Gaver

frække gaver • Overrask hende/ham med fræk legetøj

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Leder du efter frække gaver til hende eller ham der kan spice tingene lidt op?

De frække ting kan være den romantiske gave til jul, fødselsdag, valentinsdag eller måske bare en spontan overraskelse til kæresten. Vi har fundet et udvalg af gode frække ting der kan glæde modtageren, men måske også dig som partner til hende eller ham. Udvalget dækker over både accessories, lingeri, kostumer, spil og det frække legetøj til voksne.

Der findes mange forskellige ting indenfor de frække gaveideer. Romantiske ideer er absolut med til at danne rammen for sex og samvær. Alle disse ting kan du købe som kæreste, mand, kone, partner eller bare god en ven, hvis du søger den overraskende ide. Sexlegetøj skal du kun give i gave, hvis du er sikker på at modtageren er til det. Og det kræver logisk nok, at du kender denne ret godt. Kend til det basale om hvordan du køber hendes gave(og hans også selvfølgelig) så den hitter.

 

Køb en fræk gave til kæresten i form af lingeriSød chemise

Hvis du ønsker det søde kombineret med det frække, kan udvalget af sexet eller søde chemiser være et godt valg som den frække gave til kæresten.

Her skal du selvfølgelig vælge noget i hendes stil frem for din egen, hvor det søde udvalg frem for det mere frække, altid er et sikker hit ved de fleste kvinder. Blonder tiltrækker for sit sexet udtryk, men kan også samtidig ligge indenfor det noble udtryk.

Du finder et lækkert udvalg af chemiser her

 

 

 

 

Køb den æggende fjernbetjent vibrator til hendeLelo Lyla trådløs vibrator æg

En anderledes gaveide der kan give det pirrende sexliv i jeres forhold, er det fjernbetjente trådløse vibrator æg. En god lydsvag vibrator i form af et trådløs æg, vil være med at give den gode sexleg i forholdet, for det kan sætte gang i gode sexlege. i kan nemlig indføre dominans leg, hvor han bestemmer, hvornår ægget skal sættes i gang, så hun er helt i hans vold.

Et godt sexlegetøj der også har vundet pris som testvinder indenfor sin form.

Du finder legetøjet ved Sinful her

 

 

 

 

Køb Fifty Shade of Grey noveller i gaveFifty Shade erotisk litteratur

Hvis det med en dildo, vibrator eller sexet lingeri ikke er sagen, kan en erotisk novelle der stimulerer de seksuelle følelser, være lige præcis den rigtige fødselsdagsgave, julegave eller adventsgave til hende eller måske ham.

Det er ikke alle der ønsker legetøj i gave, og her kan det tænkes, at Fifty Shade noveller vil give hende den gode tilfredsstillelse i sindet og sengen. Du finder nemlig en del forskellige noveller, der vil stimulerer, og måske disse bøger kunne være opfølgning til at indføre legetøj i jeres sexliv?

Se det gode udvalg ved Saxo her

 

 

 

 

giv manden en penisring s fræk gaveJe Joue Mio penisring

Denne Mio penisring fra Je Jooue er et testvindende legetøj til mænd. Perfekt til manden og effektiv til at stimulerer kvindens klitoris også.

Ringen føres ned over penis, og vil stimulerer kvinden samtidig med at den strammer ved penisrod. Det gør ofte, at han holder længere og giver ham en fyldigere erektion. En af de gode frække gaveideer til mænd, der også giver bonus til kvinden.

Læs mere om Mio penisringen her

 

 

 

 

Obaie bløde håndleds manchetter

køb de bløde håndleds manchetter til den frække legHvis den pirrende bondage verden skal udforskes, kan disse bløde Obaie håndleds manchetter måske være helt perfekt til legen.

Manchetterne kan justeres til stort set alle størrelser og kommer med en blød polstring til bedre komfort.

Du kan spænde manchetterne fra hinanden og bruge dem med andet udstyr.

Du finder manchetterne til 79 kr. her

 

 

 

 

Giv hende den lækre diamant vibrator i julegaveDiamanter er hendes bedste ven

Det siges, at diamanter er kvindens bedste ven. Og måske denne diamant formet vibrator kan blive hendes nye yndling? Du får nemlig en klitoris vibrator i det smukke design, og hvem kan se, at dette er en vibrator?

Det vil dog kunne mærkes, for det er en klitoris vibrator der giver den pirrende stimulering, der kan varieres med de bløde kanter og formen på diamanten. Det er en vandtæt vibrator, så hun kan forlyste sig i badet også, helt ligesom den er god til lækkert forspil.

Bedste pris er set ved Sinful her

 

 

 

 

Køb det sjove sexspil i gave til hendeFifty Days of Play sexspil

En fræk gave i form af et spil, det er da den perfekte gave til det romantiske forspil. Sexlivet i ethvert forhold kan gå lidt i stå og køre på rutinen. Og her kan dette sexspil være den sjove adspredelse, der giver fornyet energi og lyst.

Det er et ganske almindelig brætspil hvor du slår med en terning, og dernæst skal trække et kort. Her adskiller spillet sig fra normen, for kortene ser uskyldige i deres forskellige farver, men de indeholder dog hele paletten af frække ting der kan være i et soveværelse.

Find det sjove spil ved Coolstuff lige her

 

 

 

 

giv magic wand vibrator til hendes frække gaveideSinful Magic Wand

Hvis man kan snakke om klassikere indenfor sexlegetøj, så er Magic Wand vibratoren absolut en af top kandidaterne.

Dette stykke vidunderlige og frække legetøj, startede faktisk som massage redskab for snart 50 år siden, til at lindre kroppens ømme muskler. Den kan dog også “lindre” andre ting. Du får en kraftfuld vibrator, der kan hjælpe til at give de dybe og intense vibrationer, hvilket er perfekt, hvis man f.eks. har svært ved at komme. Ulempen er selvfølgelig, at Magic Wand måske ikke er skabt til kvinder, der er meget følsomme i de nedre regioner.

Find den ved forhandleren lige her

 

 

 

 

den frække chemise til hendeHvid babydoll

Den sexet aften starter med det smukke og forførende, og det kommer selvfølgelig indefra, hvor sexet undertøj absolut er med til at skabe den frække følelse. En sød babydoll kan være denne fra Cottelli i det uskyldige men frække udtryk. Ikke vulgært, men dog frækt og som med garanti vil gøre hendes kæreste varm indvendig.

Du finder babydolls lige her

 

 

 

 

Giv hende lækker massage olie i gaveMassage olie

Hvis du vil give hende den helt store forkælelse for krop og sind, så er en kombination af massage olie og dine fingre absolut den bedste gaveide til velvære. Forkæl din elskerinde, kone, kæreste eller partner med en god luksus olie der kan være med at sætte gang i fantasierne. Velvære er absolut det bedste forspil for hende eller ham og perfekt som f.eks. romantisk gaveide til hende.

Find den gode intim-olie lige her

 

 

 

 

giv den gode romantiske bog til hende i gave“Det Bløde Punkt” – Novelle

En god novelle indenfor romantik eller erotik, er ‘Det bløde Punkt’ af Nell Drachmann.

Bogen drejer som Nell, der som ganske ung bliver bange for at forpligte sig med Peter, der frier, og begynder derfor et forhold til en ældre mand. Det holder ikke, og hun begynder en rejse ud i forhold, hvor den unge kvinde ikke kan finde sig bløde punkt og give sig hen. Indtil en da hvor hun tilfældigt bliver taget med storm af en gift mand …

Find den ved Saxo lige her

 

 

 

 

hvorfor ikke det søde og sexet lingerieCotelli lingeri corsage

Hvis du vil give en fræk ting, der kan sparke liv i forholdet, kan dette frække lingeri corsage fra Cotelli, måske være det perfekte til en forførende aften.

Det er en selvfølgelig ikke det lækre undertøj i den gængse stil til en personlig gave til hende eller måske ham? Men mere det frække sæt der kan sætte gang i sexlivet for jeres begges skyld, hvilket et sødt sæt også kan gøre. Et kropsnært sæt til at skabe den gode forførende aften der skal være fræk og sexet.

Findes til bedste pris ved Sinful.dk her

 

 

 

 

Køb Fifty Shades of Grey sæt til hendes julegaveFifty Shade of Grey bondagesæt

Hvis hun er klar på nye ting, og måske er faldet for Fifty Shades of Grey universet, så kan et BDSM sæt måske være årets frække gaveide til din partner? Mange er blevet inspireret af de saftige scener i filmene(og bøgerne) og dette control freak bondagesæt kan være med at give de samme oplevelser i jeres soveværelset. Det er selvfølgelig ikke for alle, men hvis hun er med på “bølgen” så er det et godt startsæt og måske en ide til en fræk valentinsgave.

Du finder sættet ved Sinful her

 

 

 

 

Køb det sorte Triump lingerie i gaveTriump shape lingeri

Triump er det lækre mærke indenfor undertøj som de fleste kender. Grunden til dette er, at du finder noget virkelig sødt og smukt lingeri i mærket. Sort er farven der tiltrækker, giver sofistikeret look og ikke mindst, giver det sexet snit over alle kvinder. Sort er nemlig farven der både skjuler og fremhæver, så du får det elegante og frække snit i udtryk.

Du finder det lækre sæt ved Frandeli.dk

 

 

 

 

giv Lelo vibrator i gave til kærestenLelo Elise dildo vibrator

Hvis du vil give eksklusiv dildo i en god størrelse, er denne Lelo Elise dildo vibrator et ret godt valg. Du får en lydsvag og vandtæt dildo der kommer med to motorer, der vibrerer skiftevis. Den ene motor i selve dildoen og en ved sølvkanten. En opladelig vibrator der virker i op til 4 timer, der kan være med til at give hende den ekstra gode nydelse alene eller i samspil med kæresten, partner eller mand.

Du finder den ved forhandleren her

 

 

 

 

igv hende et workshop til fornyet seksualitetWorkshop til at vække hendes sensualitet

Hvis hun gerne vil forny sin seksualitet og opleve meget bedre seksuel nydelse og oplevelse, så kunne Danmarks eneste online workshop være sagen. Hun kan nemlig få den anderledes gave med dette online kursus med 3 online moduler og 4 guides.

Her lærer hun at vække sin seksualitet og g-punktet. Hvem vil ikke gerne opleve en meget større seksuel nydelse, og måske endda lære at få orgasmer, hvis dette er et problem?

Du finder workshoppen ved Websexolog her

 

 

 

 

 

Køb den gode oralsex stimulator til kæresten i gaveLelo Ora – oralsex stimulator

Et flot stykke legetøj til kvinder må være denne oralsex stimulator fra Lelo. Det gode ved lige netop dette sexlegetøj, er at den efterligner følelsen af en tunge der går på opdagelse, og masserer og slikker på samme. Det kan Lelo Ora nemlig gøre, og det kan være lige præcis hvor og hvornår, hun lyster det skal gøres. Et godt stykke legetøj der kan bruges alene og i sexlivet sammen med en partner, hvor man kan bringe samlivet op i nye højder.

Bedste pris er set ved WinkWink her

 

 

 

 

Køb den gode billige vibrator til hende i gaveRock Offs vibrator

Hvis du leder efter en god vibrator, der samtidig kommer til en billig pris i forhold til kvalitet, så er denne Rock Offs klitoris vibrator den gode gaveide. Vibratoren har vundet pris som verdens mest kraftige mini vibrator, så oplagt som en god fræk gaveide til hende der ikke er overfølsom ved kønsdelene. Du får en lille patron-formet vibrator der er målrettet til klitoris stimulering, så du er sikker på “gevinst”.

Bedste pris er set ved Sinful.dk her

 

 

 

 

giv kæresten feromonspray i spontant gaveLyst-boostende feromon spray

Sex er godt, men hvem kan sige sig fra at have mistet lysten engang imellem på grund af stress eller andet? Det kan hjælpes via hormonet som vi alle udskiller, nemlig feromoner som kan tilsættes stort set alt. Du kan give disse to velduftende spray udgaver af feromoner. Det kan sprayes på blomster, kroppen, tøjet og alle andre steder, og så har hun en sikker vinder på at kunne “overtale” enhver mand til voksenleg. Om disse sprays virkelig virker, er der delte meninger om som du kan se her.

Du finder feromonspray ved Coolstuff

 

 

 

 

Giv det frække parspil i gave til din elskerErotic 4 Real

En af de bedste danske erotiske spil er Erotic 4 Real parspillet. Du får et erotik og samlivsspil, hvor der selvfølgelig bliver budt på de erotiske lyster, men i lige så høj grad moral og følelser.

Spillet åbner op for tingene i forholdet, hvor i kan komme til at lære hinanden bedre at kende eller måske nye sider af hinanden. Det gøres ved at konceptet ikke er den traditionelle vinder og taber, men åbenhed omkring lyster, følelser og tanker.

Du finder det gode parspil ved Sinful

 

 

 

 

Sinful opladelig trusse vibrator

giv den erotiske trusse vibrator i gaveHvis jeres sexliv skal peppes op med leg udenfor soveværelset, kan du overraske med denne trusse vibrator.

Du får en diskret og effektiv opladelig trusse vibrator i silkeblød kvalitet, og som er fjernbetjent. Designet med 10 vibrations indstillinger stimulerer klitoris og de omkringliggende nervebaner.

Sjovt legetøj hvor kontrollen bliver overladt til partneren.

Læs mere og køb trusse vibratoren her

 

 

 

 

Sexy Truth or Dare spil

giv det sjove Sexy Truth or dare spil i gaveSandhed eller konsekvens spillet bare på den frække måde. Dèt er, hvad du får med dette Sexy Truth or Dare spil.

En fræk gaveide til kæresten som kommer med 50 pinde der byder på 50 forskellige spørgsmål og udfordringer.

Pep forholdet op på den frække måde med spillet til omkring 100 kr.

Læs mere og køb spillet hos Coolstuff her

 

 

 

 

We-Vibe sync par vibrator

køb bestseller We-Vibe vibrator i gaveWe-Vibe Sync er efterfølgeren til We-Vibe 4 testvinder par vibratoren. En populær og eksklusiv vibrator til par der vil peppe sexlivet op.

Vibratoren er anbefalet for sit gode design der rammer klitoris og g-punkt rigtigt under samleje og samtidig kan stimulerer ham også.

Genopladelig, vandtæt og fremstillet i medicinsk silikone som kan styres via fjernbetjening eller app.

Læs mere om den eksklusive vibrator hos Sinful her

 

 

 

 

The Oral Sex Card Game

giv det sjove oral sex card spil i gaveDer findes mange sjove og frække kort og brætspil. I udvalget finder du The Oral Sex Card Game der indeholder 50 kort.

Spillet byder på 25 kort til hver spiller. På kortene finder i forskellige øvelser i forspil og 25 kort til hver giver alligevel en hel del sjov som sexlivet måske ikke altid indeholder.

Giv den søde og billige frække gaveide til kæresten med disse kort.

Læs mere og find spillet til 69 kr. hos Coolstuff her

 

 

 

 

Clone a Willy Original

giv clone a willy original gadgetEn sjov og fræk gadget som gave til ham, kan være denne Clone a Willy Original.

Den anderledes og frække gadget kan lave den perfekte afstøbning af din Willy, som lidt corny og mystisk, kan gives i gave til kæresten – eller bruges som bogholder på reolen.

Hvis du søger den sjove ting indenfor de mere frække ting, så er denne måske helt rigtig.

Læs mere om den frække gadget hos Coolstuff her

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (4 votes)