Gaver

Årsgave til kæresten – Inspiration med 20 gode gaveideer

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Romantikken skal holdes i hævd. Her er gaver til kæresten en af de ting, der skaber kolorit på hverdagen. At holde gnisten tændt i et forhold er selvfølgelig forstærket i starten, hvor spontane gaver nok er mere udbredt. Men de små ting som en årsgave til kæresten er noget, som du også bør give selv om i måske har været partnere i mange år.

Årsgaver gives ud fra mange tidsintervaller, hvor nogen vælger et måned, et halvt år eller fejring af dagen hvor i officielt blev par eller måske endda blev gift.

Hvordan i end plejer at fejre og give gaver, eller måske aldrig har gjort det før, kræver logisk nok at du finder på en god gave til ham eller hende.

 

Ideer til årsgaver til kæresten

Vi har samlet inspiration indenfor romantiske gaver til ham og hende. Gaveideerne til at fejre årsdagen kommer både i de billige, dyre, romantiske, frække og mere praktiske ting. For vi er alle i forskellige stadier af forhold, og derfor prøver vi at dække bredt med ideerne.

 

Oplevelser

køb en gave til ham der har altGode gaveideer til stort set alle anledninger hvad end det er morgengave eller julegave, er udvalget af oplevelsesgaver.

Oplevelser er stort set alt hvad hjertet begærer. Her gælder det om at finde noget din kæreste eller partner foretrækker. En biograftur, teater, fed koncert, ophold, rejse, ølsmagning, sport eller en af de mange andre muligheder indenfor hans eller hendes interesser. En oplevelse i kan lave sammen, er også muligheden for at holde romantikken i gang.

Du finder det kæmpe udvalg af oplevelser hos Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

 

Den billige romantiske gave

HKærlighedspiller er årets mest romantiske gave til kærestenvis i er nyforelsket eller har været sammen i mange år, kan du give den billige gaveide i form af Kærlighedspiller der er årets mest romantiske gave til hende eller ham.

Gaveideen til omkring 60 kr. er et pilleglas med piller i forskellige farver. Når din kæreste trænger til at blive glad, kan han/hun tage en pille. Disse skal dog ikke sluges men åbnes og læses. For hver lille pille indeholder nemlig en lille seddel med sød tekst. Her kommer så den irriterende bivirkning ved gaven. Du skal nemlig skrive de søde beskeder på de små lapper, og lukke pillen. Papiret er ikke ret stort, så du skal skrive småt. Det tager lidt tid, men er hele umagen værd – Gaven vil smelte din kærestes hjerte, og så er den ganske billig.

Du kan læse mere om den super gode ide ved Coolstuff her

 

 

 

 

Romsmagning som årsgave til ham

Giv en romsmagning i kærlighedsgave til mandenEn årsgave behøver ikke nødvendigvis være romantisk eller noget til par. Hvorfor ikke give en sjov oplevelse der kan glæde kæresten?

Her kan romsmagning(øl, whisky eller andet også) være den gave der nok primært er til mænd, være gaven der giver ham eller hende stor fornøjelse. Og en god gave er dèn der glæder modtageren, og det gælder selvfølgelig også for din partner.

Du finder forskellige romsmagninger rundt i Danmark her

 

 

 

 

Spaophold Ystad Saltsjobad

giv et lækkert spaophold i årsgave til hendeOphold sammen som par hvor i oplever noget nyt eller bare slapper af, er næsten obligatorisk for enhver sundt parforhold. Her er udbuddet stort, hvor de mere eksklusive ophold er wellness.

Hvis i bor omkring hovedstaden, hvorfor så ikke overraske din kæreste med et spaophold i Sverige som årsgave?

Spaophold Ystad Saltsjobad er tæt på København og spa er en luksus. Det tager ikke mange minutter fra i får tøjet af og kommer ind i varmen og fugten, før du kan mærke hvordan krop og hoved begynder at slappe fuldstændig af.

Læs mere om spaopholdet i Ystad ved DGDA lige her

 

 

 

 

Orient Deluxe på Alter Meierhof

Hvad giver man sin nye kæreste i gave?Hvis du bor i det jyske/fynske, kan du overveje at give et eksklusiv spaophold lige over grænsen.

I Flensborg finder du det 5 stjernet Alter Meierhof som godt nok koster en del, men tilbyder også luksus i topklasse.

Et virkeligt lækkert sted der giver udsøgt velvære og forkælelse, og mon ikke din kæreste vil elske en weekend med forkælelse gennem Orient Delux Alter Meierhof gavekort?

Du kan læse mere om opholdet ved Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

 

Et flot smykke

Giv et smukt smykke i gave til hende du elskerTil din kone, partner eller kæreste kan et smukt smykke måske være den perfekte gave.

Smykker er velegnet til den lille pige, 18 års gave, valentinsgaven og selvfølgelig også til kærestens årsgave. Om du skal købe en ring, øreringe, armbånd eller måske en flot halskæde, skal selvfølgelig være ud fra, hvad hun foretrækker.

Fordelen ved smykker er, at du ikke nødvendigvis behøver at bruge 4 måneders løn på diamanter. Smykker kan købes fra 100 kr. og op og de glæder alle sammen.

Se udvalget af smukke smykker hos Smykkemester her

 

 

 

 

En bog?

giv en romantisk bog i gaveEn bog kan virke kedeligt, men hvis man elsker at blive suget ind i en god krimi eller beretning, hvad er så bedre end at få end netop bogen?

Hvis du og din kæreste har været sammen i mange år, så er de rolige stunder hvor i slapper helt af, måske det der driver forholdet. Her er bøger, film og andet, dejlig afslappende for hjernen efter lange arbejdsdage. Og netop derfor skal du give en ny spændende bog indenfor hans eller hendes præferencer.

Giv en god bog fra Saxo bestsellerliste her

 

 

 

 

Frækt undertøj/nattøj?

Køb noget sexet lingerie i gaveMænd elsker at give deres kærester undertøj, og hvilken kvinde elsker ikke at føle sig feminin og begæret?

Man kan diskuterer om undertøjet rent faktisk er gaven til manden eller kvinden, men det er dog med til at spire romantikken i soveværelset.

Hvorfor ikke give noget lækkert eller måske frækt undertøj til kæresten i årsgave, hvor det selvfølgelig gælder om at give ud fra hendes præferencer og ikke dine egne.

Se udvalget af lækkert undertøj ved hollandske Hunkemoller her

 

 

 

 

Romantisk ophold

køb et romantisk kroophold i gaveKøb et romantisk ophold for 2 i gave til hende eller ham. Udvalget dækker over både hotel, kro, spa og de mere og mere populære udendørs oplevelser.

Giv en af de romantiske oplevelser der er indenfor din kæreste smag, og som er noget i kan lave sammen som par. Her kan det være et ophold på kro i Sønderjylland som det kan være f.eks. outdoor oplevelse på Sjælland.

Se udvalget af oplevelser hos DGDA her

 

 

 

 

Guldrose

giv en guldrose i gave til hendeSom den symbolske romantiske gave til hende, kan du give hende en guldrose med 24 karat.

Rosen til omkring 400 kr. er forgyldt med i 24 karat guld og har en størrelse af ca. 27 cm og en vægt på 87 gram.

Det er en sød og romantisk gave der er velegnet til hende der har alt, men sikkert ikke lige denne rose.

Læs mere og køb rosen hos Coolstuff her

 

 

 

 

Delikatesser

gavekurv er perfekt månedsgave til hamLækre ting til ganen indenfor noget i det store udvalg af delikatesser, er måske den søde tanke der glæder din partner.

Det kan være en gavekurv med vin, specialiteter, chokolade, øl, te, kaffe eller andet.

Det er samtidig en billig årsgave, for det er jo tanken og ikke beløbet det gælder. Helt ligesom du kan lave en hjemmelavet gavekurv med kærestens yndlingsting frem for de færdige gavekurve.

Ved Maggies finder du et lækkert og stort udvalg online

 

 

 

 

Gavekort

giv et godt gavekort i gaveGavekort virker ofte upersonlige, og mange har måske også gavekort liggende som bliver glemt. Men der er dog fordele ved gavekort.

For det første er gavekort velegnet som gaveide til de fleste mennesker, her gælder det bare om at finde et gavekort til noget modtageren kan bruge. For det andet, så giver det modtageren lige præcist det han eller hun gerne vil have.

Som årsgave til hende eller ham kan du gøre det romantisk ved at kombinerer gavekortet med et sødt brev, der beskriver dine følelser for kæresten. Fordelen ved gavekort er også, at du finder dem både til de eksklusive weekendophold eller til butikken hvor din partner elsker at gå på opdagelsen.

 

 

 

 

Ballonflyvning

Giv den uforglemmelige luftballon oplevelse i gaveEn eksklusiv gave der byder på en fantastisk oplevelse, kan være ballonflyvning for 2.

Overrask din kæreste med den uforglemmelige oplevelse. For det at svæve henover landskabet i en luftballon kan slet ikke sammenlignes med en lille flyver eller lignede.

Med garanti noget han eller hun ikke lige glemmer med det samme.

Læs mere om oplevelsen ved oplevelsesportalen her

 

 

 

 

Bridgewalking oplevelse

Giv den fede oplevelsesgave der overraskerEn anden fed oplevelse der kan fornøje de fleste, er Bridgewalking ved Lillebælt. Her kommer du op og gå på taget af den gamle Lillebælts Bro.

Oplevelsen af at trafikken, tog og både sejler under en samtidig med det giver bevægelser i broen er ret unik. Samtidig med, at du får det flotteste skue over landskabet.

En anderledes ophold der er velegnet på valentinsdag, som årsgave eller oplevelsen kan være årets julegave til kæresten.

Læs mere om Bridgewalking ved Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

 

Værktøj til manden

giv noget godt værktøj i gave til hamTil manden der har alt, og intet ønsker sig udover værktøj – så er det selvfølgelig værktøj du skal give.

Der er vel dybest set ikke en gram romantik over værktøj, men de fleste mænd elsker faktisk de praktiske ting der kan bruges.

Her er handymandens største behov som regel værktøj til arbejde eller renovering af hus, have og måske bil.

Ved globaltools online finder du et stort udvalg til gode priser

 

 

 

 

Healing krystaller/tarot til hende

giv healende krystaller til pakkekalender gaverHvis din kæreste er til det spirituelle, så går hun nok op i tarot eller healing sten.

Hvis hun er til det spirituelle, så skal du selvfølgelig glæde ved at give noget hertil.

Du kan vælge at give en bog som ”Energi sten & krystaller”,”Tarotbogen” eller anden som hun måske ikke har, og som ligger indenfor det som hun interesser sig for.

Find de gode ideer til hende hos Bog-Mystik online

 

 

 

 

Kør race oplevelse

giv en fed oplevelse i racerbilTil manden eller kvinden der elsker fart og tempo, kan en oplevelse i en Ferrari, racerbil eller andet måske være det helt rigtige at give?

Du finder et stort udvalg indenfor bil oplevelser. Det kan være at køre en racerbil eller superbil som Porche, Lamborghini eller andet på bane eller på landevejen. En anderledes, personlig og eksklusiv gaveide.

Se udvalget af muligheder hos Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

 

Fodboldtrøjen til ham

køb en hjemmebanetrøje som årsgave til kærestenTil nok især manden der forguder sit fodboldhold men kan selvfølgelig også være kvinden, kan årets nye hjemmebanetrøje måske være den helt perfekte gaveide.

Manchester United, City, Liverpool, FCK eller måske Barcelona trøje kan måske være den gaveide som han/hun sætter mest pris på. Det er selvfølgelig ikke den mest romantiske ting, men hvis din kæreste er mere end bidt af fodbold, vil det måske være verdens bedste ting at få fra sin kæreste.

Se udvalget af fodbold merchadise hos MM-Sport her

 

 

 

 

Spaophold

Giv et wellness ophold i Helsingør som romantisk overraskelseOverrask med den romantiske og klassiske gave i form af at spaophold.

Der findes mange wellness ophold i Jylland, Sjælland, Tyskland eller Sverige som kommer i forskellige typer og priser.

Giv et ophold på Hotel Thinggaard, Kurhotel Skodsborg, Hotel Viking eller andet sted. Perfekt til en dejlig kærestetur hvor i stresser fuldstændig af og er sammen som kærester.

Se udvalget af forskellige spaophold hos DGDA her

 

 

 

 

Helikoptertur

giv en sjov helikopter oplevelsesgaveHvis du søger noget anderledes i gave til ham eller hende, kan en helikoptertur et sted i Danmark måske være perfekt.

Du finder forskellige muligheder for rundtur i helikopter på Sjælland, Fyn og Jylland. Her starter priserne fra 700 kr. og op til flere tusinde kroner.

Helikoptertur over København, Århus hvor alternativer indenfor det samme kan være Bodyflight eller svæveflyvning.

Se mulighederne for helikopterture hos DGDA her

 

 

 

 

Barbering med stil

giv ham en klassisk barbering i årsgaveEn anden anderledes og luksuriøs oplevelse kan være denne barbering med stil oplevelsesgave.

En klassisk barbering med varme, klud, børste og kniv kan vel betragtes på højde med en ansigtsbehandling. For en rigtig glat barbering der ikke giver irriterende rød hud som den gængse skraber giver ved mange hudtyper, er en udsøgt fornøjelse for mange mænd.

Læs mere om den anderledes oplevelse hos Go Dream her

 

 

 

Hvordan du finder kærestens årsgave?

Det at finde på en gave til kæresten kan være svært. Du bør selvfølgelig bruge ovenstående inspiration af forskellige ideer. Men du kan også tage udgangspunkt i disse råd til hvordan du kan finde en god gave:

  • Interesser & hobby: Vi har alle forskellige interesser og hobbyer om et så er at hoppe i faldskærm eller slappe af foran fjernsynet. I forhold til gaver, er de bedste gaver som regel dem der ligger indenfor gavemodtagerens interesser. Derfor bør du overveje at give noget indenfor din kærestes hobbyer, interesser og passioner.
  • Mangler: Måske din kæreste er praktisk anlagt, og måske har snakket om noget som hun eller han mangler i hverdagen? Det er måske ikke årets romantiske gave, men at give noget som din partner mangler, er et udtryk for at du kender og hører hende/ham. Og derfor kan det faktisk være det bedste gave at give.
  • Romantik: Gør gaven mere romantisk med enkle virkemidler. En flot indpakket boremaskine kan gøres lidt sødere med et hjerte og måske et sødt brev.
Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)