Sexlegetøj til kvinder

10 bedste dildoer til dejlig nydelse for singler & par

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Dildo-kategorien indeholder mange facetter, former, farver og funktioner. Det kan være en lidt uoverskuelig jungle nogle gange. Derfor vil vi her komme med et bud på de 10 bedste dildoer fra forskellige forhandlere som WinkWink, Sinful m.m. for at give et indblik i, hvad der er populært.

Brug denne dildo test/guide som inspiration til at finde den helt rigtige model til dig eller måske som overraskende gave til kæresten?

 

LeLo Elise 2 opladelig dildo vibrator

køb den testvindende Lelo Elise dildoLeLo Elise 2 er en opladelig dildo vibrator der har været på markedet længe, men dog stadig holder. I dildo test på Side 6 for år tilbage, kårede Joan Ørting modellen som testvinder med en score på 6 ud af 6.

Elise 2 dildoen har en god størrelse, form der stimulerer g-punktet og glat materiale, og disse ting er med til give lækker stimulering selv uden vibrationer. I forhold til forgængeren Elise 1 dildoen, er denne model vandtæt og giver mere kraftfuld stimulering med otte forskellige vibrationsmønstre. Modellen har to effektive motorer som er ganske lydsvage. Motorer vibrerer skiftevis, som er med til at give den mere intense og pirrende fornemmelse.

Modellen kan klare op til 4 timers brug inden opladning. Batteriet tager to timer at lade fuldt op.

 

 

 

You2Toys European Lover

køb den naturtro dildo til mænd og kvinderEuropean Lover er en meget “standard” dildo – både i størrelse, såvel som i udseende og en mindre udgave end European Lover naturtro dildo i stor. Dildoen til mænd og kvinder er prisvenlig, mens kvaliteten er ok. Er man ikke den mest erfarne sexlegetøjs-bruger, eller er det første gang, man vil investere i erotisk legetøj, så er denne dildo et rigtig godt sted at starte.

Dildoen fås også i udgaverne “African Lover” og “Latin Lover”. Dildoen har en sugekop i bunden, hvilket gør det muligt at sætte den fast på glatte overflader. Sugekop dildo der er meget eget handy til singlekvinden, der ønsker tilfredsstillelse på sine egne præmisser.

 

 

 

 

King Cock 23 cm

køb en kæmpe dildo i realistisk formDenne dildo går godt nok under kategorien “kæmpe dildo”, men det skal ikke skræmme læseren væk. Dildoen er enormt realistisk udseende med et detaljeret hoved og blodårer.

King Cock er et populært subbrand af det amerikanske Pipedream, der kræser for deres mange produkter, og det mærkes også i kvaliteten af denne dildo. Denne King Cock er også udstyret med en meget kraftig sugekop, hvilket gør den perfekt at f.eks. tage med i badet eller sætte fast på et stolesæde. King Cock 23 cm er perfekt til kvinden, der elsker større og stærkere penetration.

 

 

 

 

Fun Factory Big Boss G5 dildo vibrator

hvordan bruger man en dildo?

Denne dildo kommer også med vibrator, hvilket giver den et ekstra tvist.

Fun Factory er et tysk mærke, der bestemt også går op i kvaliteten på deres produkter. Derfor er denne dildo vibrator også en smule dyrere. Til gengæld er den genopladelig, og du sparer derfor penge på batterier, mens du samtidig tager hensyn til miljøet.

Læs også: Giv hende den bedste g-punkts orgasme med det rette legetøj

Dildoen har 12 forskellige vibrationsniveauer, så her er der rig mulighed for at prøve sig frem, og der er helt sikkert et niveau, der falder i din smag. Stort set alle Fun Factorys produkter er fremstillet i 100% hudsikker og ftalatfri silikone, hvilket gør dildoen enormt lækker at røre ved. Dildoen er ovenikøbet også vandtæt, og kan derfor også nydes i badet!

 

 

 

Fun Factory Amor Stub dildo m. sugekop

køb dildo for anal

Endnu en fra Fun Factory, fordi de altså har styr på, hvad de laver ift. sexlegetøj, hvilket også fremgå af en anmeldelse på eroti.dk.

Amor Stub har en længde på 15 cm, hvilket er den samme som en gennemsnitlig dansk erektion. Amor Stub er perfekt til nybegynderen, og kan både bruges vaginalt og analt, hvis man er klar til at eksperimentere med dette. Dildoen har nemlig en bred bund, der fungerer som en “stopper”. Så smutter den ingen steder, og i slipper for en pinlig tur på skadestuen!

Amor Stub er, udover at være fremstillet i lækker silikone, også udstyret med en solid sugekop, hvilket gør det muligt at eksperimentere med den i badet, på køkkenbordet, stort set alle steder. Amor Stub har et buet hoved, der er specielt designet til at ramme og stimulere det famøse G-punkt.

 

 

 

 

Laid D.1 silikone designer dildo

køb designer eller oppustelig dildoLaid D.1 silikone designer dildo kommer med et frækt udseende der indbyder til seksuel stimulans. Modellen der kommer lyserød, sort og tyrkisblå farver er populær for sit udseende og form. Modellen er i den dyre prisklasse, men er kåret som testvinder i adskillige test som hos svenske Aftonbladet m.m.

Materialet er i 100% medicinsk silikone, der giver en model der er hård nok til penetrering men samtidig også blød nok til at føles dejlig. Bruges til singler og som ekstra sjov i parlegen.

Modellen der er vandtæt, har en glat og kurvet vinkel. Formen er designet til at stimulerer kvindens g-punkt bedst muligt. Brug glidecreme sammen med D.1 dildoen fra norske Laid.

 

 

 

 

Icicles nr. 7 glasdildo m. stimulerende prikker

leg med dildo af glasOrdet “glasdildo” lyder måske enormt underligt, og som en pyntegenstand i Joan Ørtings vindueskarm, men det findes, og det sælger!

Det smarte ved glasdildoer er, at man kan eksperimentere og lege med temperaturer. Ved at holde dildoen under varmt (eller koldt) vand, vil den hurtigt tilpasse sig temperaturen, og det giver en helt anden oplevelse!

Denne glasdildo fra Icicles har nogle fine, lilla prikker på skaftet, der stimulerer og masserer skeden indvendigt, hvilket øger orgasmegarantien. Derudover er dildoen bare enormt flot at se på! Endnu et bonus ved glasdildoen er, at den er enorm let at rengøre. En smule lunkent vand og lidt sæbe, eller blot en almindelig rengøringsspray til sexlegetøj kan gøre det.

 

 

 

 

Auto Rabbit dobbelt vibrator

køb dildo med vibratorHvis du er tvivl om hvilken dildo du skal vælge, er denne Auto Rabbit et godt bud på højde med alle de andre vist modeller. Rabbit vibratoren/dildoen har en sjov udformning, hvor der sidder en lille kanin ovenpå dildoen. Kaninen som danner baggrund for navnet på dildoen, er med til at stimulerer klitoris samtidig med penetration.

Modellen har riller, som er med til at give en dejlig følelse under penetrering.

Auto Rabbit dildoen har 10 vibrationsmønstre, hvor lydniveauet er en kende høj. Dildoen er vandtæt og bør bruges sammen glidecreme så du opnår endnu større nydelse.

 

 

 

 

Sinful klassisk dildo vibrator

ikke verdens største dildo men godDenne Sinful klassiske dildo vibrator er en billig dildo der er effektiv og i en høj kvalitet. Og til prisen får du absolut en af de bedste dildoer i prisklassen.

Modellen fra Sinful er stilren, tynd form og ganske neutral udseende til sengebordet. Overfladen er fløjsblød i fast materialer, der føles godt mod kroppen.

Helt ligesom det enkle udseende, får du også en brugervenlig model der er nem at betjene. Dildoen tændes ved at dreje på låget i bunden, og ved at dreje opad styrer du intensiteten af vibrationerne.

Brug modellen til penetrering eller som vibrator til at stimulerer de erogene zoner. Dildoen er vandtæt, og kan bruges under bruseren.

 

 

 

 

Rock Off 80 mm

brug det gode dildo tilbud på bedste modellerRock Off 80 mm er en lille lækker vibrator dildo, som nok er en af de billigste dildoer der samtidig kan give dejlige kildrende fornemmelse forneden.

Du får en kraftig minivibrator til klitoris stimulering. Rock Off dildoen har en lille størrelse, som gør den velegnet til at have med dig overalt. Dildoen er vandtæt og selvfølgelig ftalatfri.

Hvis du søger en billig vibrator til stimulering af klitoris, får du ganske høj kvalitet til den billige pris. Lydniveauet er ganske svag, hvor modellen dog dog kun kommer et vibrationsniveau.

 

 

hvordan bruger man en dildo?

hvordan bruger man en almindelig dildo? Det kan svares ganske nemt, ved at indføre den i kvindes skede. Men som du kan se i udvalget, kommer dildoer i forskellige typer. Her kan det være den kombineret dildo og vibrator, anal dildo, strap-on, dobbelt dildo, trusser med dildo som det kan være en vibrator/dildo til g-punkt stimulering.

Se denne korte video med hvordan du bedst bruger en g-punkts dildo:

 

Hvad kan bruges som dildo?

En dildo der er designet til at give dig nydelse, vil nok være den bedste investering. Men fingrene er altid et godt “værktøj”. Spiselige ting som gulerødder, agurk m.m. kan være okay men hold dig fra urene ting. Helt ligesom stearinlys og lignede hvor der kan brække noget af, skal du holde dig fra.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)