Frække kostumer

Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform til den sexet leg

Hvis du vil realiserer en sexet fantasi om den frække stewardesse, så er denne Baci gennemsigtig stewardesseuniform absolut en fræk sag der kan skabe det sjove rollespil.

Rollespil er sjovt. Og alle mænd vil finde dette kostume yderst sexet og fræk. Og mon ikke det vil bringe “piloten” lidt ud af fatning.

Hvad får du med stewardesse kostumet?

Den yderst frække gennemsigtige uniform kommer med brystlommer i læderlook. Det giver outfittet endnu et pift ud i det frække, helt ligesom ærmegabene med de stramme lædermuffer gør uniformen som limet på kroppen.

Til at fuldende looket så skal der selvfølgelig en sort kasket og det gyldne flyverlogo til. Stewardesse fantasien kan udleves, og hvorfor ikke med det rette kostume som dette eller måske Back Wetlook stuepige uniformen der kommer til en billig pris?

Hvorfor det frække kostume?

Rollespil pifter sexlivet op. Og hvis du som mand vil udleve det, kan du forære denne uniform til hende. Det modsatte som kvinde gør sig selvfølgelig også gældende. Hvis du vil tage din mand med storm; Så er det måske noget han vil sætte stort pris på.

Udlev den frække fantasi med denne gennemsigtige stewardesseuniform der giver det sexet look og sparker gang i sexlivet. Rollespil giver et ekstra pift til at skabe det gode sex, og en fræk uniform i form af den sexet stewardesse er absolut et godt valg.

Uniformen kommer med disse specifikationer:

  • Gennemsigtig sort stewardesse uniform
  • Kommer med to pikante brystlommer, emblem og sort kasket
  • 96% polyester og 4% spandex
  • Pris: 298,- kr.
  • Forhandler: Sexshop

Du kan få et bedre indtryk af det visuelle snit på uniformen ved at se din lille video fra Baci, som viser hvor sexet og fræk fly uniformen er.

https://youtu.be/Me17BAAz_pcGem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)