Romantisk jul

Adventsgaver til kæresten

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du de gode adventsgaver til kæresten?

Hvad end du søger til at forkæle din mand, kone, kæreste eller partner med til jul, så finder du inspiration til det brede udvalg af adventsgaver her. Vi har fundet et udvalg af forskellige ideer, der måske er lige præcist den eller de søde ting, du leder efter.

 

Kærlighedspiller som den søde adventsgave

giv hende en super romantisk gave til advent der viser kærlighedKærlighedspiller er absolut en af de mest romantiske adventsgaver, du kan give til din kæreste.

Krukken til 52,- kr. er en billig adventsgave, der indeholder piller med små sedler i.

Disse sedler skal du som gavegiver skrive. Det tager lang tid at skrive søde beskeder til kæresten på disse meget små sedler. Det er dog hele besværet værd. for den romantiske søndagsgave til ham eller hende, vil smelte din kærestes hjerte.

Find den gode billige gave ved Coolstuff her

 

 

 

Fotobog som den søde gaveide

Køb en sød fotobog i adventsgaveEn fotobog eller måske en kalender der indeholder billeder af jeres oplevelser sammen?

Den personlige gave i form af fotobogen, vil godt nok koste lidt mere end det normale budget til adventsgaver.

Det er en sød tanke som er lige så velegnet som den romantiske julegave til kæresten. Hvis budgettet er til det, og du vil give en lidt anderledes og personlig ting, så er denne ting der kun drejer sig om jeres forhold sammen, en perfekt gaveide til hende eller ham.

Fotobox her giver dig romantiske muligheder

 

 

 

Kærlighedsbønnen

Giv hende den romantiske kærlighedsbønne til adventDet kan være svært at vise din kærlighed til hende eller ham, for hvordan skal du i bund og grund gøre det, samtidig med, at det ikke skal koste en formue?

Til kun 39 kr. kan du give hende en billig romantisk adventsgave med en ting, der siger det klart og tydeligt.

Denne plante med lidt vand, tage 14 dage om at vokse og spire med budskabet – I love you.

Du finder den søde gaveide til 39,- kr. ved Coolstuff her

 

 

 

En lækker gavekurv til ganen

Køb en lækker gavekurv i søndagsgaveEn gavekurv koster vel omkring 250 – 300,- kr. og opefter, så det er ikke en billig adventsgave, men dog en rigtig lækker ting.

Du kan nemlig forkæle ham eller hende med lækkerier indenfor dennes smag, da du finder gavekurve indenfor både øl, vin, te, kaffe, chokolade, specialiteter og såmænd også indenfor de mere frække ting til soveværelset.

En lækker ting af få en søndag morgen i december og selvfølgelig perfekt som julegave til kæresten ham eller hende.

Se udvalget af gavekurve ved Maggies her

 

 

 

Koncert oplevelser for 2

koncert er en ide til pakkekalenderHvis du vil give en eksklusiv og dyr oplevelse, så kan en koncert oplevelse sammen være en af de gode adventsgaver til voksne og selvfølgelig også teenagere.

En god gave til kæresten ham eller hende hvor i kan være sammen om en oplevelse, men det er selvfølgelig ikke en af de mange adventsgaver til 100 kr. eller der omkring.

Oplevelsen kan arrangeres på mange måder, men et gavekort er den smarte måde at arrangerer det.

Du finder det store udbud ved Ticketmaster her

 

 

 

Et sødt smykke er en personlig adventsgave

Køb et sødt og billig smykke i adventsgave til hendeSmykker har altid været en god gaveide til piger og kvinder i alle aldre. Det er selvfølgelig også en dejlig personlig ting at give hende til advent.

Du tænker måske det bliver dyrt, men her kan du slappe af, for du kan finde søde ting fra 100,- kr. Her er f.eks. Pieces, Zöl og lignede mærker populære blandt de unge, og de mere stilrene smykker hitter ved de mere modne kvinder.

Bedste udvalg i alle priser finder du ved Smykkemester

 

 

 

Søde hjerte lys

køb de gode adventsgaver til kvinderEn sød ting der kan sige det ret klart, er de søde hjerte lys der kan være et romantisk forslag til pakkekalender eller adventsgaver til jul.

De to lys kan du købe til 69,- kr. der kan bruges som en af de 24 gaver i en hjemmelavet pakkekalender til voksne.

En sød tanke der må varme, dog vil kvinder nok blive mere glad for denne gave end mænd vil.

Du finder de søde lys til 69,- kr lige her

 

 

 

Lækker lingeri til begges fornøjelse

køb noget lækkert lingerie i kalendergave til kærestenNoget sødt og måske frækt lingeri kunne være den romantiske adventsgave til din kæreste, kone eller partner.

Undertøj har altid være en af de gode romantiske gaver til hende fra manden, for det viser jo, at han elsker at se sin kone i noget frækt.Det er samtidig også brugt den modsatte vej til de romantiske stunder.

En god julegave til hende helt ligesom det er en gave der kan bruges til alle andre romantiske anledninger.

Du finder det søde og sexet udvalg ved Frandelli

 

 

 

Romantisk duftolie

duftolie er en af gode ideer til adventsgaverEn af de gode personlig pleje adventsgaver til konen, kan være den romantiske duftolie fra Urtegaarden.

En æterisk olie som du finder i mange frugtskaller, blomster og lægeplanter. En god luksus olie der udvindes ved vanddampdestillation af frisk høstet planter.

Du kan bruge den som adventsgave eller måske som en af gaverne i din pakkekalender til hende.

Find den 100% planteolie til hende ved Helsehelse

 

 

 

Giv en gourmet oplevelse i advent

giv en lækker romantisk middag i adventsgaveEn middag eller brunch har altid været den romantiske ide der har været brugt på date eller til at forkæle kæresten.

Hvis du har budgettet til det, kan du give hende eller ham et gavekort eller en middag i byen, hvor i nyder hinanden i rolige omgivelser.

En af de dyre oplevelser men samtidig også en af de gode ting der inspirer og fornyer romantikken i forholdet.

Se udvalg af gourmet muligheder ved DGDA

 

 

 

Hjerte vægur

en sød romantisk adventsgave til kærestenHvis du vil give en fysisk ting, hun kan bruge i hjemmet og blive mindet om hver dag, så kan det være det enkle hjerte vægur.

Uret kan du købe til 129,- kr. og det er selvfølgelig ikke for alle. Uret siger i alt sin enkelhed at du elsker hende, og det kan jo faktisk ikke rigtig siges meget bedre.

En af de søde og gode julegave og adventsgave ideer.

Du finder uret der siger alt ved Giggles her

 

 

 

Biograf oplevelse sammen

Køb en sjov biograf oplevelse som kærestegaveEn klassisk ting at lave sammen som kærester, der samtidig er sjovt for begge, er en tur i biografen.

Overrask ham eller hende med et gavekort til biffen der selvfølgelig indeholder cola + popcorn, som i kan bruge sammen søndag middag eller aften.

En god gaveide der glæder, underholder og giver jer tid sammen som par.

Find gavekortet til biograf gaven ved Go Dream

 

 

 

52 kærlighedskort spil

giv den søde 52 weeks romance spil i adventsgaveHvis du vil give den lidt anderledes, men absolut romantiske gave til ham eller hende, så er dette 52 Weeks of Romance spil en sjov gaveide til jul.

Spillet indeholder 52 kort, hvor de 26 er til hende og de andre 26 er til ham. Disse kort indeholder forskellige romantiske opgaver eller tjenester, som i skal gøre for hinanden.

En anderledes og sjov ide der kan sparke liv i forholdet.

Find de sjove kort ved Coolstuff lige her

 

 

 

Lækker Jelly Belly gaveæske

køb en lækker Jelly Belly gaveæske i adventsgaveNoget sødt til ganen er altid en god søndagsgave, og det er netop hvad Jelly Belly byder på.

Det amerikanske Jelly Belly slik er blevet populært, hvilket skyldes at det smager ret lækkert, og samtidig sælges det ikke alle steder, selv om det er ved at blive udbredt i det ganske land.

Det er især en gaveide til kvinder, hvor også den lækre Jelly Belly julekalender er super populær blandt kvinder.

Du finder den lækre gaveæske lige her

 

 

 

Rosenblade til at lave den søde gaveide til hende

lav den romantiske entre med rosenblade i gaveHvis du vil lave en romantisk adventsgave til hende, der kan arrangeres den første søndag, så vis din kærlighed ved at drysse rosenblade ud i entreen og ind til sengen.

Det er ideen vi alle kender eller har set på film, men den romantiske ide som få alligevel gør for sin kæreste.

Hvis du ikke har gjort det, kan du jo overraske hende på den første dag der varsler hyggelig jul – nemlig 1 adventssøndag.

Find rosenblade som den nemme løsning her

 

 

 

Bog om kærlighedens 5 sprog

giv hende en af de bedste kærlighedsbøger i kalendergaveHvem har ikke brug for at opleve og føle kærlighed? Vi har alle brug for det i forholdet, men ofte mangler vi denne følelse af sikkerhed om hengivenhed fra partneren.

Dette problem er, hvad du får belyst i bogen fra Gary Chapman. Han har arbejdet med netop de spørgsmål i mange år i led med hans beskæftigelse som underviser og parterapeut.

En populær bog der kommer omkring de 5 kærlighedssprog.

Du finder den ved Saxo lige her

 

 

 

Spa jelly bath

køb spa helly bath gave til hendeEn god ting der kan bruges til mange aldre og der også kan bruges som julegave eller mandelgave, er det sjove og lækre badevand/pulver til luksus karbadet.

Du hælder pulveret i karbadet. Og i løbet af meget kort tid, så får du et velduftende karbad der dufter af bergamot, jasmin og lavendel. Vandet adskiller sig fra det almindelige badesalt, for vandet bliver forvandlet til en tyktflydende spagelé med små parler. Det betyder, at vandet holdes varmt meget længere tid ligesom på et luksus spa.

Du finder den lækre spa gave til 89,- kr. her

 

 

 

Kongelige Teater

Giv et gavekort som valentinsgave, julegave eller adventsgaveHvis du leder efter den kulturelle gave til kæresten ham eller hende, så kan du give en tur i Det Kongelige Teater.

Et gavekort til en oplevelse sammen er altid en god ting, og perfekt til pakkekalender, advent eller julegaven til ham eller hende.

Så hvis du leder efter de gode ideer til adventsgaver eller pakkekalender, så er dette en af de dyre og eksklusive ting.

Se udbuddet ved Det Kongelige Teater

 

 

 

I Love You krus

giv hende et krus der udtrykker kærlighedEn simpel ting der fortæller ham eller hende, at du elsker denne, kan du købe som en af de søde adventsgaver til under 100,- kr.

Der skal findes gode adventsgaver til jul. Og her er gaven til din kæreste eller partner  også en god ting at have med.

Derfor kan en af de simple ting, der samtidig siger alt, være den god ting at give. Der findes mange muligheder, og denne er absolut iblandt.

Find den søde porcelæns kop ved Giggles her

 

 

 

Romantisk tur i naturen på Møn

Giv en smuk oplevelse til smuk natur oplevelse på MønHvis du vil overraske konen eller manden med en romantisk oplevelse, så kan du finde denne på Møn.

Hvem vil ikke gerne se solnedgangen, mens du holder kæresten i hånden? Eller sidde sammen under et tæppe og se stjernerne på en klar nat?

Mulighederne er mange, hvilket netop er grunden til, at natur og samvær altid vil være romantisk for nye og gamle kærester.

Du finder den gode gaveide ved Go Dream her

 

 

 

Bedroom battle spil

køb bedroom battle spillet til adventEn af de mere frække adventsgaver der dog ikke er sexlegetøj, er dette sjove spil til forholdet.

Et underholdende spil der kan sparke nyt liv i jeres sexliv, hvor i udfordrer hinanden i sexappeal.

En udfordring, kræver vinder og en taber, hvilket selvfølgelig udløser erotiske gevinster. Et meget sjovt spil til en hyggelig romantisk aften sammen, hvilket gør det til en god fræk adventsgave på en romantisk julesøndag.

Find det sjove spil ved Coolstuff lige her

 

 

 

Varmende massagelys

køb det lækre massagelys som en adventsgave til kærestenHvis du vil overraske med en af de gode og billige adventsgaver til voksne, så kan det være dette varmende massagelys til erotikken.

Tænd lyset og mærk den sensuelle duft der spreder sig, mens du venter på at det er smeltet. Når det er smeltet, så kan du nemlig hælde den varme olie ud til at give den lækre massage.

Du finder lyset i forskellige dufte.

Find massagelyset til 49,- kr. lige her

 

 

Sexet rød chemise

køb hende noget sexet i adventsgaveEn sexet chemise til hende i adventsgave kan være en af de romantiske og frække ideer til søndagen.

Sexet undertøj som en chemise viser, at du elsker hendes feminine sider. Og hvilket kvinde vil ikke føle sig attraktiv?

Sexet undertøj og kostumer er og har altid været en del af forspil, og det er vel i bund og grund en gave til jer begge.

Du finder sexet chemise udvalg her

 

 

Forspilsterninger

ideer til små adventsgaverHvis du leder efter de gode ideer til adventsgaver der samtidig kommer til en meget billig pris, så kan disse forspilsterninger være den oplagte ting.

En billig gaveide til kun 29 kr. der kan være en af de sjove julegaver, valentinsgaver og selvfølgelig også som adventsgaver til voksne. Hvad terningerne kan, det behøver vist ikke en dybere forklaring.

Find de sjove terninger ved Coolstuff her

 

 

 

Den frække adventsgave til ham – Penisring

køb en penisring i adventsgave til hamEn af de frække adventsgaver til mænd kan være denne penisring. OWow modellen er en blød penisring med bullet vibrator, der udover at give glæde til manden, også giver god stimulation til kvinden. Manden får selvfølgelig den større seksuelle nydelse, ved at blive klemt rundt om penis, så erektionen bliver større.

Du kan bruge den i en erotisk pakkekalender til voksne som Amorelie eller Sinful julekalenderen, helt ligesom den er god til adventsgaven.

Find den gode penisring til 139,- kr. ved Sinful her

 

 

 

Anal begynder sæt

Køb det frække anal begynder sæt som søndagsgave til hamHvis der er ønske om at prøve nye ting i forholdet, fra begge parter, så kan denne anal begynder boks måske være den gode ide til en erotisk pakkekalender til voksne.

Du får en boks med altm hvad der er brug for til at komme i gang med nye ting i sexlivet.

Det er noget som de fleste mænd er med på, men du skal nok lige være sikker hende du tiltænker gaven, også er.

Find gaveboksen ved Sinful til 249,- kr. her

 

 

 

Joan Ørting glide olie

Giv massageolie som den frække adventsgaveHvis du vil overraske med en af de gode kalendergaver eller adventsgaver til manden eller konen, så er en glide olie det perfekte valg.

Du kan nemlig give ham eller hende en god velvære oplevelse, der kan være det perfekte forspil.

Joan Ørting glideolien kan nemlig bruges overalt og samtidig udforske og hengive. Den er nemlig udviklet til at give en forførende intim massage.

Du finder olien ved Sinful lige her

 

 

 

Discover your lover spil

en af de sjove adventsgaver til mænd og kvinderEt andet spil der kan krydre sexlivet i forholdet ved at skabe det romantiske forspil, er dette Discover Your Lover spillet.

Du får nemlig et spil, der stimulerer og bringer jer tættere på hinanden, for alt godt starter jo med forspillet. Spillet går nemlig ud på at trække passion og forspils kort på forskellige niveauer, hvor det kan starte blidt med legesyg, kærtegn og gå over i det mere vilde.

Find det sjove spil til 349,- kr. lige her

 

 

 

Bridgewalking oplevelsesgave

Giv den fede oplevelsesgave der overraskerEn anden gaveide i en helt anden boldgade, kan være Bridgewalking oplevelsesgaven.

Oplevelsen byder på den unikke mulighed, at komme op og gå ovenpå Den Gamle Lillebælts Bro. Her kan din kæreste eller anden voksen modtager, få det fantastiske skue, historie og følelsen når trafikken og tog får broen til at larme og gynge.

En god oplevelse der måske skal opleves som par?

læs mere om oplevelsen ved Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

Bodyflight oplevelse

Køb en bodyflight oplevelse i gaveEn anden oplevelsesgave der heller ikke er i det romantiske hjørne, men dog i den sjove del, er Bodyflight.

Bodyflight oplevelsen foregår i Roskilde hvor du finder det eneste åbne sted med vindtunnel for pøblen. Her kan du nemlig prøve at lege med den ophævet tyngdekraft. En oplevelse der er velegnet til alle raske personer, hvad end det er den unge som ældre mand eller kvinde.

Læs mere om Bodyflight oplevelsen ved DGDA her

 

Hvad og hvorfor adventskalender?

find de billige adventsgaver til hende og ham

Advent er de første 4 søndage inden den 24 december. Det betyder, at hvis du satser på adventsgaver fremfor en pakkekalender til kæresten eller din partner, så skal du finde på den første søndagsgave allerede i november, da første adventssøndag starter i november måned.

En adventsgave skal glæde, overraske eller varme hende eller ham. Det er jo tanken der tæller, men hvorfor ikke lægge lidt mere energi i det, og finde den helt rigtige ting.

Gode adventsgaver til kæresten?

De gode adventsgaver til kæresten skal ikke nødvendigvis være dyre eller billige, men være en ting som han eller hun får på de fire søndage, der viser, at du sætter pris på din kæreste, kone eller mand.

Derfor kan de ovenstående ideer indenfor det romantiske hjørne til både mænd og kvinder, være helt rigtige. Vi mennesker er alle vidt forskellige både med hensyn til alder, temperament, interesser og økonomisk råderum, og derfor dækker ideerne over de meget dyre som de billige adventsgaver. Helt ligesom du finder ideer, der dækker hende på 19 år som f.eks. ham på 50 år.Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (3 votes)

Deltag

Sending