Romantisk jul

50 adventsgaver til kæresten

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Søger du de gode adventsgaver til kæresten i 2020?

Hvad end du søger til at forkæle din mand, kone, kæreste eller partner med til jul, så finder du inspiration til det brede udvalg af adventsgaver her. Vi har fundet et udvalg af forskellige ideer, der måske er lige præcist den eller de søde ting, du leder efter.

 

Kærlighedspiller som den søde adventsgave

giv hende en super romantisk gave til advent der viser kærlighedKærlighedspiller er absolut en af de mest romantiske adventsgaver, du kan give til din kæreste.

Krukken til 52,- kr. er en billig adventsgave, der indeholder piller med små sedler i.

Disse sedler skal du som gavegiver skrive. Det tager lang tid at skrive søde beskeder til kæresten på disse meget små sedler. Det er dog hele besværet værd. for den romantiske søndagsgave til ham eller hende, vil smelte din kærestes hjerte.

 

 

 

 

Fotobog som den søde gaveide

Køb en sød fotobog i adventsgaveEn fotobog eller måske en kalender der indeholder billeder af jeres oplevelser sammen?

Den personlige gave i form af fotobogen, vil godt nok koste lidt mere end det normale budget til adventsgaver.

Det er en sød tanke som er lige så velegnet som den romantiske julegave til kæresten. Hvis budgettet er til det, og du vil give en lidt anderledes og personlig ting, så er denne ting der kun drejer sig om jeres forhold sammen, en perfekt gaveide til hende eller ham.

 

 

 

 

Discover your lover spil

en af de sjove adventsgaver til mænd og kvinderEt frækt spil der kan krydre sexlivet i forholdet ved at skabe det romantiske forspil, er dette Discover Your Lover spillet.

Du får nemlig et spil, der stimulerer og bringer jer tættere på hinanden, for alt godt starter jo med forspillet. Spillet går nemlig ud på at trække passion og forspils kort på forskellige niveauer, hvor det kan starte blidt med legesyg, kærtegn og gå over i det mere vilde.

 

 

 

 

Bridgewalking oplevelsesgave

Giv den fede oplevelsesgave der overraskerEn anden gaveide i en helt anden boldgade, kan være Bridgewalking oplevelsesgaven.

Oplevelsen byder på den unikke mulighed, at komme op og gå ovenpå Den Gamle Lillebælts Bro. Her kan din kæreste eller anden voksen modtager, få det fantastiske skue, historie og følelsen når trafikken og tog får broen til at larme og gynge.

En god oplevelse der måske skal opleves som par?

 

 

 

 

giv gt adventskalender til kærestenGin og tonic adventskalender

Hvorfor ikke overraske kæresten med en adventskalender der byder på kvalitets gin & tonic til hver af de 4 adventssøndage.

Du får en eksklusiv kalender med dansk kvalitets gin og tonic til ham eller hende der nyder gin.

 

 

 

 

Kærlighedsbønnen

Giv hende den romantiske kærlighedsbønne til adventDet kan være svært at vise din kærlighed til hende eller ham, for hvordan skal du i bund og grund gøre det, samtidig med, at det ikke skal koste en formue?

Til kun 39 kr. kan du give hende en billig romantisk adventsgave med en ting, der siger det klart og tydeligt.

Denne plante med lidt vand, tage 14 dage om at vokse og spire med budskabet – I love you.

 

 

 

 

En lækker gavekurv til ganen

Køb en lækker gavekurv i søndagsgaveEn gavekurv koster vel omkring 250 – 300,- kr. og opefter, så det er ikke en billig adventsgave, men dog en rigtig lækker ting.

Du kan nemlig forkæle ham eller hende med lækkerier indenfor dennes smag, da du finder gavekurve indenfor både øl, vin, te, kaffe, chokolade, specialiteter og såmænd også indenfor de mere frække ting til soveværelset.

En lækker ting af få en søndag morgen i december og selvfølgelig perfekt som julegave til kæresten ham eller hende.

 

 

 

 

Koncert oplevelser for 2

koncert er en ide til pakkekalenderHvis du vil give en eksklusiv og dyr oplevelse, så kan en koncert oplevelse sammen være en af de gode adventsgaver til voksne og selvfølgelig også teenagere.

En god gave til kæresten ham eller hende hvor i kan være sammen om en oplevelse, men det er selvfølgelig ikke en af de mange adventsgaver til 100 kr. eller der omkring.

Oplevelsen kan arrangeres på mange måder, men et gavekort er den smarte måde at arrangerer det.

 

 

 

 

Et sødt smykke er en personlig adventsgave

Køb et sødt og billig smykke i adventsgave til hendeSmykker har altid været en god gaveide til piger og kvinder i alle aldre. Det er selvfølgelig også en dejlig personlig ting at give hende til advent.

Du tænker måske det bliver dyrt, men her kan du slappe af, for du kan finde søde ting fra 100,- kr. Her er f.eks. Pieces, Zöl og lignede mærker populære blandt de unge, og de mere stilrene smykker hitter ved de mere modne kvinder.

 

 

 

 

Søde hjerte lys

køb de gode adventsgaver til kvinderEn sød ting der kan sige det ret klart, er de søde hjerte lys der kan være et romantisk forslag til pakkekalender eller adventsgaver til jul.

De to lys kan du købe til 69,- kr. der kan bruges som en af de 24 gaver i en hjemmelavet pakkekalender til voksne.

En sød tanke der må varme, dog vil kvinder nok blive mere glad for denne gave end mænd vil.

 

 

 

 

Lækker lingeri til begges fornøjelse

køb noget lækkert lingerie i kalendergave til kærestenNoget sødt og måske frækt jule lingeri kan være den romantiske adventsgave til din kæreste, kone eller partner.

Uskyldig eller frækt lingeri har altid være en af de gode romantiske gaver til hende fra manden, for det viser jo, at han elsker at se sin kone i noget frækt. Det er samtidig også brugt den modsatte vej til de romantiske stunder.

En god julegave til hende helt ligesom det er en gave der kan bruges til alle andre romantiske anledninger.

 

 

 

 

Romantisk duftolie

duftolie er en af gode ideer til adventsgaverEn af de gode personlig pleje adventsgaver til konen, kan være den romantiske duftolie fra Urtegaarden.

En æterisk olie som du finder i mange frugtskaller, blomster og lægeplanter. En god luksus olie der udvindes ved vanddampdestillation af frisk høstet planter.

Du kan bruge den som adventsgave eller måske som en af gaverne i din pakkekalender til hende.

 

 

 

 

Giv en gourmet oplevelse i advent

giv en lækker romantisk middag i adventsgaveEn middag eller brunch har altid været den romantiske ide der har været brugt på date eller til at forkæle kæresten.

Hvis du har budgettet til det, kan du give hende eller ham et gavekort eller en middag i byen, hvor i nyder hinanden i rolige omgivelser.

En af de dyre oplevelser men samtidig også en af de gode ting der inspirer og fornyer romantikken i forholdet.

 

 

 

 

Hjerte vægur

en sød romantisk adventsgave til kærestenHvis du vil give en fysisk ting, hun kan bruge i hjemmet og blive mindet om hver dag, så kan det være det enkle hjerte vægur.

Uret kan du købe til 129,- kr. og det er selvfølgelig ikke for alle. Uret siger i alt sin enkelhed at du elsker hende, og det kan jo faktisk ikke rigtig siges meget bedre.

En af de søde og gode julegave og adventsgave ideer.

 

 

 

 

Biograf oplevelse sammen

Køb en sjov biograf oplevelse som kærestegaveEn klassisk ting at lave sammen som kærester, der samtidig er sjovt for begge, er en tur i biografen.

Overrask ham eller hende med et gavekort til biffen der selvfølgelig indeholder cola + popcorn, som i kan bruge sammen søndag middag eller aften.

En god gaveide der glæder, underholder og giver jer tid sammen som par.

 

 

 

 

52 kærlighedskort spil

giv den søde 52 weeks romance spil i adventsgaveHvis du vil give den lidt anderledes, men absolut romantiske gave til ham eller hende, så er dette 52 Weeks of Romance spil en sjov gaveide til jul.

Spillet indeholder 52 kort, hvor de 26 er til hende og de andre 26 er til ham. Disse kort indeholder forskellige romantiske opgaver eller tjenester, som i skal gøre for hinanden.

En anderledes og sjov ide der kan sparke liv i forholdet.

 

 

 

 

Lækker Jelly Belly gaveæske

køb en lækker Jelly Belly gaveæske i adventsgaveNoget sødt til ganen er altid en god søndagsgave, og det er netop hvad Jelly Belly byder på.

Det amerikanske Jelly Belly slik er blevet populært, hvilket skyldes at det smager ret lækkert, og samtidig sælges det ikke alle steder, selv om det er ved at blive udbredt i det ganske land.

Det er især en gaveide til kvinder, hvor også den lækre Jelly Belly julekalender er super populær blandt kvinder.

 

 

 

 

Rosenblade til at lave den søde gaveide til hende

lav den romantiske entre med rosenblade i gaveHvis du vil lave en romantisk adventsgave til hende, der kan arrangeres den første søndag, så vis din kærlighed ved at drysse rosenblade ud i entreen og ind til sengen.

Det er ideen vi alle kender eller har set på film, men den romantiske ide som få alligevel gør for sin kæreste.

Hvis du ikke har gjort det, kan du jo overraske hende på den første dag der varsler hyggelig jul – nemlig 1 adventssøndag.

 

 

 

 

Bog om kærlighedens 5 sprog

giv hende en af de bedste kærlighedsbøger i kalendergaveHvem har ikke brug for at opleve og føle kærlighed? Vi har alle brug for det i forholdet, men ofte mangler vi denne følelse af sikkerhed om hengivenhed fra partneren.

Dette problem er, hvad du får belyst i bogen fra Gary Chapman. Han har arbejdet med netop de spørgsmål i mange år i led med hans beskæftigelse som underviser og parterapeut.

En populær bog der kommer omkring de 5 kærlighedssprog.

 

 

 

 

Spa jelly bath

køb spa helly bath gave til hendeEn god ting der kan bruges til mange aldre og der også kan bruges som julegave eller mandelgave, er det sjove og lækre badevand/pulver til luksus karbadet.

Du hælder pulveret i karbadet. Og i løbet af meget kort tid, så får du et velduftende karbad der dufter af bergamot, jasmin og lavendel. Vandet adskiller sig fra det almindelige badesalt, for vandet bliver forvandlet til en tyktflydende spagelé med små parler. Det betyder, at vandet holdes varmt meget længere tid ligesom på et luksus spa.

 

 

 

 

Kongelige Teater

Giv et gavekort som valentinsgave, julegave eller adventsgaveHvis du leder efter den kulturelle gave til kæresten ham eller hende, så kan du give en tur i Det Kongelige Teater.

Et gavekort til en oplevelse sammen er altid en god ting, og perfekt til pakkekalender, advent eller julegaven til ham eller hende.

Så hvis du leder efter de gode ideer til adventsgaver eller pakkekalender, så er dette en af de dyre og eksklusive ting.

 

 

 

 

I Love You krus

giv hende et krus der udtrykker kærlighedEn simpel ting der fortæller ham eller hende, at du elsker denne, kan du købe som en af de søde adventsgaver til under 100,- kr.

Der skal findes gode adventsgaver til jul. Og her er gaven til din kæreste eller partner  også en god ting at have med.

Derfor kan en af de simple ting, der samtidig siger alt, være den god ting at give. Der findes mange muligheder, og denne er absolut iblandt.

 

 

 

 

Romantisk tur i naturen på Møn

Giv en smuk oplevelse til smuk natur oplevelse på MønHvis du vil overraske konen eller manden med en romantisk oplevelse, så kan du finde denne på Møn.

Hvem vil ikke gerne se solnedgangen, mens du holder kæresten i hånden? Eller sidde sammen under et tæppe og se stjernerne på en klar nat?

Mulighederne er mange, hvilket netop er grunden til, at natur og samvær altid vil være romantisk for nye og gamle kærester.

 

 

 

 

Bedroom battle spil

køb bedroom battle spillet til adventEn af de mere frække adventsgaver der dog ikke er sexlegetøj, er dette sjove spil til forholdet.

Et underholdende spil der kan sparke nyt liv i jeres sexliv, hvor i udfordrer hinanden i sexappeal.

En udfordring, kræver vinder og en taber, hvilket selvfølgelig udløser erotiske gevinster. Et meget sjovt spil til en hyggelig romantisk aften sammen, hvilket gør det til en god fræk adventsgave på en romantisk julesøndag.

 

 

 

 

Varmende massagelys

køb det lækre massagelys som en adventsgave til kærestenHvis du vil overraske med en af de gode og billige adventsgaver til voksne, så kan det være dette varmende massagelys til erotikken.

Tænd lyset og mærk den sensuelle duft der spreder sig, mens du venter på at det er smeltet. Når det er smeltet, så kan du nemlig hælde den varme olie ud til at give den lækre massage.

Du finder lyset i forskellige dufte.

 

 

 

 

Sexet rød chemise

køb hende noget sexet i adventsgaveEn sexet chemise til hende i adventsgave kan være en af de romantiske og frække ideer til søndagen.

Sexet undertøj som en chemise viser, at du elsker hendes feminine sider. Og hvilket kvinde vil ikke føle sig attraktiv?

Sexet undertøj og kostumer er og har altid været en del af forspil, og det er vel i bund og grund en gave til jer begge.

 

 

 

 

Forspilsterninger

ideer til små adventsgaverHvis du leder efter de gode ideer til adventsgaver der samtidig kommer til en meget billig pris, så kan disse forspilsterninger være den oplagte ting.

En billig gaveide til kun 29 kr. der kan være en af de sjove julegaver, valentinsgaver og selvfølgelig også som adventsgaver til voksne. Hvad terningerne kan, det behøver vist ikke en dybere forklaring.

 

 

 

 

Den frække adventsgave til ham – Penisring

køb en penisring i adventsgave til hamEn af de frække adventsgaver til mænd kan være denne penisring. OWow modellen er en blød penisring med bullet vibrator, der udover at give glæde til manden, også giver god stimulation til kvinden. Manden får selvfølgelig den større seksuelle nydelse, ved at blive klemt rundt om penis, så erektionen bliver større.

Du kan bruge den i en erotisk pakkekalender til voksne som Amorelie eller Sinful julekalenderen, helt ligesom den er god til adventsgaven.

 

 

 

 

Anal begynder sæt

Køb det frække anal begynder sæt som søndagsgave til hamHvis der er ønske om at prøve nye ting i forholdet, fra begge parter, så kan denne anal begynder boks måske være den gode ide til en erotisk pakkekalender til voksne.

Du får en boks med alt, hvad der er brug for til at komme i gang med nye ting i sexlivet.

Det er noget som de fleste mænd er med på, men du skal nok lige være sikker hende du tiltænker gaven, også er.

 

 

 

 

Joan Ørting glide olie

Giv massageolie som den frække adventsgaveHvis du vil overraske med en af de gode kalendergaver eller adventsgaver til manden eller konen, så er en glide olie det perfekte valg.

Du kan nemlig give ham eller hende en god velvære oplevelse, der kan være det perfekte forspil.

Joan Ørting glideolien kan nemlig bruges overalt og samtidig udforske og hengive. Den er nemlig udviklet til at give en forførende intim massage.

 

 

 

 

Bodyflight oplevelse

Køb en bodyflight oplevelse i gaveEn anden oplevelsesgave der heller ikke er i det romantiske hjørne, men dog i den sjove del, er Bodyflight.

Bodyflight oplevelsen foregår i Roskilde hvor du finder det eneste åbne sted med vindtunnel for pøblen. Her kan du nemlig prøve at lege med den ophævet tyngdekraft. En oplevelse der er velegnet til alle raske personer, hvad end det er den unge som ældre mand eller kvinde.

 

 

 

 

giv sexbomb bath bomb i gaveSexBomb gadget

En anderledes og fræk adventsgave til kæresten kan være denne badebombe med vibrator.

En romantisk gaveide til at gøre søndagen hed, hvor badebomben kan danne ramme om forspillet mellem jer.

Vibratoren er indpakket i plastik som kommer frem når badebomben der dufter af champagne og jordbær, opløses.

 

 

 

 

overrask kæresten med en sjov par pakkekalenderRomantisk julekalender til par

Papkalender med låger der byder på romantiske og frække ting til parforholdet.

Bag hver låge finder du tre forskellige aktiviteter som frække, romantiske og sjove ting i kan lave sammen. En anderledes og sød julekalender til din kæreste og dig selv, som hvis følges, med garanti kan gøre december meget sjovere.

 

 

 

 

giv te adventskalender til hendeTe adventskalender

Til ham eller hende der elsker sin te, kan du overraske med en te adventskalender.

Du får en kalender der består af 4 flot indpakket pakker med udsøgt te til hver af de 4 adventssøndage.

 

 

 

 

overrask med den sjove skrabe plakat i gave50 ways to lay scratch poster

En anderledes plakat til at pynte og skabe romantik i forholdet.

50 ways to lay scratch poster byder på 50 forskellige stillinger til romantikken i soveværelset. En ting der kan gøre julen meget sjovere hvad end i skraber alle på en gang, eller tager muligheder i etaper.

 

 

 

 

giv kæresten det sjove oral kortspilThe oral sex card game

Der findes mange sjove kort- og brætspil som der kan hygges om i forholdet. Og i udvalget finder du også de frække spil.

The Oral Sex Card Game er et frækt kortspil som kan danne ramme om det sjove forspil i soveværelset. En anderledes og billig adventsgave til ham eller hende.

 

 

 

 

forkæl hende med en hot stone massage i gaveHotstone massage

Massage er forkælelse, og hvem er bedre at forkæle end din kæreste eller partner? Og her kan du overraske med en hotstone massage i gave til hende eller ham.

Du finder forskellige muligheder indenfor massage med varme sten, som kan opleves i det meste af landet.

 

 

 

 

giv brewbarrel i gave til den unge mandBrewbarrel

Brewbarrel bryg dit eget øl gadget som især fascinerer mænd. En sjov og anderledes gadget til både de unge som ældre mænd.

Hvis din kæreste, mand eller partner elsker øl og kan lide at finde ud af hvordan ting bliver skabt, kan dette ølbrygning startersæt måske være en oplagt gaveide.

 

 

 

 

giv det frække sexy truth or dare spilSexy Truth or Dare sexspil

Sexy Truth or Dare sexspil kan være en sjov og fræk adventsgave til kæresten.

Spillet dækker over 50 pinde med spørgsmål og udfordringer som kan binde jer tættere sammen. Og selvfølgelig gøre julen meget sjovere i soveværelset.

 

 

 

 

giv de frække håndledsmanchetter i gaveObai bløde håndleds manchetter

Obai bløde håndleds manchetter som det frække voksenlegetøj i gave til adventssøndag.

Manchetterne kommer til en pris på ca. 80 kr. som kan gøre en adventssøndag meget mere forførende og pirrende i soveværelseslegen.

 

 

 

 

køb varme hjemmesko i gave til konenHjemmesko

Julen og vinteren kan være en kold tid, og hvorfor ikke give hende eller ham noget der luner som gave til advent?

Giv et par varme hjemmesko i  gave, hvor du finder både billige som dyre slippers. Helt ligesom du finder mange forskellige styles, hvor du selvfølgelig skal give noget i din kærestes smag.

 

 

 

 

køb den sjove vinprop med julemand til adventSjov jule vinprop

Hvis du mangler inspiration til kvinden eller manden der har alt, kan du give den billige og sjove gave der er relateret til jul.

Giv denne sjove vinprop med julemotiv med snevejr på toppen. Vin og jul kan nydes hånd i hånd gennem de mørke og hyggelige december aftener.

 

 

 

 

giv det sjove Partners spil i gavePartners brætspil

Partners brætspil er til 4 personer og kan spilles af hele familien.

Et spil der minder om Ludo, men her skal du dog trække kort frem for at bruge terninger. Her spiller du sammen med en anden spiller, som du dog ikke må kommunikerer med. Måske en sjov gaveide der kan bruges af alle.

 

 

 

 

giv kæresten det sjove oral kortspilThe Oral Sex Card Game

Et noget frækkere spil der er forbeholdt det intime selskab, kan være dette The Oral Sex kortspil.

Spillet som navnet siger, går ud på gensidige frække tjenester. Her er der 25 kort til hver af jer, hvor der står nye spændende, pirrende og intense “lege” indenfor forspil og oral.

 

 

 

 

Giv det sjove I f*cking love you til hendeI F*king Love You krus

Sig det med blomster, men hvorfor ikke også med et sjovt krus?

Kruset med teksten der siger alt, bramfrit, kan være en sød gave til din kone, mand eller partner, for at vise du elsker hende. Perfekt både til dem der har alt og intet som den romantiske gaveide.

 

 

 

 

giv en nostalgisk juleweater til hamJulesweater

Julesweater er blevet moderne at bære igen som det det nostalgiske tilbageblik. Og hvis din kæreste, partner, mand eller kone elsker dem, hvorfor så ikke give en julesweater i gave til 1 advent?

Du finder efterhånden et stort udvalg, hvor webshops udelukkende med julesweater kan give dig den helt rigtige der passer til ham eller hende.

 

 

 

 

giv den sjove kogebog i gave til hende/hamFå god mad, let at lave bog

Til den unge eller ældre kvinde/mand der måske skal have opdateret sin kogekunst, hvorfor ikke bruge advent til at give noget praktisk, og på sigt, ganske god gave i form af mad.

Det skal ikke være svært at lave mad, hvilket kogebogen hjælper med. Bogen byder på klassiske og gode retter, som er nemme og hurtige at lave.

 

 

 

 

giv den eksklusive skotlander rom adventskalender til kærestenSkotlander rom adventskalender

Hvis din kæreste, partner eller anden nyder en udsøgt rom, hvorfor ikke give en adventskalender eller måske julekalender med rom?

Giv denne adventskalender med Skotlander rom til hende eller ham, som sætter pris på de eksklusive dråber i julen.

 

 

 

 

giv en chokoladesmagning oplevelsesgaveChokoladesmagning hos Peter Beier

Hvorfor ikke overraske ham eller hende med en oplevelsesgave? Her er modtagerens interesser og temperament selvfølgelig afgørende, men hvorfor ikke give en afslappende og god oplevelse med chokoladesmagning hos Peter Beier i København? En anderledes og hyggelig oplevelse der kan være en par tur.

 

 

 

 

Giv den fede barberingsoplevelse som romantisk gave til hamKlassisk barbering oplevelse

Til manden der barberer sig, kan du overveje at give en klassisk barbering som den fede oplevelse? Alle mænd der har prøvet en klassisk barbering ved, at denne også er for folk med lidt sart hud, der måske bruger skægtrimmer for glatbarbering er for hårdt. Her vil en klassisk barbering med varme, kost og kniv måske være helt rigtig også til den sarte hud.

 

 

 

Hvad og hvorfor adventskalender?

find de billige adventsgaver til hende og ham

Advent er de første 4 søndage inden den 24 december. Det betyder, at hvis du satser på adventsgaver fremfor en pakkekalender til kæresten eller din partner, så skal du finde på den første søndagsgave allerede i november, da første adventssøndag starter i november måned.

Adventsgaver også kaldes søndagsgaver, bruges ofte som alternativet til 24 pakkekalender gaver eller den færdige julekalender. Adventsgaver bruges ofte til teenagere og voksne, som måske ikke får den samme glæde ved 24 små ting, hvor 4 større ting kan give mere glæde til drengen/pigen eller den voksne person.

En adventsgave skal glæde, overraske eller varme hende eller ham. Det er jo tanken der tæller, men hvorfor ikke lægge lidt mere energi i det, og finde den helt rigtige ting.

Gode adventsgaver til kæresten?

De gode adventsgaver til kæresten skal ikke nødvendigvis være dyre eller billige, men være en ting som han eller hun får på de fire søndage, der viser, at du sætter pris på din kæreste, kone eller mand.

Derfor kan de ovenstående ideer indenfor det praktiske, sjove, frække og romantiske hjørne til både mænd og kvinder, være helt rigtige. Vi mennesker er alle vidt forskellige både med hensyn til alder, temperament, interesser og økonomisk råderum, og derfor dækker ideerne over de meget dyre som de billige adventsgaver. Helt ligesom du finder ideer, der dækker hende på 19 år som f.eks. ham på 50 år.

Gaveideerne som du ser ovenfor, dække både over det frække voksenlegetøj i alle former og priser, som du finder diverse oplevelsesgaver, ting til hjemmet, personlig pleje og meget andet, der måske ligger ingen interessefæren for modtageren.

For at gøre de fire gaver mere interessante og personlige, kan du vedlægge et kærestebrev, søde ord eller noget andet personligt som kan være ganske gratis at fremstille, men varmer tusinde gange mere en penge.

Adventssøndage i 2019?

De 4 adventssøndage ligger alle i december måned i år. 1 advent ligger nemlig på den 1 december, hvor der kan der kan hygges dagen lang, eller samles om årets nye julekalender på tv. De 4 søndage ligger sådan:

  • Søndag d. 01 december. (1. søndag i advent)
  • Søndag d. 08 december. (2. søndag i advent)
  • Søndag d. 15 december. (3. søndag i advent)
  • Søndag d. 22 december. (4. søndag i advent)

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (3 votes)