Gaver

Årsgave til kæresten (2019) – Inspiration til gode gaveideer

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Romantikken skal holdes i hævd. Her er gaver til kæresten en af de ting, der skaber kolorit på hverdagen. At holde gnisten tændt i et forhold er selvfølgelig forstærket i starten, hvor gaver med mere nok er mere udbredt. Men de små ting som en årsgave til kæresten er noget, som du også bør give selv om i måske har været partnere i mange år.

Årsgaver gives ud fra mange tidsintervaller, hvor nogen vælger et måned, et halvt år eller fejring af dagen hvor i officielt blev par eller måske endda blev gift.

Hvordan i end plejer at fejre og give gaver, eller måske aldrig har gjort det før, kræver logisk nok at du finder på en god gave.

Ideer til årsgaver til kæresten

Vi har samlet inspiration indenfor romantiske gaver til ham og hende. Gaveideerne til at fejre årsdagen kommer både i de billige, dyre, romantiske, frække og mere praktiske ting. For vi er alle i forskellige stadier af forhold, og derfor prøver vi at dække bredt.

giv et godt gavekort i gaveGavekort

Gavekort virker ofte upersonlige, og mange har måske også gavekort liggende som bliver glemt. Men der er dog fordele ved gavekort.

For det første er gavekort velegnet som gaveide til de fleste mennesker, her gælder det bare om at finde et gavekort til noget modtageren kan bruge. For det andet, så giver det modtageren lige præcist det han eller hun gerne vil have. S

om årsgave til hende eller ham kan du gøre det romantisk ved at kombinerer gavekortet med et sødt brev, der beskriver dine følelser for kæresten. Fordelen ved gavekort er også, at du finder dem både til de eksklusive weekendophold eller til butikken hvor din partner elsker at gå på opdagelsen.

Find inspiration ved Sendentanke der byder på det kæmpe udvalg

 

 

 

køb en gave til ham der har altOplevelser

Gode gaveideer til stort set alle anledninger hvad end det er morgengave eller julegave, er udvalget af oplevelsesgaver.

Oplevelser er stort set alt hvad hjertet begærer. Her gælder det om at finde noget din kæreste eller partner foretrækker. En biograftur, teater, fed koncert, ophold, rejse, ølsmagning, sport eller en af de mange andre muligheder indenfor hans eller hendes interesser. En oplevelse i kan lave sammen, er også muligheden for at holde romantikken i gang.

Du finder det kæmpe udvalg af oplevelsesgaver ved Duglemmerdetaldrig portalen her

 

 

 

Kærlighedspiller er årets mest romantiske gave til kærestenDen billige romantiske gave

Hvis i er nyforelsket eller har været sammen i mange år, kan du give den billige gaveide i form af Kærlighedspiller der er årets mest romantiske gave til hende eller ham.

Gaveideen til omkring 60 kr. er et pilleglas med piller i forskellige farver. Når din kæreste trænger til at blive glad, kan han/hun tage en pille. Disse skal dog ikke sluges men åbnes og læses. For hver lille pille indeholder nemlig en lille seddel med sød tekst. Her kommer så den irriterende bivirkning ved gaven. Du skal nemlig skrive de søde beskeder på de små lapper, og lukke pillen. Papiret er ikke ret stort, så du skal skrive småt. Det tager lidt tid, men er hele umagen værd – Gaven vil smelte din kærestes hjerte, og så er den ganske billig.

Du kan læse mere om den super gode ide ved Coolstuff her

 

 

 

Giv en romsmagning i kærlighedsgave til mandenRomsmagning som årsgave til ham

En årsgave behøver ikke nødvendigvis være romantisk eller noget til par. Hvorfor ikke give en sjov oplevelse der kan glæde kæresten? Her kan romsmagning(øl, whisky eller andet også) være den gave der nok primært er til mænd, være gaven der giver ham stor fornøjelse. Og en god gave er en gave der glæder modtageren, og det gælder selvfølgelig også for din partner.

Du finder forskellige udbud af romsmagninger rundt i Danmark, som du kan se her

 

 

 

giv et lækkert spaophold i årsgave til hendeSpaophold Ystad Saltsjobad

Ophold sammen som par hvor i oplever noget nyt eller bare slapper af, er næsten obligatorisk for enhvert sundt parforhold. Her er udbuddet stort, hvor de mere eksklusive ophold er wellness. Hvis i bor omkring hovedstaden, hvorfor så ikke overraske din kæreste med et spaophold i Sverige som årsgave? Spaophold Ystad Saltsjobad er tæt på København og spa er en luksus. Det tager ikke mange minutter fra i får tøjet af og kommer ind i varmen og fugten, før du kan mærke hvordan krop og hoved begynder at slappe fuldstændig af.

Læs mere om spaopholdet i Ystad ved DGDA lige her

 

 

 

Hvad giver man sin nye kæreste i gave?Orient Deluxe på Alter Meierhof

Hvis du bor i det jydske/fynske, kan du overveje at give et eksklusivt spaophold lige over grænsen. I Flensborg finder du det 5 stjernet Alter Meierhof som godt nok koster en del, men tilbyder også luksus i topklasse. Et virkeligt lækkert sted der giver udsøgt velvære og forkælelse, og mon ikke din kæreste vil elske en weekend med forkælelse?

Du kan læse mere om opholdet ved Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

Giv et smukt smykke i gave til hende du elskerEt flot smykke

Til din kone, partner eller kæreste kan et smukt smykke måske være den perfekte gave. Smykker er velegnet til den lille pige, 18 års gave, valentinsgaven og selvfølgelig også til kærestens årsgave. Om du skal købe en ring, øreringe, armbånd eller måske en flot halskæde, skal selvfølgelig være ud fra, hvad hun foretrækker. Fordelen ved smykker er, at du ikke nødvendigvis behøver at bruge 4 måneders løn på diamanter, for smykker kan købes fra 100 kr. og op, og de glæder alle sammen.

Ved smykkemester.dk finder du det største udvalg til gode priser – som du kan se her

 

 

 

giv en romantisk bog i gaveEn bog?

En bog kan virke kedeligt, men hvis man elsker at blive suget ind i en god krimi eller beretning, hvad er så bedre end at få end netop bogen? Hvis du og din kæreste har været sammen i mange år, så er de rolige stunder hvor i slapper helt af, måske det der driver forholdet. Her er bøger, film og andet, dejlig afslappende for hjernen efter lange arbejdsdage, og netop derfor skal du give en ny spændende bog indenfor hans eller hendes preferencer.

Giv en god bog fra Bog & Ide hvor bestseller listen kan give inspiration

 

 

 

Køb noget sexet lingerie i gaveFrækt undertøj/nattøj?

Mænd elsker at give deres kærester undertøj, og hvilken kvinde elsker ikke at føle sig feminin og begæret? Man kan diskuterer om undertøjet rent faktisk er gaven til manden eller kvinden, men det er dog med til at spirre romantikken i soveværelset. Så hvorfor ikke give noget lækkert undertøj til kæresten i årsgave, hvor det selvfølgelig gælder om at give ud fra hendes preferencer og ikke dine egne.

Se udvalget af lækkert undertøj ved hollandske Hunkemoller her

 

 

 

gavekurv er perfekt månedsgave til hamDelikatesser

Lækre ting til ganen indenfor noget i det store udvalg af delikatesser, er måske den søde tanke der glæder din partner. Det kan være en gavekurv, vin, specialiteter, chokolade eller andet. Det er samtidig en billig årsgave, for det er jo tanken og ikke beløbet det gælder.

Ved Maggies finder du et lækkert og stort udvalg online

 

 

 

giv en sød hjerteformet sten i gave til din kæresteStenhjerte m. navn

Giv den symbolske kærlighedsgave der kan minde hende eller ham om dig. Til 79,- kr. kan du købe en sten formet som et hjerte, hvor der kan påtrykkes navn eller kærlighedserklæring. En sød romantiske gaveide der ikke nødvendigvis koster en masse penge.

Find hjertet til 79,- kr. ved Gaveideer.dk lige her

 

 

 

Giv den uforglemmelige luftballon oplevelse i gaveBallonflyvning

En eksklusiv gave der byder på en fantastisk oplevelse, kan være ballonflyvning. Overrask din kæreste med den uforglemmelige oplevelse. For det at svæve henover landskabet i en luftballon kan slet ikke sammenlignes med en lille flyver eller lignede. Med garanti noget han eller hun ikke lige glemmer med det samme.

Du kan læse mere om oplevelsen ved oplevelsesportalen her

 

 

 

Giv den fede oplevelsesgave der overraskerBridgewalking oplevelse

En anden fed oplevelse der kan fornøje de fleste, er Bridgewalking ved Lillebælt. Her kommer du op og gå på taget af den gamle Lillebælts Bro. Oplevelsen af at trafikken, tog og både sejler under en samtidig med det giver bevægelser i broen er ret unik. Samtidig med, at du får det flotteste skue over landskabet.

Læs mere om Bridgewalking ved Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

giv noget godt værktøj i gave til hamVærktøj til manden

Til manden der har alt, og intet ønsker sig udover værktøj – så er det selvfølgelig værktøj du skal give. Der er vel dybest set ikke en gram romantik over værktøj, men de fleste mænd elsker faktisk de praktiske ting der kan bruges. Her er handymandens største behov som regel værktøj til arbejde eller renovering af hus, have og måske bil.

Ved globaltools online finder du et stort udvalg til gode priser

 

 

 

giv healende krystaller til pakkekalender gaverHealing krystaller/tarot til hende

Hvis din kæreste er til det spirituelle, så går hun nok op i tarot eller healing sten. Hvis hun er til det spirituelle, så skal du selvfølgelig glæde ved at give noget hertil. Du kan vælge at give en bog som ”Energi sten & krystaller”,”tarotbogen” eller anden som hun måske ikke har, og som ligger indenfor det som hun interesser sig for.

Find de gode ideer til hende ved Bog-Mystik.dk online

 

 

Hvordan du finder kærestens årsgave?

Det at finde på en gave til kæresten kan være svært. Du bør selvfølgelig bruge ovenstående inspiration af forskellige ideer. Men du kan også tage udgangspunkt i disse råd til hvordan du kan finde en god gave:

  • Interesser & hobby: Vi har alle forskellige interesser og hobbyer om et så er at hoppe i faldskærm eller slappe af foran fjernsynet. I forhold til gaver, er de bedste gaver som regel dem der ligger indenfor gavemodtagerens interesser. Derfor bør du overveje at give noget indenfor din kærestes hobbyer, interesser og passioner.
  • Mangler: Måske din kæreste er praktisk anlagt, og måske har snakket om noget som hun eller han mangler i hverdagen? Det er måske ikke årets romantiske gave, men at give noget som din partner mangler, er et udtryk for at du kender og hører hende/ham. Og derfor kan det faktisk være det bedste gave at give.
  • Romantik: Gør gaven mere romantisk med enkle virkemidler. En flot indpakket boremaskine kan gøres lidt sødere med et hjerte og måske et sødt brev.
Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Deltag

Sending