Oplevelser

Ballonflyvning for 2 – Den uforglemmelige oplevelse med kæresten

Ballonflyvning for 2 kan være den uforglemmelige oplevelse med kæresten, der gør jer forhold endnu mere romantisk og giver den fede fælles oplevelse, som forholdet kan leve længe på.

Hvis du søger en af de uforglemmelige romantiske oplevelser, så skulle du måske overveje at overraske med en gave til kæresten. Her kan du vælge at give et gavekort til en ballontur over Sjælland, Fyn eller måske Jylland. Dreamballoon en af de førende aktører i Danmark, hvor du samtidig finder en sød indpakket gave med en pop-op ballon som den fysiske gave til ham eller hende.

Hvorfor ballonflyvning for 2 som gaveide til din kæreste?

Ballonflyvning er en oplevelse du aldrig glemmer

Hvorfor du skal vælge at overraske din kæreste eller partner med en tur i luftballon som gave til valentinsdag, fødselsdag eller måske som julegaveide? Det skal du gøre fordi det er en helt unik oplevelse, som du ikke lige glemmer med det samme igen, og ret ofte noget som du husker resten af livet.

Du får nemlig en ret ubeskrivelig oplevelse, som med et gavekort der dækker to personer, kan være en perfekt romantisk dag med kæresten din. Selve turen kræver ikke de store fysiske krav, udover at i skulle kunne komme op i kurven, og stå op i en times tid det tager at flyve i ballon.

Hvad, hvor og hvordan med luftballon tur?

Køb en ballontur ved Dreamballoon.dk hvor du får en unik gaveæske som tilkøb. Her får du en heliumballon der popper op, når din partner/kæreste åbner gaven, hvor gavekortet hænger i bunden af ballonen.

En ballontur kan du prøve på Fyn, Sjælland eller i Jylland. Her er flyveturen som regel over Silkeborg, Roskilde, Århus, Ringsted og kan også findes få udvalgte steder i Sønderjylland.

Flyvningen foregår enten ved solnedgang eller lige efter solopgang på de varme måneder. Start og flyv er afhængig af gunstige vejrforhold. Vind eller dårlig vejr kan aflyse turen, der som regel først bliver besluttet tæt på selve flyvedagen, hvor aflysning sendes ud på mail og sms.

Med ballon oplevelsen får du:

  • Check-in og sikkerhedsbriefing ved velkomst
  • Oplevelsen af at hjælpe med opsætningen af ballonen
  • 1 times flyvning over Fyn, Sjælland eller Jylland
  • Champagnedåb efter flyvningen
  • Personligt ballon diplom
  • Hygge ved solnedgang

At flyve ballon er en dyr oplevelse, der kan gøres mere romantisk og eksklusiv ved en privat ballonflyvning for to, der dog tilsvarende er væsentlige dyrere.

Få den bedste oplevelse?

luftballon pris og tilbud findes

Husk kameraet hvis telefonen ikke giver gode billeder. For en uforglemmelige oplevelse med din kone, mand eller kæreste, skal selvfølgelig forviges for evigt, hvilket er, hvad du gør med billeder.

Du skal selvfølgelig forberede dig lidt inden i skal flyve luftballon. Her er din beklædning vigtigt, for vejret kan være ret koldt eller måske meget varmt. Få det passende tøj med, hvor det især er vigtigt at have tøj med så du ikke fryser, for det modsatte kan klares ret nemt. Her er varm overtøj, fodtøj, handsker og hue måske ganske rart at have i ballonen, hvis du fryser mens i svæver henover det flotte landskab.

Turen kan blive aflyst på grund af blæst, regn eller kulde, og her kan det være smart at tænke i alternativer den pågældende dag, hvis det skulle ske at turen bliver aflyst. Hvis du og din kæreste skal have en romantisk dag, så kræver det selvfølgelig andre ideer indtil i kan komme ud og flyve en anden dag.

Hvad koster en luftballon tur?

Prisen på en ballonflyvning for 2 varierer lidt, alt afhængig af hvilket udbyder du vælger. Men prisen ligger dog ca. på omkring 4000 kr. for to personer, hvor den private ballontur til det romantiske hjørne, starter ved 10-11.000 kr. En dyr oplevelse men dog en oplevelse for livet, som med garanti vil være den glædelige oplevelse for din kæreste og dig.

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
3.5 (4 votes)

Deltag

Sending