk diamant julegave

Diamanter har altid være den perfekte gave til kvinder, og denne udgave af diamanten, er måske blandt vindere af årets frække julegaver til kvinder.

Det er nemlig en vibrator du finder i det yderst smagfulde design. Den er yderst smagfuld i stil, og samtidig ret god til at udføre sit “job” til 100 % fornøjelse.

Du finder den gode vibrator til 299,- kr. her

 

 

 

giv det frække anal begyndersæt i gaveAnal begynder boks

Hvis du skal skabe fornyelse i forholdet, og din kæreste eller partner ikke er afvisende overfor anal leg, kan du give denne smarte anal begynder boks.

Sinful begyndersættet ud i anal lege kommer med alt, hvad i skal bruge til at starte på anal sjov, og samtidig kommer boksen til en god billig pris.

Find sættet til 249,- kr. ved Sinful lige her

 

 

 

Køb en bestseller klitoris vibrator som WomanizerWomanizer W500 Pro Gold klitoris vibrator

Hvis du søger det populære og eksklusive legetøj til kvinden, er Womanizer W500 Pro Gold klitoris vibrator en af de mest solgte modeller.

Voksenlegetøjet giver dybe orgasmer ved hjælp af pulserende trykbølger og ikke ved direkte kontakt. Teknikken giver dig følelse af sug på klitoris, hvor du finder 12 forskellige indstillinger til stimulering. En lydsvag og genopladelig vibrator.

Find Womanizer vibratoren til 1685,- kr. her

 

 

 

Giv det fjernbetjent LELO Lyla 2 vibrator æg til hendeLELO Lyla 2 trådløst fjernbetjent vibrator æg

Et stimulerende legetøj der også kan bruges i dominans og rollespil. LELO Lyla 2 er et trådløst fjernbetjent vibrator æg, hvor partneren kan tage kontrollen og hun kan nyde.

Et af de bedste trådløse vibrator æg på markedet, som kommer i en god lydsvag model. Vibrationerne styres med SenseMotion-teknologi. En stilren par-vibrator i blød medicinsk silikone, som kan blive ekstra glat og lækker sammen med glidecreme.

Find LELO Lyla 2 vibrator æg ved Sinful her

 

 

 

Køb Satisfyer Pro 2 som gave til kærestenSatisfyer Pro 2 Next Generation klitoris vibrator

Satisfyer Pro 2 klitoris vibratoren kommer til en ca. pris på 280,- kr. og giver dig en onani oplevelse udover det sædvanlige.

Vibratoren bruger pulserende svingninger som kan give den intense stimulering af klitoris for hende. Det kan være sammen med partner, eller som onani produkt alene. Klitoris vibratoren er med en stærk og lydsvag motor. Her får du 11 forskellige hastigheder, der justeres via knap på håndtaget.

Find klitoris vibratoren til 289,- kr. ved Sinful her

 

 

Hvorfor og skal man købe frække julegaver?

At indføre sexlegetøj i forholdet kræver selvfølgelig, at i begge er med på det. Hvis din kæreste aldrig har snakket om legetøj, kan det tænkes, at hun eller han faktisk ikke er til det, og så skal du nok holde dig fra de frække gaver til hende eller ham.

Hvis hun eller han derimod er til diverse redskaber og udstyr, så er voksenlegetøj perfekt til at ligge under juletræet (dog ikke sammen med familien og børn). Her er kunsten så bare, at finde det helt rigtige. Hvis det er til din kone, og hun ikke kan lide anal og bondage, så skal du selvfølgelig afholde dig fra at købe disse ting, også selvom du selv har lyst til det.

Derfor tag udgangspunkt i gavemodtageren og ikke dine egne lyster, og når hans eller hendes behov er opfyldt, kan du søge inspiration indenfor legetøj der passer til jer begge. Hvis du følger disse tips inden du vælger, er der stor chance for at finde den helt rigtige frække julegave til kæresten ham eller hende.

Se denne video fra Sinful med frække julegaveideer til kæresten for endnu mere inspiration.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
3.33 (3 votes)