Romantisk jul

15 frække adventsgaver til kæresten • Skab den sjove og hede jul (2019)

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du efter adventsgaver til kæresten for at glæde og gøre julen meget bedre for ham eller hende?

Du overvejer måske, om ikke de frække adventsgaver til kæresten er det helt rigtige? Det kræver selvfølgelig inspiration, så du kan blive ansporet til at finde de helt rigtige gaver til hver af de fire adventssøndage. Disse ideer til gaver, finder du inspiration til her nedenfor, hvor vi har fundet 13 ideer til hende eller ham i julen 2019.

 

køb bedroom battle spillet til adventBedroom Battle

Det frække spil kan være en sjov og fræk adventsgave til hende eller ham til en pris af 199,- kr..

Bedroom Battle spillet er nemlig bygget op som et almindeligt spil, hvor i dyster mod hinanden. Forskellen er dog, er i dette spil skal der helst ikke være en taber. Godt nok “skal” taberen belønne modtageren, men et gensidigt forhold betyder også, at soveværelset behager begge parter.

En sjov spil til forholdet i den frække version, som kan åbne op for en meget sjovere jul og nok også i det nye år.

 

 

 

 

ideer til små adventsgaverForspilsterninger

En sjov og billig adventsgave i det frække hjørne, kan være disse terninger til forspillet.

Til kun 29,- kr. kan du give din kæreste eller partner en sjov gave der kan give mange timers underholdning en aften. Lidt rødvin og alene tid, så er der mange timers sjov i soveværelset en adventssøndag.

 

 

 

 

køb den forførende fjer til en sjov adventFeather Tickler

En anden sjov og fræk gave til advent, er den pirrende og forførende Sinful Feather Tickler til 59,- kr.

En sort kildefjer der kan gøre forspillet mere pirrende og sanselig, og kan bruges af alle køn. En god og billig gaveide der kan kombineres med blindfold, håndjern og lignede til den helt store sanselige oplevelse.

 

 

 

 

køb det pirrende sexlegetøj til adventSatin Blindfold

Blindfold kan kombineres med den sorte fjer til at skabe det frække og pirrende forspil.

Køb Sinful Blindfold til at dække synet på din partner, hvilket vil skærpe de andre sanser og derved gøre oplevelsen mere intens.

 

 

 

 

Durexplay gel

Køb det stimulerende gel i gave til hendeMåske 2 i 1 massage og glidecreme gel til hende skal være en af de frække ting?

du får en plejende vandbaseret gel, som kan bruges til hele kroppen. Den gør din hud blød og fugtig, hvor den er oplagt til forspil med massage der kan få hende til at slappe fuldstændig af.

Kan anvendes til det meste frække leg i soveværelset.

 

 

 

 

Rød Bad Kitty bondagesæt

Køb det frække bondagesæt til kæresten i julenMåske det skal være lidt anderledes, hvor dette røde bondagesæt fra Bad Kitty måske vil være en spændende fornyelse i julen?

Hvis du kæreste eller partner er eller har snakket om at prøve kræfter med blid S&M, kan dette sæt måske være perfekt til de forskellige lege.

 

 

 

 

køb det lækre massagelys som en adventsgave til kærestenMonogamy varmende massagelys

Køb det sensuelle og frække lys til advent. Du kan nemlig bruge lyset til det perfekte forspil, der inkluderer massage.

Du giver et massagelys i adventsgave til hende eller ham, der kan skabe den hede romantik med langsom og afstressende massage – måske endda fra morgenstunden.

 

 

 

 

giv den søde 52 weeks romance spil i adventsgave52 Weeks of Romance

52 Weeks of Romance giver dig og din kæreste 26 kort hver, hvor der står forskellige opgaver, der ikke er seksuelle.

En gave der giver romantik i 52 uger, og som absolut er en af de gode romantiske gaver til din kæreste.

 

 

 

 

en af de sjove adventsgaver til mænd og kvinderDiscover Your Partner spil

Giv Discover Your Partner spil i adventsgave til konen eller manden. Spillet er populært til par , der gerne vil opdage nye sider af hinanden. Og selvfølgelig skabe det romantiske forspil også.

Spillet til 349,- kr. er en flot adventsgave, helt ligesom det kan være en af de frække gaver til hende/ham f.eks. juleaften.

 

 

 

 

køb en penisring i adventsgave til hamPenisring med vibrator

Hvis du vil give voksenlegetøj i adventsgave til ham eller hende, så er denne penisring med bullet vibrator oplagt som gave. Den stimulerer både ham og hende, hvor ringen er til penis og vibratoren stimulerer kvinden under agten.

Et godt og populært legetøj til voksne par.

 

 

 

 

giv den sjove sex klokke i adventsgave til hamRing for sex klokke

Hvis du vil give en af de sjove gadgets indenfor frække ting, så er denne klokke måske den perfekte gave til ham eller hende.

Klokken med den påførte tekst “Ring for sex” giver lidt sig selv. Og hvis du giver din kæreste denne klokke i gave, så kan det tænkes at hun/han også tester om den virker?

 

 

 

 

giv den frække ting i adventsgave til kærestenNaughty knot

Giv den frække indpakning i gave til manden, som skal dække over den virkelige gave der er; dig.

En sjov og anderledes gimmick, hvor du iklæder dig en stor rød sløjfe og måske hænger mistelten op, og så tager tingene nok sin helt naturlige gang.

 

 

 

 

Cotelli Collection åben g-streng

Giv hende den frække g-streng i adventMåske denne Cotelli åbne g-streng kan være den frække gave til en råkold og mørk søndag i december?

En fræk og erotisk trusse til at peppe romantikken op i julen. Åbningen på trussen går helt op foran, som lægger op til god stimulering for begge parter.

 

 

 

 

giv den sjove clone-a-willy gadget til mandenClone-A-Willy

Clone-a-Willy kan være en sjov og fræk gaveide til manden.

Han kan lave en perfekt afstøbning af sin Willy som kan bruges med vibration siden hen.

En noget anderledes med dog fræk ting til en af de fire adventssøndage i november/december.

 

 

 

 

giv det sjove oral sex card spil i gaveThe Oral Sex Card Game

Et sjovt kortspil som kan være det hyggelige spil over et glas rødvin. Spillet indeholder forskellige frække forslag til forspil og oral leg.

Overrask kæresten med dette spil til en kold december søndag, hvor i måske skal blive i sengen hele dagen.

 

 

Alternativet til frække adventsgaver?

Det gode alternativ til at give adventsgaver til ham eller hende, kan være at give en fræk julekalender til kæresten. Her finder du nemlig et varieret udvalg fra forskellige udbydere, forhandlere, indhold og prisklasser.

Sinful julekalender indeholder 24 forskellige ting som legetøj og remedier til samme formel. Her er prisen ca. 700,- kr. for de 24 forskellige kalendergaver – Du kan se mere om kalenderen ved Sinful lige her.

En anden mulighed der dog koster 1.199,- kr. er Amorelie erotiske julekalender der indeholder nogenlunde det samme, men dog i en noget højere kvalitet – Se hvad kalenderen indeholder ved Coolstuff lige her.

Hvad end du vælger adventsgaver eller en pakkekalender, så skal du være sikker på, at din kæreste er til voksenlegetøj. For hvis ikke hun eller han er det, så kan det måske være bedre med en kalender fra Matas, Thisted Bryghus eller lignede ideer.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Deltag

Sending